eu@ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 εχω ενα ασυρματο ποντικι το οποιο δε χρησιμοποιουσα και τωρα που χρειαστηκε εχω χασει το cd εγκαταστασης του...εχω βεβαια τη usb,και δοκιμασα να το βαλω χωρις το cd...το εντοπιζει ως υλικο αλλα το ποντικι δεν λειτουργει...μπορω με καποιο προγραμμα ή καπως αλλιως να το εγκαταστησω χωρις το driver?
hasiotis_john Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Αν και συνήθως το βρίσκει μόνο του , αλλά για πες μας το μοντέλο μπας και βρούμε άκρη ... (είχα και γω ένα παρόμοιο προβληματάκι με έnα logitech)
insomniaK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 είσαι σε λάθος subforum. μπαταρίες στο ποντίκι έβαλες; πήγαινε στο site του κατασκευαστή και κατέβασε τους drivers.
eu@ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 είσαι σε λάθος subforum.μπαταρίες στο ποντίκι έβαλες; πήγαινε στο site του κατασκευαστή και κατέβασε τους drivers. αυτο κανω τωρα,ευχαριστω! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:30 ---------- Αν και συνήθως το βρίσκει μόνο του , αλλά για πες μας το μοντέλο μπας και βρούμε άκρη ...(είχα και γω ένα παρόμοιο προβληματάκι με έnα logitech) logitech ειναι,το mini optical...''κατεβαζω''το driver τωρα,για να δουμε..ελπιζω να ειναι οκ!
eu@ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 κατεβασα απο το site του κατασκευαστη τους drivers και νω εχω δηλωσει οτι εχω πχ. vista,οταν κανω εγκατασταση μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο
Antwni Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Πες μας τι μάρκα είναι ή δώσε μας link ή την εικόνα για να καταλάβουμε!! Έχεις επιλέξει σωστά το λειτουργικό σου??Έχεις επιλέξει πχ 32 ή 64 bit??
eu@ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 δεν εχω δικια μου συνδεση κ ξαναπροσπαθησα με 32 bit και ειναι οκέι τωρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.