metalas94 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα σας... Σκέφτομαι να παραγγείλω φωτογραφίες από το http://www.foto.com. Και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:"Όταν ανεβάζω τις φωτογραφίες και βάζω το μέγεθος 10x15 και βλέπω την προβολή, δηλ. το πώς θα είναι μετά, ή κόβει τη φωτογραφία ή βάζει από τα πλαινά άσπρες λουρίδες. Τί μπορώ να κάνω για να είναι ολόκληρη η φωτογραφία πάνω στο φωτογραφικό χαρτί (χωρίς να κοπεί);Τους έστειλα και e-mail χτες και προχτές, αλλά ακόμη περιμένω απάντηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτογραφική έχει 5MP. Μήπως φταίει το μέγεθος της φωτογραφίας;"*Έχει κανείς εμπειρία από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων *Έχω κάνει την ίδια ερώτηση και σε άλλο forum
the_eye Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Να ξέρεις ότι γενικά τα format των φωτογραφικών δεν ταιριάζουν 100% με το format της εκτύπωσης. Οπότε παντού έτσι θα γίνεται ή θα κόβει ή θα βάζει λευκό περιθώριο.
metalas94 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Να ξέρεις ότι γενικά τα format των φωτογραφικών δεν ταιριάζουν 100% με το format της εκτύπωσης. Οπότε παντού έτσι θα γίνεται ή θα κόβει ή θα βάζει λευκό περιθώριο. Όταν τα πάω όμως σε φωτογραφείο γιατί δεν το κάνει;;Αφού στα facts λέει να ταιριάζει...Κάνω τη συγκεκριμένη ενέργεια, αλλά πάντα κόβει ή βάζει...Γιατί;Από άλλους που έχουν παραγγείλει από εκεί δεν έχω ακούσει να έχουν αντίστοιχο πρόβλημα...
the_eye Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Αλλαξε το 10Χ15 και βάλε κάτι άλλο, είναι πολύ μακρόστενο.
metalas94 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Βασικά δε θέλω να αλλάξω το μέγεθος,γιατί δε θα χωράνε στο άλμπουμ...Δεν μπορώ να τις κάνω να χωρέσουν;;
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Πάρε λίγο διαφορετικό μέγεθος, στο φωτογραφείο απλά στο κόβουν και δεν στο λένε. Όπου και να το πας το 10χ15 θα είναι το ίδιο και θα έχει το πρόβλημα να ταιριάξει με τις photo σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.