Προς το περιεχόμενο

Διαμόρφωση bookmarks στο Mozilla


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να διαμορφωθεί το drop down menu στα bookmarks του Mozilla (v.3.5.2) έτσι ώστε από έναν αριθμό bookmarks και πάνω να ανοίγει δεύτερη "σελίδα" παράλληλα με την πρώτη, αντί να "κρύβονται" τα bookmarks που δε χωρούν στην οθόνη κάτω από το εικονίδιο με το βελάκι;

 

Ευχαριστώ.

  • Super Moderators
Δημοσ.

Από ό,τι βλέπω, δεν υπάρχει κάτι συμβατό με την τωρινή έκδοση.

 

Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ, τώρα θα έχω υπόψη μου ποια κατηγορία addons να παρακολουθώ.

Δημοσ.

αν κοιταξεις παρακατω στα comments του addon που σου εδωσα καποιος δινει ενα link για εκδοση που δουλευει με τον 3.5 .Για την ακριβεια

http://rapidshare.de/files/47771776/ColumnBookmarksFF3.5_workaround.xpi.html

δεν ειναι οτι καλυτερο, αλλα μπορει να σε βολεψει προσωρινα μεχρι να βρεις αυτο που θες

 

επισης μπορεις να δοκιμασεις να κανεις force install με καποιο αλλο addon πχ.Nightly tester tools. 8/10 θα σου δουλεψουν κανονικα

Δημοσ.

+1 για το Nightly tester tools. Κι εγώ χρησιμοποιώ αρκετά addons που δεν είναι συμβατά με την καινούρια έκδοση του firefox, και όλα λειτουργούν κανονικά, σε κανένα δεν είχα πρόβλημα. Υπάρχει και manual τρόπος να κάνεις ένα addon συμβατό, το κατεβάζεις, αλλάζεις το extension απο .xpi σε .zip και μπορείς να μπεις να δεις τα αρχεία. Εκει μέσα δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς αρχείο εντοπίζεις, το ανοίγεις με έναν text editor και βρίσκεις κάπου που λέει "Firefox 2" πχ, και το ονομάζεις "Firefox 3.5". Ξανακάνεις το extension απο .zip σε .xpi και το κάνεις install κανονικά. Αν κάνεις ένα search στο google θα βρείς αναλυτικές οδηγίες με screenshots κλπ. Ουσιαστικά αυτό κάνει και το nightly tester tools.

Δημοσ.

Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις το MR Tech Toolkit και κάνεις δεξί κλικ στο extension που δεν είναι συμβατό και πατάς την επιλογή "Make it compatible".

Αν έχεις περισσότερα από ένα extension μη συμβατά μπορείς να πας από τη λίστα με τα extensions "Tools > Make All Compatible".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...