Προς το περιεχόμενο

Prepaid Κυπρου

Godelot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi!

Ενδιαφέρομαι για την έκδοση μιας προπληρωμένης κάρτας απο την τράπεζα Κύπρου για να πραγματοποιώ αγορές μέσς Ίντερνετ. Έχει δοκιμάσει κανείς τη συγκεκριμένη? Δουλεύει με Paypal? Μπορώ να τη βγάλω στο όνομά μου (είμαι 17 κι έχω ταυτότητα) ή πρέπει σε κάποιου ενήλικα?

Thanks!

Δημοσ.

Φιλε μου δουλευει με paypal μια χαρα και με οποιαδηποτε αγορα μεσω ιντερνετ που εχω κανει δεν ειχα προβλημα, το μονο αρνητικο ειναι οτι για να μπορεις να την χρησιμοποιησεις αμεσα πρεπει να κανεις την καταθεση σε ταμειο τησ τραπεζας αλλιως αν κανεις απο ATM κανει 2 μερες να εμφανιστει η καταθεση στον λογαριασμο.

Για την ηλικια δεν ξερω θα πρεπει να το ρωτησεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έβγαλα μια προπληρωμένη κάρτα βίζα απο την τράπεζα Κύπρου για αγορές κυρίως απο το Ίντερνετ. Η κάρτα μου ενεργοποιήθηκε σχετικά γρήγορα και την συνέδεσα επιτυχώς με PayPal & icardonline.gr. Για να την επιβεβαιώσει πλήρως,όμως, το PayPal μου κράτησε 1,50Ε και πρέπει να κοιτάξω στο εκκαθαριστικό συναλλαγών της κάρτας ώστε να βρώ έναν τετραψήφιο κωδικό, να τον εισάγω και να επιστραφεί το ποσό. Αυτό έγινε εχτές.

Πότε θα μπορώ να ξέρω τον κωδικό και μπορώ να τον μάθω κοιτώντας τις συναλλαγές στην υπηρεσία icardonline.gr ή πρέπει μ'άλλον τρόπο.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Φιλαρακι παρε τηλεφωνο στην πειραιως απλα και ζητα να σου διαβασουν τον κωδικο που υπαρχει στην συγκεκριμενη συναλλαγη με το paypal...

Εγω ετσι το εκανα και ηταν η μονη τραπεζα που ηξεραν απο μονη τους τι παιζει με το paypal τοτε και μου το ειπαν στο καπακι χωρις κανενα ψαξιμο.

Φιλε basilis5 σε αυτες τις καρτες δεν ερχεται statement

Δημοσ.

φιλε μου μονο τηλεφωνικα θα παρεις τον κωδικο της Paypal ο οποιος ερχεται σε 2-3 εργασιμες μερες.

δινεις τα στοιχεια της καρτας και τα προσωπικα σου για επιβεβαιωση και σου λεν τον κωδικο και εισαι οκ.

οι υπαλληλοι ειναι πληρως ενημερωμενοι οποτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Δημοσ.
Φιλαρακι παρε τηλεφωνο στην πειραιως (...)

Ε...χμ, προπληρωμένη από την Τράπεζα Κύπρου είπε...

Φιλε basilis5 σε αυτες τις καρτες δεν ερχεται statement
φιλε μου μονο τηλεφωνικα θα παρεις τον κωδικο της Paypal

Ναι, σίγουρα...

Συμφορουμίτη Godelot, μιας και ήδη έχεις συνδέσει την κάρτα στο i-cardonline.gr όπως λες, τότε απλά κάνε υπομονή μια δυο μέρες κι έλεγχε τις "νέες συναλλαγές". Θα δεις κάποια στιγμή στο πινακάκι μια συναλλαγή που στην περιγραφή θα λέει

ΧΧΧΧPAYPAL--*EXPUSE (μπλαμπα αριθμός)

...όπου ο αριθμός ΧΧΧΧ είναι αυτός που θα βάλεις στο paypal για να σου επιστρέψει το 1,5€ στο λογαριασμό σου. Θα πάρει μερικές μέρες, δε θα περιμένεις μήνα, δε χρειάζεται να πάρεις κάποιο τηλέφωνο και δεν θα χάσεις το 1,5€. Τέλος να σημειωθεί πως το 1,5€ θα μπει στο λογαριασμό σου στο Paypal και όχι πίσω στην κάρτα.

• Moderators
Δημοσ.

Αν και δεν εχω Paypal, εχω όμως την εν λόγω κάρτα και θα ήθελα να διευκρινίσω πως έρχεται statement με τις συναλλαγές...

Δημοσ.

όπως τα είπε ο PCharon

Δεν πήρα κανένα τηλ. είδα τον 4ψήφιο από το site και η συναλλαγή εγινε σε πολυ σύντομο διάστημα (3-4 μέρες αν θυμάμαι καλά γιατί την έχω και καιρό)

Το μόνο τηλ που πήρα ποτέ ήταν για ένα κωδικό που χρειαζόταν για το register στο i-cardonline.gr

Επίσης να αναφέρω για να το έχεις υπόψη , πως όταν βάλεις λεφτά στην κάρτα από ταμείο,αυτά θα είναι στον λογαριασμό σου στις 6 το απόγευμα . Μηνιαίο statement μπορείς να επιλέξεις επίσης να μην σου έρχεται εντύπως , και να το βλέπεις από το icard μόνο.

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις αν οι prepaid καρτες μπορουν να χρησιμοποιηθουν για καταθεση

χρηματων σε εταιριες διαδικτιακου στοιχηματος π.χ. bet 365 ?

Δημοσ.

H prepaid π.χ Κύπρου που έχω είναι Visa.

Στο WOW π.χ που ζητάει πιστωτική για ανανέωση συνδρομής ,την χρησιμοποιώ μια χαρά

Για όλα τα υπόλοιπα που έχει χρειαστεί προτιμώ να "παίζω" μέσω paypal.

Οπότε αν σου ζητάνε visa ή paypal είσαι οκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...