Giorgos3924 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Χαίρετε! γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να ρυθμίσω το crhome ώστε όταν το κλείνω να διαγράφει το ιστορικό? Επίσης κάθε φορά που το ανοίγω μου βγάζει μια κεντρική σελίδα με τις "πιο δημοφιλείς" πώς βγαίνει αυτό?
Dimitris1948 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Χαίρετε!γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να ρυθμίσω το crhome ώστε όταν το κλείνω να διαγράφει το ιστορικό? Επίσης κάθε φορά που το ανοίγω μου βγάζει μια κεντρική σελίδα με τις "πιο δημοφιλείς" πώς βγαίνει αυτό? δεν είναι και καμια φιλοσοφία πας επιλογές και βάζεις την ιστοσελίδα που θέλεις να ανοίγει, για το άλλο δεν ξέρω γιατί δεν τον πολιχρισιμοπιο.
Giorgos3924 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δεν είναι καμια φιλοσοφία αλλά δεν θέλω να φαίνετε. Έχω αλλάξει την αρχική σελίδα που εμφανίζεται κατα την εκίνηση του προγράμματος αλλά το ιστορικό φαίνετε ακόμα και όταν ανοίγω νέα καρτέλα! Στον Internet Explorer 8 και στο Mozila Firefox 3 υπάρχει αυτή η δυνατότητα (σβήσιμο ιστορικού όταν κλείσει το πρόγραμμα) γιατί να μην υπάρχει και στον chrome?
Nord_Chaos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 καλησπερα...χρησιμοποιω και εγω τον google chrome και μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καμια επιλογη που αυτοματα θα εσβηνε το history του browser οταν κλεινεις το προγραμμα οπως γινεται στο firefox... αλλα σου προτεινω 2 επιλογες 1) χειροκινητη διαγραφη του ιστορικου καθε φορα που εισαι ετοιμος να αποσυνδεθεις απο το internet με την επιλογη "εκκαθαριση δεδομενων περιηγησης" απο το παραθυρακι πανω-δεξια του chrome ή 2) να χρησιμοποιησεις το "incognito mode" (ανωνυμη περιηγηση) καθως καθε φορα που θα εισαι σε incognito mode ο browser δεν αποθηκευει ούτε ιστορικο περιηγησης,ούτε το ιστορικο των downloads ούτε τα cookies...ελπιζω να βοηθησα...
xolloth Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 να ητανε μονο αυτεσ οι ελειψεις του chrome ,θα ηταν καλα. κοντευει να κλεισει χρονο και ακομα δεν εχουν βγαλει addons λειτουργικα,τι να λεμε τωρα.
Antwni Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 να ητανε μονο αυτεσ οι ελειψεις του chrome ,θα ηταν καλα.κοντευει να κλεισει χρονο και ακομα δεν εχουν βγαλει addons λειτουργικα,τι να λεμε τωρα. Γιατί ο IE έχει addons??:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.