nikos232 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Γειά σας!Έχω ένα φόρητο toshiba satelitte L300-1a6 με οθόνη: 15.4“ Toshiba TruBrite® WXGA TFT High Brightness display, 200 cd/m², resolution 1,280 x 800.Παρ΄οτι έχω χαμηλή τη φωτεινότητα με ενοχλεί ιδιαίτερα.Πρόβλημα στα μάτια ΔΕΝ έχω.Γνωρίζει κάποιος κάτι περί αυτού?
iced Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Θα σου πω, για να κρατησουν ενα ratio αντιθεσης, το οποιο υποδηλωνει καλο μαυρο - καλο ασπρο, αυξανουν την φωτεινοτητα επειδη δεν μπορουν να κανουν κατι για το μαυρο. Συνεπως, σταβωνομαστε σε ολες τις απλες οθονες. Τωρα καθομαι σε μια 24" LG και εχω την φωτεινοτητα στο 35%. Ειναι ανοικτη η μπαλκονοπορτα φυσικα και μπαινει φως. Σε ταινια θα βαλω 50-60% Για παραπανω απο 50-60 πρεπει να κατσω με μασκα ηλεκτροκολλησης μπροστα στην οθονη
Telis123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Ξερω αρκετο κοσμο που ασχολειτε ωρες με τα PC να πηγαινει να του κοιταξουν τα ματια μετα απο καποιο καιρο.
xolloth Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 και εγω εχω προβλημα τον τελευταιο καιρο απο το ενα ματι,ετσι ξαφνικα ενα πρωι ειδα οτι μου ειχε θολωσει. ειναι βλεπεις 24αρα η οθονη και η αποσταση ειναι γυρω στα 70-80 εκατ. με βλεπω συντομα για οφθαλμιατρο. ΥΓ:εχω εδω και καποια χρονια σαν φοντο στα παραθυρα των windows το μαυρο για αυτον τον λογο,γιατι το λευκο της ms ,δεν αντεχεται και οπως αναφερω σε αλλο ποστ μου ειναι ντροπη τους που δεν δινουν εναλλακτικες λυσεις στα windows7 στο θεμα του φοντου και αναγκαζεσαι να χρησιμοποιεις τα θεματα των κλασσικων windows που εχουν σαν δευτερη εναλλακτικη λυση το μαυρο.
Apoptygma Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Επείδη πήρα κι εγώ πρόσφατα Toshiba, που φοράει την ίδια οθόνη, όντως υπάρχει θέμα με τη φωτεινότητα... ειδικά σε σκοτεινό χώρο σου κάνει τα μάτια λαμπτήρες. Έχω την εντύπωση όμως ότι δυστηχώς όλες οι οθόνες των φθηνών laptop, όπως και κάθε φτηνή tn tft, είναι πάνω κάτω το ίδιο. Ρίχνοντας το φώς από τα κουμπιά, το γάμα ,αντίθεση κλπ από τις ιδιότητες, και με σκούρο φόντο, γίνεται κάπως υποφερτή, δε ξέρω να υπάρχει κάτι άλλο . Α και άμα της δίνεις κλίση προς τα πίσω, να πέφτει το βλέμμα κάπως υπό μια γωνία χάνεται η αρκετή θαμπάδα. Και βέβαια να το δουλεύεις όσο το δυνατόν την ημέρα lol.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.