morgoth666 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Χαιρετω. Μολις χτες αλλαξα μια αρχαια 17αρα CRT με αυτην, το "προβλημα" μου ειναι οτι οταν παω να παιξω καποιο βιντεο, ακομα και απο DVD η εικονα ειναι ψιλοαθλια με πολυ digital noise ειδικα σε σκοτεινα σημεια, για παραδειγμα: Αυτη ειναι εικονα απο το DVD του Million Dollar Baby, ζουμαρετε την εικονα για να δειτε το χαλι. Δειτε το τρελο noise στην σκοτεινη περιοχη κατω δεξια αλλα και τα "ιχνη" απο τους υποτιτλους που μολις περασαν. Την οθονη την εχω συνδεδεμενη με το DVI καλωδιο σε μια GeForce 7800gt, εχω κατεβασει ολα τα τελευταια drivers, codecs κτλ αλλα δεν ειδα φως. Τι φταιει? Καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω? Μηπως η καρτα γραφικων (αν και πριν δεν ειχα προβλημα), μηπως ηταν παντα ετσι και επειδη ανεβηκε πολυ η αναλυση το παρατηρησα τωρα (χλωμο αλλα ρωταω απλα )? Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη
tolkki Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Τσεκαρες τις ρυθμισεις της οθονης να ειναι στη νεα αναλυση? Η ταινια ειναι κατεβασμενη ή γνησια?
morgoth666 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Η οθονη ειναι στα 1680Χ1050 (native), ναι. Η ταινια ειναι DVD απο το περιοδικο Σινεμα, αρα μετραει σαν γνησιο. Το ιδιο προβλημα εχω με ολες τις ταινιες που κατεβασα, αυτα τα περιεργα σαν "ιχνη" που μενουν στα σκοτεινα σημεια, προβλημα που δεν ειχα πριν : /
Dark_son20 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 lol γκούχου γκούχου εφόσον φαίνεται στο capture δεν είναι της οθόνης? απλά με την crt δεν έβλεπες την αθλιότητα της ποιότητας
morgoth666 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 εφόσον φαίνεται στο capture δεν είναι της οθόνης? Λογικο απλά με την crt δεν έβλεπες την αθλιότητα της ποιότητας Αυτο το σκεφτηκα και πρεπει να ισχυει σε ενα βαθμο, απλα το χαλι στις σκοτεινες περιοχες οπου τα φωτεινα αντικειμενα αφηνουν "ιχνη" (οπως πχ το ιχνος των υποτιτλων στο screenshot) δεν παιζει να υπηρχε και να μην το ειχα παρατηρησει, τοση στραβωμαρα πια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 η υψηλότερη ανάλυση της οθόνης κάνει τις "λεπτομέρειες" να χτυπάνε στο μάτι... βρες και κατέβασε καμιά 720p και πάνω ταινία για να δεις αν το κάνει πάλι...
morgoth666 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 η υψηλότερη ανάλυση της οθόνης κάνει τις "λεπτομέρειες" να χτυπάνε στο μάτι... βρες και κατέβασε καμιά 720p και πάνω ταινία για να δεις αν το κάνει πάλι... Τα ιδια και με 720p ταινια που κατεβασα :/ Δειτε εδω παραδειγμα απο το Return Of The King (αυθεντικο DVD): Μηπως εχω λαθος ρυθμισεις γενικως? Btw ποια ειναι η ενδεδειγμενη αποσταση απο την οθονη για να δεις ταινια σε Fullscreen σε 22αρα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 το αυθεντικό dvd του RotK ΔΕΝ είναι 720p...
morgoth666 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δεν ειπα αυτο απλα δεν ειχα screenshot απο την 720p ταινια προχειρο, ανεβαζω τωρα Για καποιον πολυ περιεργο λογο δεν μπορω να παρω screenshot απο το .mkv του Crouching Tiger, Hidden Dragon (οταν κανω paste στο paint απλα βγαινει μια μωβ οθονη), τεσπα οπως και να εχει και σε αυτο υπαρχει πολυ noise.
konstantinos77 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Συγνωμη για το offtopic αλλα να ρωτησω και εγω κατι σχετικο με τα ηχεια Z5500.Γιατι οταν βαζω καποια video στο youtube κυριως τραγουδια ,ακουγεται εκτος απο την μελωδια και ενας ηχος στα ηχεια σαν τριγμος ,κατι σαν παρασιτο ή σαν να συντονιζεται μεσα η μεμβρανη και να ακουγεται ενα κροταλισμα .Αυτο δεν το παρατηρω σε σκετα mp3 ουτε φυσικα σε games.Γνωριζει κανεις τι ειναι ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 προφανώς η για του κώλου ποιότητα ήχου του youtube... τόσα topics για τα Z-5500 και βρήκες να το ρωτήσεις εδώ?
konstantinos77 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 ε βαριομουν να ψαχνω.Ηξερα οτι θα απαντησεις και γρηγορα οποτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.