Προς το περιεχόμενο

Online Μαθηματα dreamweaver

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, σημερα επεσα πανω σε αυτο το site και ειπα να το μοιραστω μαζι σας.

Απο οτι καταλαβα γραφεσαι και μετα οταν ερθει η ημερωμηνια ανοιγουν καποιο stream που σου δειχνει καποια web seminars. Δεν ξερω τι παιζει με το συγκεκριμενο site αλλα εκ πρωτης οψεως μου φενεται σοβαρο. Εγω εκανα εγγραφη και θα δω τι παιζει στις 22 Σεπτεμβρη που ξεκινουν τα μαθηματα. Επειδη σαν ιδεα μου φανηκε ενδιαφερων εχει πεσει κανεις σε καποιο παρομοιο site που να εχει δωρεαν σεμιναρια; Θα με ενδιεφεραν μαθηματα για photoshop, dreamweaver, flash και για φωτογραφια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα....μόλις έκανα και εγώ εγγραφη για το σεμινάριο

θα ήθελα να μου πεις τις εντυπώσεις από αυτό που πέρασε στις 22/9

το παρακολούθησες;

Δημοσ.

Το χθεσινο μαθημα ηταν για τα πολυ βασικα, εδειξε μερικα πραγματα απο html και ειπε και κατι λιγα (πολυ λιγα ομως) για css. Αν ειχες μια ιδεα για πως λειτουργει η html και το css θα σου ηταν αχρηστο, αλλα ενταξει εδειξε λιγο το interface του dreamweaver που δεν το ηξερα μιας και οτι κανω μεχρι τωρα το κανω σε Notepad++.

Δημοσ.

Ναι αλλα εδω ειναι σεμιναρια, δηλαδη μπορεις να ρωτησεις αν εχεις καποια απορια κατα την διαρκεια του μαθηματος. Συνηθως αν ειναι κατι πανω στο μαθημα σου απαντουν πχ εγω ρωτησα κατι και στο τελος που εχουν 1 ωρα περιπου για ερωτησεις-απαντησεις μου απαντησαν. Γενικα ειναι αρκετα καλη ιδεα αλλα το μονο προβλημα ειναι η ωρα που τα δειχνει, ειδικα στο dreamweaver ειναι προβλημα (1 ωρα το βραδυ) ενω καποια αλλα μαθηματα συνηθως ξεκινουν κατα τις 9.

Δημοσ.

Σίγουρα είναι καλό πλεονέκτημα ο διάλογος. Αλλά τις σοβαρές απορίες πιστεύω τις δημιουργεί κανείς αν ασχοληθεί μόνος του με το πρόγραμμα.

Όπως και να χει, αφού είναι δωρεάν και κάνουν καλή δουλειά, μπράβο στα παλικάρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...