Dregenz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Χθες το pc ξαφνικα κολλησε,με αποτελεσμα να αναγκαστω να του κανω restart. Αλλα δεν ανοιγε,και πριν φορτωσουν τα windows και μπει στο μενου με τους users,μου βγαζε μυνημα: Verifying DMI Pool Data ...... Update Success Boot from CD : Boot from CD : DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER Βαζω το CD των windows αλλα παραμενει το ιδιο μηνυμα. Υποψιν,πριν κανα μηνα ειχε ξαναγινει το ιδιο μονο,που μου βγαζε Disk Error,και μετα απο 2 ωρες που το αφησα,εφτιαξε μονο του. Αλλα αυτο δε λεει να φτιαξει. Στο μεταξυ,το pc ειναι ηδη αρκετων ετων και δεν θα μου κανε εντυπωση αν απλως τα κακαρωσε. Ευχαριστω εκ των προτερων για αποιαδηποτε βοηθεια,
o_magazatoras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Βγάλε όλα τα καλώδια,πάτα κανα δυο φορές το κουμπί για την εκκίνηση,ξαναβάλε τα καλώδια και αν δεν ανοίξει προχώρα το ίδιο και στα ενδώτερα,δηλαδή βγάλ' τα όλα και ξαναβάλ' τα.... Αιτίες πολλές.Σκόνες,τροφοδοτικό,δίσκος στο ναδίρ κλπ...
nikos_alfa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 βγαλτα ολα και ξανασυνδεσετα και αμα συνεχιζει δοκιμασε καπιον αλλον δισκο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 checkαρε στο bios και την σειρά με την οποία bootάρουν οι συσκευές
Dregenz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Λοιπον,υστερα απο αλλη μια προσπαθεια,μου αναγνωρισε το CD των Windows,και το κουφο: αρχίζει και μου κάνει εγκατάσταση των Windows ... Σαν να μην υπαρχουν Windows μεσα... Μα τον Αδη,με εχει τρελάνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 προφανώς όταν βάλεις το cd των windows να bootάρει θα κάνει εγκατάσταση είτε έχεις windows μέσα είτε όχι... δες στο bios αν είναι πρώτος στην boot list ο δίσκος με τα windows
Dregenz Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Απο χρηση Bios ,δεν εχω γνωση. Δηλαδη να συνεχισω την εγκατασταση Windows οπως και να χει;Εν τω μεταξυ,μου βρισκει κατεστραμμενα αρχεια κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 δεν θυμάμαι απέξω menu bios συνήθως για να μπεις πατάς DEL κατά την διάρκεια που κάνει POST και από εκεί και πέρα ψάχνεις μέχρι να βρεις την επιλογή για το boot sequence...
Dregenz Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Λοιπον,συνεχισα την εγκατασταση,επιδιορθωσε μονο του καποια corrupt αρχεια,και πανω που ειχα αρχισει να χαιρομουν,μου εβγαλε μηνυμα πως δεν μπορει να εντοπισει εγκατεστημενες μοναδες σκληρου δισκου... Υπαρχει περιπτωση να ειναι προβλημα του τροφοδοτικου και οχι του σκληρου δισκου;
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Για δισκος μου ακουγεται...
Dregenz Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Λοιπον.Καταφερα και μπηκα ,τελικα ,υστερα απο πολλες προσπαθεις.(Εαν σας πω,οτι εφτιαξε με μια ελαφρια κλοτσια,θα με πιστεψετε; ) Anyway,τωρα καθομαι και του κανω Ανασυγκροτηση Δισκου,καθως ειμαι απολυτα πεπεισμενος πως το σκηνικο θα ξανα επαναληφθει. Προτεινετε κατι αλλο για να αποτραπει ενδεχομενη παρομοια κατασταση;
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Αν εχεις δεδομενα που τα χρειαζεσαι κανε ΤΩΡΑ back-up και παρε εναν αλλο δισκο να βαλεις. Ειναι το πιο πιθανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.