Προς το περιεχόμενο

"Μέτρημα" στα χαρτιά

ggQQbb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Ο μοναδικός τρόπος να κερδίσεις σε καζίνο, είναι να χτίσεις ένα."

"Ο μοναδικός τρόπος να γίνεις εκατομμυριούχος σε καζίνο, είναι να ήσουν δισεκατομμυριούχος όταν μπήκες."

Κάπου τις είχε πάρει το μάτι μου αυτές τις σοφίες :P

Δημοσ.

επειδή αναφέρθηκε απο κανα δύο , ότι ο γκρουπιέρης μπορεί να μετράει τα χαρτιά και οτι αυτοί μπορούν να παίζουν με τις πιθανότητες...εγώ απο όσο θυμάμαι γιατί έχω να πάω πολλά χρόνια,υπάρχουν κανόνες που σταματάει και που τραβάει ο dealer.

Αν θυμάμαι καλά τραβάει αναγκαστικά μεχρι να φέρει τουλάχιστον 17. Οπότε δεν βλέπω κάποιo όφελος στο να τα μετράει ή όχι.

"The dealer has no choices to make in the play of his hand. He must simply hit until he reaches at least 17 or busts by going over 21."

Όπως και για τους παίχτες υπάρχουν άτυποι κανόνες (που είναι προς όφελος όλου του τραπεζιού) σχετικά με το που τραβάνε και που σταματάνε ανάλογα με το τι έχει o dealer . Οπότε υποθέτω σωστά αναφέρθηκε πως το όλο μέτρημα από τον παίχτη έχει να κάνει καθαρά με το ποντάρισμα και όχι με το (τι φύλο περιμένει να του έρθει και ανάλογα να αποφασίσει) αν θα σταματήσει ή θα χτυπήσει κατά την διάρκεια της παρτίδας

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
Σε πετάνε έξω αν μετράς φύλλα,τελεία.

Δεν γίνεται να κερδίσεις στο καζίνο,2η τελεία

Διαφωνω με το πρωτο (Δεν σε διωχνουν)

Συμφωνω με το δευτερο.

Αποψη μου: Παιξτε Texas.Περισσοτερα skills, λιγοτερη τυχη, περισσοτερο fun και δυνατοτητες κερδους.

Δημοσ.

ναι να σταματησετε να πιστευετε στις ταινιες...

και να ισχυαν αυτα που λετε θα ταν δεκαετιες πριν..παραπανω γραφτηκαν μερικοι τροποι που κανουν ωστε να μην αξιζει καν να μπαινεις σε αυτη την διαδικασια μετρηματος.

----------------

στα καζινο μπορεις να βγαλεις παραπανω απ οτι εχεις αλλα θα καταλαβετε οτι κανεις δεν φευγει οταν γινεται αυτο...

ειτε γιατι σκεφτεται οτι εκανε τοσο δρομο να παει και να φυγει πανω στην ωρα? ,ειτε γιατι ποτε οσα βγαζει δεν ειναι αρκετα ωστε να καλυψει την χασουρα αλλων επισκεψεων ή για το μελλον...

-------------

ας πουμε ο ταραμας που ακομη δεν εχω καταλαβει γιατι εγινε διασημος στην Ελλαδα πηγε στο holdem γιατι πολυ απλα εκανε συμβολαιο με γνωστο site καζινο!!!

Δημοσ.

Συνοψίζοντας:

1. Στο μπλακ τζακ παιζοντας ενστικτωδως εχεις σιγουρη χασουρα μακροπροθεσμα. Μετριαζεται αμα παιζεις με τον γνωστο πινακα πχ http://www.hitorstand.net/strategy.php για το ποτε τραβας ή οχι αλλα ΠΑΛΙ χανεις σε βαθος χρονου.

2. Το μετρημα πια δεν εχει νοημα οπως παλιοτερα που οι τραπουλες παραμενανε ατοφιες μεχρι τελους (τωρα πια στην διαρκεια του παιχνιδιου ανακατευουνε ξανα κ ξανα). Ο κρουπιερης πρεπει να μετραει (το γνωστο +1 -1 ετσι για το γαμωτο, πρεπει με στρατιωτικη πειθαρχεια να ειναι σε εγρηγορση για τα παντα)

2.β. Χρησιμοποιωντας πινακα/μετρημα και με απιστευτη ψυχραιμια, υπομονη μπορεις να βγεις ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ κερδισμενος - φυσικα οχι πια

3. Σε κανενα παιχνιδι που παιζεται εναντια στο καζινο δεν μπορεις να κερδιζεις συστηματικα - αυτονοητο ετσι; βεβαια στο poker δεν ενδιαφερονται αφου παιζουνε οι παιχτες μεταξυ τους και αυτοι κρατανε προμηθεια

4. Ο Ταραμας ειναι μεθοδικος που σαν χαρακτηριστικο ειναι (ητανε) απαραιτητο στο black jack αλλα σαν ατομο οχι τοσο "τσακαλι" που απαιτει το σκληρο αθλημα ονοματι texas hold 'em. (τον εχω γνωρισει κ ξερω)

4.β. Ναι στο hold em δεν παιζει τοσο ρολο η τυχη οσο η ικανοτητα του παιχτη. Οι κορυφαιοι ειναι σταθερα σε ψηλες θεσεις. Διαολεμενο/απαιτητικο σπορ. Δεν ειναι για τσογαδορους +δεν απευθυνεται σε λεβεντομαλακες*

*θα τον πιασετε να πιστευει για τον εαυτο του πως ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΟΣ αλλα ταυτοχρονα ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΕΙ ΓΑΜΑΤΑ/ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ κτλ

Δημοσ.

υπαρχουν ατομα που παιζουν απλα για την δοξα στα wpt,ept,apt...τα λεφτα τα βγαζουν αλλου.

To μαχιμο παιχνιδι ειναι στα γνωστα καζινο οπου αρκετα γνωστα ονοματα απο τα wpt,ept,apt κτλ παιζουν σε τραπεζια εκατομυριων δολαριων(οχι πολλα) holdem!

δεν ειναι απαραιτητα ολοι γνωστοι...

απλα συνηθως οι τυποι ξεφραγκιαζουν φραγκατους που απλα θελουν να λενε οτι παιξαν/κερδισαν/χασαν με τους pro.

Τεσπα αυτο που θελω να πω οτι δεν κρινονται ολα απο τις ικανοτητες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...