joker84 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα...κατέβασα κάποιες ταινίες και είναι σε ISO. Προσπαθώ να τις βάλω στον εξωτερικό μου σκληρό δίσκο αλλά μου λέει ότι είναι υπερβολικά μεγάλο αρχείο...με ποιο τρόπο μπορώ να συμπιέσω ένα ISO αρχείο;;; και να μπορέσω επιτέλους να το περάσω στον εξωτερικό μου σκληρό δίσκο.
gdevelek Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 μάλλον να απο-συμπιέσεις θέλεις και όχι να συμπιέσεις, αν το ζητούμενο είναι να δεις την ταινία που κατέβασες εφαρμογές όπως η PowerISO ανοίγουν αρχεία ISO
GCMH Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Σε τι σύστημα είναι μορφοποιημένος ο δίσκος; Αν είναι σε FAT32 τότε να ξέρεις ότι δεν υποστηρίζει αρχεία μεγαλύτερα από 4 GB. Γύρνα τον σε NTFS. Το να κάτσεις και να συμπιέζεις μία μία τις ταινίες δεν νομίζω να σε συμφέρει, ωστόσο μπορεί να γίνει με το DVD Shrink και με πολλά άλλα εργαλεία...
Dimitris1948 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 μάλλον να απο-συμπιέσεις θέλεις και όχι να συμπιέσεις, αν το ζητούμενο είναι να δεις την ταινία που κατέβασες εφαρμογές όπως η PowerISO ανοίγουν αρχεία ISO lol ο άνθρωπος σου λέει ότι θέλει να τις συμπίεση για να χωράνε στον εξωτερικό σκληρό δίσκο και εσύ κατάλαβες αλλα ντάλων lol
joker84 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Αυτό ακριβός. Θέλω να τις μικρίνω για να χοράνε στο σκληρό μου.ο GCMH μου λεεί να γυρίσω τον δίσκο σε NTFS...πως θα το κανω αυτο; και μετα απο την αλλαγή του δίσκου το κανω απλά compress με το winrar;;;
PavelX Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 [] Απλά συμπίεσε το .ISO αρχείο, αν και δεν νομίζω να δεις και σημαντική διαφορά.
GCMH Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Καταρχήν, για να μην μπερδευτούμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Λες ότι τα αρχεία που θες μεταφέρεις είναι σε μορφή ISO. Τι μέγεθος έχουν; Εάν είναι ριπαρισμένα DVD, λογικά θα είναι 4.7 GB το καθένα, το οποίο οδηγεί αυτόματα στην λύση που προτείνω δηλαδή φορμάρισμα του σκληρού σε NTFS, με ότι αυτό συνεπάγεται (χάσιμο όλων των δεδομένων του εξωτερικού σκληρού, σώσε αλλού ότι πολύτιμο έχεις), ώστε να αρθεί ο περιορισμός του FAT32. Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που σε περιορίζει, μετά το φορμάρισμα, είναι το μέγεθος του σκληρού σου και ο αριθμός των ISO που θες να μεταφέρεις... άμα δεν έχει άλλο χώρο δεν μπορείς να κάνεις κάτι! Από κει πέρα εάν θέλεις απλά να συμπιέσεις τα αρχεία σου, να τα κάνεις πιο μικρά (πχ από 4,7 GB σε 700 MB κλπ) θα πρέπει να διαβάσεις αυτόν τον τομέα του Insomnia ή το wiki. Το winrar/winzip κ.α. απλά δεν κάνουν δουλειά σε αρχεία βίντεο.
joker84 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 λοιπον...τα καταφερα...ελενξα τον δισκο...ηταν απο μονοw του σε NTFS τελικα...κατεβασα ενα προγραμμα το PowerISO...αφου συνδεσα τον σκληρο στο laptop εψαξα στην μνηνη του laptop το αρχειο που ηθελα να περασω στον εξωτερικο...εκανα δεξι κλικ μου ενφανισε την επιλογη PowerISO /εξαγωγη σε/διαλεξα τον εξωτερικο μου και σε 10 λεπτακια το αρχειο περασε στον σκληρο...σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.