dkmaster Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Έχω μια 4850 και γενικά είμαι ευχαριστημένος. Το πρόβλημα μου είναι πως επειδή όλο και περισσότερα παιχνίδια χρησιμοποιούν το physics της nvidia έχω το πρόβλημα. Να πάρω μια nvidia καλή 275 +, αλλά δεν θέλω να αλλάξω στρατόπεδο. Να πάρω μια 8800 μόνο για τα physics? Ή να μην κάνω τίποτα; Ακούω απόψεις.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Να πάρεις μια καλή Nvidia θα σου πρότεινα.
liopyr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Να μη κάνεις τίποτα όσο σε καλύπτει από άποψη επιδόσεων η 4850. Όταν αρχίσει να σου φρενάρει games, διαλέγεις μία value/money κάρτα της nvidia που θα παίζει εκείνη την εποχή. Τα Physx είναι σοβαρός παράγοντας για την επιλογή κάρτας, αλλά όχι για την αναβάθμισή της imho. Η χειρότερη λύση είναι να βάλεις μία 8800 μόνο για Physx. Αν πάρεις μία 8800Gts 512 δε και την clock-άρεις, θα φτάσεις τις επιδόσεις μιας 4850, και θα έχεις και Physx χωρίς μπανανιές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 δεν αξίζει imho, περίμενε τις mainstream DX11...μέχρι τότε η 4850 θα σε καλύπτει... τo Physx δεν αξίζουν, μόνο το CUDA...
dkmaster Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Αυτό και αν είναι άμεση ανταπόκριση. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και μάλλον το πιθανότερο και από αυτά που μου λέτε είναι να μείνω με την 4850.
Alchemist` Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 δεν αξίζει imho, περίμενε τις mainstream DX11...μέχρι τότε η 4850 θα σε καλύπτει... τo Physx δεν αξίζουν, μόνο το CUDA... Μέχρι στιγμής δεν είδα καμιά ουσιαστική υλοποίηση και των 2... Καλύτερα να περιμένεις... (άποψή μου)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 καμία ουσιαστική υλοποίηση του CUDA? ahem, κάνεις λάθος... μόνο ότι υπάρχουν codecs που το αξιοποιούν για να κάνουν decoding HD video (h.264, mkv) φτάνει... gpu accelerated εφαρμογές μέσω το cuda υπάρχουν αρκετές...
capitan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 [off topic] Η ΑΤΙ τι σχέδια έχει ως προς τον ανταγωνισμό του Cuda?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 η ΑΤΙ έχει το Stream...
caution Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 η ΑΤΙ έχει το Stream... Και 3 - 4 εφαρμογές που το υποστηρίζουν μέχρι στιγμής... ΚΑΤΑΡΑ!
Sadamiraq Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Και 3 - 4 εφαρμογές που το υποστηρίζουν μέχρι στιγμής... ΚΑΤΑΡΑ! Αχαχαχαχα ωραια πραματα ε?
capitan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Και 3 - 4 εφαρμογές που το υποστηρίζουν μέχρι στιγμής... ΚΑΤΑΡΑ! Googlαρωντας λίγο, βρήκα για το OpenCL το οποίο ουσιαστικά θα καταργήσει Cuda-Stream οπότε σύντομα δε θα μας απασχολεί και πολύ το θέμα..
Alchemist` Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Googlαρωντας λίγο, βρήκα για το OpenCL το οποίο ουσιαστικά θα καταργήσει Cuda-Stream οπότε σύντομα δε θα μας απασχολεί και πολύ το θέμα.. Περισσοτερες λεπτομέρειες μπορείς να δώσεις? πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο... (θα καταργηθεί το CUDA)
capitan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Περισσοτερες λεπτομέρειες μπορείς να δώσεις? πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο... (θα καταργηθεί το CUDA) Απ΄οτι κατάλαβα, πρόκειται για ένα open framework το οποίο διευκολύνει τους προγραμματιστές να προγραμματίσουν GPUs/Multicore CPUs χωρίς να χρειάζεται να ξέρουν αν από κάτω υπάρχει ATI/Nvidia/Intel/whatever, γράφουν τον κώδικα και τρέχει σε όλα, οπότε δεν χρειάζονται και platform specific λύσεις όπως Cuda/Stream. Όπως το OpenGL διευκολύνει τον προγραμματισμό γραφικών σε GPU έτσι και το OpenCL διευκολύνει το parallel programming γενικώς. Καλά oι Nvidia/ATI απλά θα χώσουν την υλοποίηση του OpenCL από κάτω, και θα την βγάλουν Cuda/Stream... Wiki
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 αν όμως έχει την διάδωση που έχει το OpenGL @@ CUDA θα αντικαταστήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.