bluesattack Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Εχει κανεις συντριβανακι εσωτερικου χωρου στο σπιτι του ? Ειδα κανα δυο σε ενα μαγαζι και τα ζαχαρωσα... ...προσεξα ομως οτι ολο το μοτερακι ειναι βυθισμενο στο νερο (λογικο θα μου πειτε )και μαζι με αυτο και το καλωδιο του μετασχηματιστη ! :fear: Θεωρω οτι απλως αυτο ηταν της συμφορας και ξαναθεωρω οτι ενα πιο ποιοτικο (και ακριβο ) θα εχει αλλη (και προπαντως ασφαλεστερη ) κατασκευη... Τι λετε ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Εχει κανεις συντριβανακι εσωτερικου χωρου στο σπιτι του ? Ειδα κανα δυο σε ενα μαγαζι και τα ζαχαρωσα... ...προσεξα ομως οτι ολο το μοτερακι ειναι βυθισμενο στο νερο (λογικο θα μου πειτε )και μαζι με αυτο και το καλωδιο του μετασχηματιστη ! :fear: Θεωρω οτι απλως αυτο ηταν της συμφορας και ξαναθεωρω οτι ενα πιο ποιοτικο (και ακριβο ) θα εχει αλλη (και προπαντως ασφαλεστερη ) κατασκευη... Τι λετε ? Μετά όμως δεν θα θες συνεχώς να πας τουαλέτα με το συνεχόμενο πλιτσι πλιτσι στο σαλόνι?
Garnele Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μπα, το πιο ακριβό θα διαφέρει κυρίως στο design, τα καλώδια στο ίδιο μέρος θα είναι. Γιατί να βάλεις ένα τέτοιο πράγμα στο σαλόνι σου όμως; Στις πλατείες και πάλι πολύ είναι όσο υπάρχει το παρακάτω.
Chris_85 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Θα το κανεις πολυ κιτς το σαλονι σου. Καλυτερα βαλε καποιο ενυδρειο με κρυφο φωτισμο.
bluesattack Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Θα το κανεις πολυ κιτς το σαλονι σου. Καλυτερα βαλε καποιο ενυδρειο με κρυφο φωτισμο. Κοιτα εχω ξυλινο πασο με ψευτικα φυτα κλπ που χωριζουν σαλονι , κουζινα κλπ , καθως και πολυ ξυλο μεσα γενικως , που δενει απολυτα.Ετσι ξεκαρφωτο συμφωνω οτι θα ηταν μαλλον κιτς.Σκεφτομουνα σε ενα τραπεζακι που εχω στη γωνια να κανω ετσι μια γωνια παλι με φυτα , και να το βαλω αναμεσα τους .... Το ενυδρειο που λες , οσο μικρο και να ειναι , ενα αλφα κοστος θα το εχει , μια αλφα συντηρηση την θελει κλπ κλπ. Το καλωδιο του ρευματος μου την εσπασε κυριως.Φοβαμαι οτι αν φθαρει για καποιο λογο ,μεσα στο νερο και γινει κανα βραχυκυκλωμα θα παρουμε φωτια..
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Κοιτα εχω ξυλινο πασο με ψευτικα φυτα κλπψευτικα φυτα = κιτς
bluesattack Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 ψευτικα φυτα = κιτς Ρε συ...τιποτα δεν ειναι κιτς αν δεν το δεις πρωτα στο χωρο οπου βρισκεται. (Τα συγκεκριμενα φυτα τα πιανεις και αναρωτιεσαι αν ειναι ψευτικα η αληθινα) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:19 ---------- Μετά όμως δεν θα θες συνεχώς να πας τουαλέτα με το συνεχόμενο πλιτσι πλιτσι στο σαλόνι? Ευκαιρια να ριξω τις ευθυνες απο τις μπυρες στο συντριβανι..:lol:
frenzy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Ωπ, διάβασα συντριβανάκι και πήγε αλλού το μυαλό μου. Σόρρυ συνεχίστε
eSATA Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Εχω δυο τετοια που λες Ενα με μια γοργονα και ενα με ενα μυλο και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα ρευματα και τα μοτερακια
Garnele Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Τέτοιο μάλιστα. Αλλά όχι στο σαλόνι. Εκτός αν είσαι ο Γουίλι Γουόνκα.
pj20 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 το συντριβανακι κανει και φενγκ σουι διπλα σε ενα παραθυρο....
slipknot Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δε θα το 'λεγα, αν κάνει ρεύμα θα την αρπάξει.
panospc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Κάτι τέτοιο να βάλεις [ame]http://www.youtube.com/watch?v=0HeUixe_Lpg[/ame]
DrLo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μη σε απαχολεί η βυθιζόμενη αντλία, δεν είναι πρόβλημα, και είναι η ιδανική περίπτωση για αυτό το σκοπό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.