Death_In_Paradise Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Χαίρετε, έχω εναν χαλασμένο δίσκο IDE 200GB, το πρόβλημα είναι ότι δεν παίρνει ρευμα και συνεπώς δεν "γυρίζει" καθόλου, μιας και η εγγυήση τους τελειώνει 19/10/2009 (συμφωνα με το site της WD) αποφάσισα να τον στείλω πίσω. Τονα γόρασα το 2006 μάλλον απο e-shop αλλά δεν έχω κάποια απόδειξη από τότε... Πήγα λοιπόν στο site της WD και ακολούθησα κάτι για RMA που έλέγε. Σαν αποτέλεσμα πήρα αυτό που βλέπετε στην εικόνα και ρωτάω: αυτα τα 54$ τι είναι ? Πρέπει να τα πληρώσω?
caution Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 To e-shop έχει στην μηχανοργάνωση του το όνομα σου και το serial του προϊόντος λογικά, οπότε...
Boban Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δεν ξερω αν θα πληρωσεις κατι αλλο. Παντως αυτα τα 54$ ειναι η αξια του για την δηλωση στο τελωνιο. (Value (custom prorposes only)). Παντως στο πλαισιο που πηγα χθες για αντιστοιχο προβλημα σε seagate. Η απαντηση ηταν φερτε το με την αποδειξη, το ελενχουμε και στο στελνουμε στην εταιρεια για καταστροφη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 To e-shop έχει στην μηχανοργάνωση του το όνομα σου και το serial του προϊόντος λογικά, οπότε... ακριβώς, πήγαινέ το στο eshop πρώτα
Death_In_Paradise Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μα δεν θυμάμαι από που τον πήρα... Μάλλον από e-shop point επαρχίας και τώρα είμαι Αθήνα... Να μην τον στείλω δλδ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 ahem, με τόσα λεφτά παίρνεις καινούριο... δεν έχει σημασία, από την στιγμή που έχουν τα στοχεία σου έχουν και το αρχείο παραγγελιών σου
Death_In_Paradise Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Τι εννοείς με τόσα λεφτά? Θα πρέπει να πληρώσω τελωνείο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 για να το λέει μάλλον... εγώ επιμένω πήγαινέ το στο eshop...πες το κινητό ή το ονοματεπώνυμό σου να βρουν την παραγγελία ώστε να το δώσεις για RMA σε αυτούς
v-tidus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Προσωπικά έχω στείλει δίσκο στην Ιταλία στη seagate και πλήρωσα 10€ δλδ τα μεταφορικά και την ασφάλεια του δέματος. Στην περίπτωσή σου τώρα, απλά πήγαινε τον δίσκο σε οποιοδήποτε e-shop της Αθήνας και θα βρουν με βάση το σειριακό του πως έχει αγοραστεί από αυτούς και έτσι θα τον αλλάξουν (και λογικά με αρκετά καλύτερο αφού δεν υπάρχει ο ίδιος).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.