Προς το περιεχόμενο

τι γνωμη εχετε για το LG KP500;

JOHNNYHOMEBOY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LG KP500 Τι γνωμη εχετε για το εν λογο κινητο..γενικα η τιμη του ειναι πολυ καλη...σαν χαρακτηριστικα και κυριως σαν φωτογραφιες τι λεει??ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ?

Δημοσ.

Κοιταξε, το εχει η κορη μου το συγκεκριμενο μοντελο.Εχει καλες δυνατοτητες αλλα αν εισαι απαιτητικος χρηστης και χρησιμοποιεις και πολυ τα sms δεν πιστευω οτι θα σε βολευει ιδιαιτερα.Η ιδια ειχε παλαιοτερα κινητα της Sony Ericsson (To K750i & to W580i) και ηταν πολυ πιο ευχαριστημενη μαζι τους.Με το ιντερνετ παντως ειναι απολυτα ευχαριστημενη οπως και με τα mms.Το ηχειο του ειναι δυνατο και μπορεις να κανεις επεκταση μνημης ως 8GB.

Οι φωτογραφιες και τα βιντεο του ειναι και αυτα ικανοποιητικα (προσωπικα πιστευω οτι βγαζει πιο ωραια βιντεο απο αρκετα SE)

Προσωπικα, πιστευω οτι ειναι πολυ καλο κινητακι.. ;)

Δημοσ.

Πριν ένα μήνα περίπου σκεφτόμουν να αλλάξω κινητό. Είχα το αθάνατο Sony Ericsson W800i. Αν και δεν έχω μεγάλη "τρέλα" με τα κινητά, αυτή τη φορά είπα να πάρω κάτι πιο... "πιασάρικο". Διάλεξα λοιπόν να πάρω το LG KP500! Ήταν φθηνό, όμορφο, με δυναμικό design κτλ.

Μετά από όριμη σκέψη και πολύ ψάξιμο, διάλεξα να πάρω το Renoir. Επίσης όμορφο, με αρκετά ικανοποιητική camera (8MP) και στο πρόγραμμα που διάλεξα μου έβγαινε στα 250€.

Είπα, "Ας το κάνω αυτό το δώρο στον εαυτό μου. Άλλωστε κάθε πότε αλλάζω κινητό!".

(Σημείωση: Το Sony Ericsson W800i το κράτησα για πέντε ολόκληρα χρόνια χωρίς ούτε μια γρατζουνια! Με πρόδωσε όμως η μπαταρία! :-( )

Το πήρα λοιπόν! Μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Τα λέω όλα αυτά γιατί τα κινητά πάνω κάτω είναι τα ίδια. Αν δεν μπορείς να πάρεις το Renoir πάρε το Coockie! Είναι σχεδόν το ίδιο! Ελπίζω να σε βοήθησα, καλό ψάξιμο, τύχη και καλές αγορές! Σε καλή μεριά! :-D

Δημοσ.
Πριν ένα μήνα περίπου σκεφτόμουν να αλλάξω κινητό. Είχα το αθάνατο Sony Ericsson W800i. Αν και δεν έχω μεγάλη "τρέλα" με τα κινητά, αυτή τη φορά είπα να πάρω κάτι πιο... "πιασάρικο". Διάλεξα λοιπόν να πάρω το LG KP500! Ήταν φθηνό, όμορφο, με δυναμικό design κτλ.

Μετά από όριμη σκέψη και πολύ ψάξιμο, διάλεξα να πάρω το Renoir. Επίσης όμορφο, με αρκετά ικανοποιητική camera (8MP) και στο πρόγραμμα που διάλεξα μου έβγαινε στα 250€.

Είπα, "Ας το κάνω αυτό το δώρο στον εαυτό μου. Άλλωστε κάθε πότε αλλάζω κινητό!".

(Σημείωση: Το Sony Ericsson W800i το κράτησα για πέντε ολόκληρα χρόνια χωρίς ούτε μια γρατζουνια! Με πρόδωσε όμως η μπαταρία! :-( )

Το πήρα λοιπόν! Μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Τα λέω όλα αυτά γιατί τα κινητά πάνω κάτω είναι τα ίδια. Αν δεν μπορείς να πάρεις το Renoir πάρε το Coockie! Είναι σχεδόν το ίδιο! Ελπίζω να σε βοήθησα, καλό ψάξιμο, τύχη και καλές αγορές! Σε καλή μεριά! :-D

Απο μπαταρία τι λέει το LG Renoir? Σκεφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω.

Δημοσ.

παιδια ευχαρηστω πολυ για την βοηθεια...βεβαια επειδη ειναι αληθεια οτι το κινητο το χρησιμοποιω για φωτογραφειες και βιντεο σκεφτομαι μηπως και τσιμπησω το KU990 VIEWTY...σαν design το KP500 ειναι πιο ομορφο αλλα σαν λειτουργιες καμερα κτλ το VIEWTY ειναι πολυ καλυτερο!!!

Δημοσ.
παιδια ευχαρηστω πολυ για την βοηθεια...βεβαια επειδη ειναι αληθεια οτι το κινητο το χρησιμοποιω για φωτογραφειες και βιντεο σκεφτομαι μηπως και τσιμπησω το KU990 VIEWTY...σαν design το KP500 ειναι πιο ομορφο αλλα σαν λειτουργιες καμερα κτλ το VIEWTY ειναι πολυ καλυτερο!!!

Ναι αλλά δεν έχει φλας με xenon και έχει φωτογραφική με 5mp! Πάρε το LG KC910I αν σε ενδιαφέρουν τόσο οι φώτο!

Δημοσ.

Δες και το LG GT505 είναι φοβερό τηλέφωνο με πολύ καλές δυνατότητες και εξαιρετική τιμή. Πάντως αν ενδιαφέρεσαι πάρα πολύ για την κάμερα, τότε όντως το renoir φωτογραφίζει καλύτερα!!

Δημοσ.
πως παει απο multimedia χαρακτηριστικα?

τι videos παιζει?

Aπο multimedia χαρ/κα μια χαρα τα παει...εχει πολυ πραμα μεσα...

Βιντεος παιζει mpeg4 και 3gp αναλυσης 240χ320

Στα μηνυματα εγω τα βρηκα λιγο σκουρα γι'αυτο και θα το δωσω....

Δημοσ.
τι εννοεις φιλε μου?

Εννοω οτι το εικονικο πληκτρολογιο qwerty που εχει για την συγγραφη μηνυματων ηταν πονοκεφαλος για μενα, εκανα συνεχεια λαθη...δν ξερω μπορει εσενα να σε βολεψει, ειναι αναλογα με τον καθενα..εγω προτιμω τα κανονικα πληκτρα στα κινητων, δν ξαναπαιρνω με οθονη αφης πια....:eek:

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω συνδεδεμένα συνέχεια τα handsfree και θα ήθελα να ρωτήσω τί προφίλ (με ποιες ρυθμίσεις) πρέπει να επιλέξω ώστε όταν με καλούν να χτυπάει κανονικά το ηχείο και όχι να ακούγεται ο ήχος στα ακουστικά!!Το "Δυαντό" που έχει δεν έπρεπε να λειτουργεί έτσι?

Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...