Προς το περιεχόμενο

iphone και γενικα κινητα απο αμερικη

JohnnieWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει κανεις αν παρω ενα κινητο απο αμερικη οπως το iphone και το ξεκλειδωσω θα δουλευει εδω στην Ελλαδα γιατι εχω ακουση οτι λειτουργουν αλλιως σε αντιθεση με εμας τους ευροπαιους.... αν ξερεις κανεισ περισσοτερες πληροφοριες ή εχει παρει κινητο απο αμερικη ας μου παρακαλω...... ευχαριστω :-D

Δημοσ.

Θα πρεπει να ακολουθησεις μια διαδικασια για Unlock. Φανταζομαι θα λειτουργει κανονικα... Αλλα για να το παρεις απο Αμερικη μπορεις μονο με συμβολαιο στην AT&T

Δημοσ.

AT&T είναι πάροχος όπως vodafone, cosmote κτλ. Φαντάζομαι οτι θα πρέπει να το πάρεις με συμβόλαιο απο την ΑΤ&Τ. Το ξεκλείδωμα πλέον ειναι γελοίο...

Για μενα αξιζει μονο καινουριο απο ebay

Δημοσ.

Δε ξερω τι γινεται τωρα αλλα πριν απο 4 μηνες τα iphone απο αγγλια δεν ξεκληδωναν πληρως, με αποτελεσμα να χρειαζονται μια "turbo sim" για να μπορεσεις να τα δουλεψεις σε vodafon, cosmote etc.

Ισως τωρα να ξεκλειδωνουν πληρως και ευκολα δε ξερω. Μην αγορασεις τιποτα αν δεν ειναι 100% σιγουρος οτι ξεκλειδωνει.

Πολλοι αγορασαν τοτε μεταχειρησμενο iphone απο αγγλια και απογοητευτηκαν γιατι τελικα δεν μπορουσαν να το ξεκλειδωσουν

Δημοσ.
AT&T είναι πάροχος όπως vodafone, cosmote κτλ. Φαντάζομαι οτι θα πρέπει να το πάρεις με συμβόλαιο απο την ΑΤ&Τ. Το ξεκλείδωμα πλέον ειναι γελοίο...

Για μενα αξιζει μονο καινουριο απο ebay

Αξιζει καινουργιο μονο απο ebay? Οι τιμες της Ελλαδας ειναι οι πιο χαμηλες της Ευρωπης... Ακομα και στο ebay, δεν βρισκεις πιο φτηνο.. Ακομα και αν βρεις το 16GB αντι 570 που ειναι στην Ελλαδα, πες οτι το βρισκεις 500... Μετα βαλε μεταφορικα, βαλε και φορο και θα σου ερθει το ιδιο, αν οχι και πιο ακριβο.

Δημοσ.

Για το 3gs όντως νομιζω ειναι μικρη η διαφορα. Απο Αγγλια ομως το ειχα βρει καινουριο μαζι με μεταφορικα 500.

Για το ξεκλειδωμα του 3GS δεν ειμαι πολυ σιγουρος...Θα το κοιταξω. Νομιζω κατι θα εκαναν.

Edit: Ναι εχει ξεκλειδωσει με προγραμμα κανονικα, με κλασικο τροπο...και ευκολο. Unlock+jailbreak

Δημοσ.

Ξεκλειδώνουν όλα ή σχεδόν όλα τουλάχιστον! To Jailbreak κάνει άλλη δουλειά,έχει να κάνει με την εγκατάσταση εφαρμογών μέσω Cydia!

Δημοσ.
Ξεκλειδώνουν όλα ή σχεδόν όλα τουλάχιστον! To Jailbreak κάνει άλλη δουλειά,έχει να κάνει με την εγκατάσταση εφαρμογών μέσω Cydia!

Το Jailbreak εχει να κανει με την εγκατασταση 3rd party apps.. Απο το Cydia μπορεις να παρεις 3rd party apps ή ακομα και να κατεβασεις το Installous, απο το οποιο μπορεις να παρεις cracked τα paid apps που εχει στο App Store.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κινητά Sony Erricson..από τα απλά μοντέλα θα έχουν πρόβλημα εάν αγοραστούν απο e-bay έχοντας πάνω το AT&T και τα χρησιμοποιήσω εδώ στην Ελλάδα?

Δημοσ.

Ανάλογα το μοντέλο αλλά νομίζω κανένα SE δεν είναι κλειδωμενο.

Για μένα καλύτερα πάρε ένα μεταχειρισμένο iPhone από Ελλαδα.

Λόγο κατασκευής τα iPhone είναι γερά τηλέφωνα , δεν προκειτε να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. Ένα 3G κοστίζει από 250€ ~300€ ενώ το 3Gs γύρω στα 450€.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...