tempo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 παιδιά μια ερώτηση. Όι σελίδες που έχετε στον Lyco ανοίγουν κανονικά σήμερα. Εμένα η δικιά μου απο το πρωι κλειδαμπαρωμένη. Δεν ανοίγει με τπτ. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να μου πείτε μήπως το πρόβλημα είναι απο μένα και τη σύνδεσή μου; http://www.megabet.tk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pios? Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Mallon to .tk exei problima kai oxi h lycos. Apo thn lycos sou fortonei kanonika? Pio einai to dir/url sou? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 oxi oyte apo ton lyco den fortwnei (parakamptontas to url toy tk) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pios? Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Einai poly wra pou ginete afto twra? Xereis an h lycos sou prosferei aperiosristh metafora dedomenwn? Gia an den... tote mallon afto simbenei. Exeis para polles episkepseis kathe mera? as poume panw apo 100 thn hmera? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 apo to prwi. exw para poles episkepseis kai gia ayto zhtaw an kapoios exei selida na dei an h dikia toy leitoyrgei kanonika kai na to grapsei edw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.