Προς το περιεχόμενο

ADSL πρόβλημα απο ISDN σε PSTN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν καλο απόγευμα. Στην δουλειά μου υποβιβάστηκε η γραμμή-είχε 2 και κόπηκε η μια άρα έμεινε μόνο η μια- από ISDN σε PSTN ομοίως και η γραμμή ADSL. Τώρα 2 ημέρες τίποτα δεν δουλεύει καλά, αρχικά 1 μέρα άργησε να υπαχθεί το adsl μέσω pstn αφού άλλαξε το καθεστώς χρήσης. Εγινε αλλαγή φίλτρων και βάλαμε ένα μοντεμ ρουτερ conexant το οποίο έχει πλουσιο αναλυτικό μενού πρόσβασης αλλά δεν γνωρίζω αν ευθύνεται γα τα χάλια.

Συγκκεριμένα έχει δηλωθεί βλάβη αφού απο τη πρώτη στιγμή 1ον οι ταχύτητες ήταν απελπιστικά χαμηλές, 2ον είχε αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα να περάσω χειροκίνητα 2 φορές τις ρυθμίσεις για το ISP -Otenet και 3ον έδειχνε στις αποσυνδέσεις ότι δεν είχε επαφή με τον πάροχο παρότι το ενδεικτικό λεντ dsl δουλευε κανονικά. Η απόσταση απο το κέντρο του οΤΕ είναι λιγότερη απο 500 μέτρα. Ακούω γνώμες για το τι ρούτερ μοντεμ να πάρω ΟΧΙ ασύρματο. Αυτό διότι η υποδομή είναι ότι πάνω στο μοντεμ συνδέέται switch Level One kai AP Level one. Η υπόλοιπη υποδομή είναι ΟΚ. Ακούω γνώμες

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο ρούτερ αν κρίνω απο το usb που κυκλοφορούσε δεν ξέρω πόσο καλό είναι. Είναι annex A (για pstn ?) είναι adsl2+ ?

Καλό είναι να μας πεις τι στατιστικά έχει η γραμμή .

Φίλτρα έχεις βάλει σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές?

Δημοσ.

Ειναι adsl2+ και σήμερα έχει σταθεροποιηθεί η κατασταση, σε ότι αφορά τα στατιστικά του πρέπει να τα δω απο το σχετικο μενού του μοντεμ, πες μου που να κοιταξω περιπου να τα δώ εκτος απο την κεντρική καρτελα.

Δημοσ.

φιλτρο θα μπει παντου εκτος απο το adsl>β.θα κοιταξεις ταχυτητα sygxronismoυ attenuation kai margin>επισης αν το attenuation ειναι 30 και πανω θα προτεινα speedtoych 585 αλλιως κανα Linksys.ειναι και τα 2 ασυρματα αλλα το απενεργοποιεις μεσα απο το μενου και τελειωνει.και αμα καποτε το χρειαστεις το ανοιγεις.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ζητάω μοντεμ ρουτερ για 24ωρη λειτουργία και να μην χανει τη συνδεση με τον παροχο, αν χαθει να κανει αμεσως μολις υπαρχει handshaking, αυτο που εχω αν χαθει το λαμπακι του δεν αναβοσβηνει αλλα κατα τα αλλα λειτουργει τελεια...

Δημοσ.

Εχεις καποιο μοντελο στο μυαλο σου και απο που μπορω να το προμηθευτω και αν μπορει να δουλευει ολο το 24ωρο? Το θεμα ειναι οτι ενω δουλευει αψογα χανει τον παροχο και μαλιστα δεν μπορω να μπω στο ρουτερ απο την ip του. Mε αλλα λογια το ενδεικτικλο λεντ κανει την διαδικασια επαφης με τον παροχο, αλλα οταν τον χανει δεν εχει καμια ενδειξη ή αλλαγη φωτισμου και μενει νεκρο...το θεμα ειναι οτι χρειαζεται να το βγαζω απο την τροφοδοσια και να επανερχεται..

Δημοσ.

H γραμμη PSTN συμπεριφερεται καλυτερα με ADSL μιας και χρησιμοποιοει καποιες χαμηλες συχνοτητες που δεν υφιστανται σε ISDN

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...