Dafnousaki Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Σκεφτομαι να ξεκινησω μια γλωσσα , ειμαι αναμεσα σε ισπανικα, ιταλικα και γαλλικα, τι προτεινεται οτι ειναι η καλυτερη επιλογη ???? αγγλικα εχω κανει
soturin Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Aναλόγως τις ανάγκες σου. Σπουδές, ταξίδια... Δώσε καμια πληροφορία παραπάνω. Πάντως τις συγκεκριμένες τρεις, για να τις μάθεις όλες δεν είναι τριπλάσιος κόπος από το να μάθεις τη μία.
Dafnousaki Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δεν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος απλα θα ηθελα να ξερω ακομα μια γλωσσα. Συγνωμη αν δεν βοηθαω και πολυ
frenzy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Τι σου κάνει σαν ήχος; Σα κουλτούρα; Τι θα ήθελες να διαβάσεις στην πρωτότυπη γλώσσα; Που θα ήθελες να ταξιδέψεις; Αυτά είναι τα κριτήρια, διάλεξε.
slipknot Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Τα ισπανικά τα μιλά πολύς κόσμος, τα γαλλικά είναι συμπαθητικά και προσδίδουν μια φινέτσα, τα ιταλικά δε τα τα πήγαινα ποτέ. Αλήθεια, γιατί όχι γερμανικά;
antonisid Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 "Ακουστικά" παντα....εγω προτιμω τα Ιταλικά παντως!!!
Garnele Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Κι εγώ γερμανικά προτείνω. Αλλιώς αν πρέπει ντε και καλά να μείνουμε στις πρώτες τρεις επιλογές τότε ιταλικά. Οι γάλλοι είναι φακαμπλ αλλά δεν χρειάζεται να μιλάς και τη γλώσσα τους.
eu@ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 γνωριζοντας αγγλικα,τα γαλλικα και τα ιταλικα θα ναι πιο ευκολα στην εκμαθηση,ενω τα γερμανικα οχι τοσο...αυτο το λεω απο προσωπικη εμπειρια
frenzy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Αν πάμε σε άλλες γλώσσες εγώ θα διάλεγα ρώσικα. Γήινα, τραγουδιστά, κοντά στην χροιά μας, φανταστικά όταν ψιθυρίζονται, τέλεια να να σου διαβάζουν παιδικά παραμύθια. Είχα μια ρωσίδα φίλη και της ζητούσα να μου διαβάζει παιδικά παραμύθια του ανιψιού της. Ακόμη μου έρχεται να βάλω τον αντίχειρα στο στόμα όταν το σκέφτομαι.
slipknot Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Τα ρώσικα θα έλεγα ότι είναι πολύ μαλακή γλώσσα, οι καταλήξεις των λέξεων μπορούν να σε δυσκολέψουν δηλαδή. Μια light έκδοση των πολωνικών.
teo64x Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Είχα μια ρωσίδα φίλη [...]. Σταμάτησα να διαβάζω εκεί. Μετά σκέφτηκα τις άπειρες πιθανότητες για φιξ. Μετά θυμήθηκα το μπαν.
Cue Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Native Speakers in the World Προσωπικά πάντως λέω να ξεκινήσω επίσημα Ισπανικά από Σεπτέμβρη. (από το 2003 που τέλειωσα το Πανεπιστήμιο το λέω).
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 μονο και μονο επειδη τα μιλανε πολλοι στον κοσμο; σιγα...
liopyr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Και εγώ έχω μία ιδιαίτερη συμπάθεια στα ισπανικά. (την γλώσσα ε). Αλλά δεν έχω την παραμικρή υπομονή να κάτσω να μάθω. (την γλώσσα ε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.