gantemis13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ.ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΕ 40ΑΡΑ sonyw3000 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ati catalyst 9.7 ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΟΘΟΝΗ ΠΑΡΑ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΟ 3-4 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ.ΒΟΗΘΑΤΕ.ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ pda ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ gps navigation papago
fotis12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Εγώ για τα κενά της οθόνης σου προτινω να αλλάξεις resolution στο pc λογικά κάποιο θα εφαρμόζει σωστά. Όσο για το άλλο θέμα δεν πολύ κατάλαβα
GCMH Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 ε μα και συ με τέτοιο nick τι περίμενες... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:05 ---------- Να υποθέσουμε ότι έχεις βάλει από τους οδηγούς την μέγιστη ανάλυση (η οποία και είναι 1920x1080); Πώς τα συνδέεις; μέσω HDMI;
gantemis13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Σωστα υποθετεις.Τα συνδεω με ανταπτορα απο dvi σε hdmi.Tωρα που ξαναεβαλα xp με τους catalyst 9.6 μου εμφανιζει ενα μενου scaling options και απο εκει επιλεγω overscan εως 30% και μου πλατιαζει την επιφανεια εργασιας με αποτελεσμα να καλυπτει ολη την οθονη.Επιλογη που δεν την εχει στους 9.7.
GCMH Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Κάτι πρέπει να παίζει με τα επτάρια και τους οδηγούς. Εδώ μια ενδιαφέρουσα συζήτηση πάνω στο θέμα. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Επαφίεται στις ταρζανιές που προτίθεσαι να κάνεις... αλλαγές στη συχνότητα (60 Hz) και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς...
euklidis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Mου τα εκανε και εμενα η ΑΤΙ αυτα. Λυθηκε οταν περασα drivers οθονης χειροκεινιτα. Λογικα υπαρχουν στο site η αν τις εχει σε καποιο cd που τυχον ηρθε με την οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.