euklidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Γενικά, σταματήστε όσοι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ από ηλεκτρονικά, υπολογιστές και τούτα-εκείνα να πετάτε τη μία κοτσάνα μετά την άλλη. Έχετε κατασκευάσει μια ντουζίνα φανταστικά παραμύθια που διαδίδονται από παπαγαλάκια στα απανταχού forums και το μόνο που καταφέρνετε κάποιοι fans είναι να κάνετε τους κακόμοιρους που δεν έχουν και πολύ ιδέα από δαύτα να πάνε να πετάξουν ένα κάρο λεφτά χωρίς τελικά να ξέρουν γιατί. Με το να ξοδεύεις ΕΣΥ ΑΣΧΕΤΕ ένα κάρο λεφτά σε PC hardware και να κάνεις συλλογή το περιοδικό "ΣΟΥΠΕΡ PC" το μόνο που έχεις κερδίσει δικαιωματικά είναι ο τίτλος "θύμα του marketing". Διότι αγοράζεις παιχνίδια για μεγάλους και σα να μην έλειπε τούτο, σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και χαίρεσαι κιόλας σαν ανόητος. Κατά τα άλλα ΔΕΝ έχεις αποκτήσει καμία εξειδίκευση και ΔΕΝ μπορείς να πετάς παραμύθια και να περιμένεις να τα πιστέψουν άπαντες. Μερικοί κάνετε λες και προσπαθείτε να πείσετε, όχι τους άλλους, αλλά τον εαυτό σας πως άξιζε το μηνιάτικο που σπαταλήσατε για το νέο σας παιχνίδι. Για αρχη δεν ξερω τι διατροφη σου εχουν δωσει αλλα μαθε να μιλας καλυτερα απεναντι σε καποιον που δεν γνωριζεις ποιος ειναι και τι κανει στη ζωη του. Αν νομιζεις οτι η ανονυμια στο ιντερνετ σου επιτρεπει να αποκαλεις καποιος ασχετο και ανοητο, τοτε μαλλον κατι δεν εχεις καταλαβει καλα σε σχεση με το τι σημαινει να εχεις τροπους. Τοσες μερες εχουν μαζευτει ορισμενοι εδω περα που, για μια διαφορα 100 στην τιμη, προσπαθουν να αποδειξουν οτι καναν την καλυτερη αγορα. Λες και τα 100 ευρω ειναι τοσο τραγικη διαφορα. Εχει τεραστια διαφορα αν παρεις κατι 300.000 δραχμες απο το αν το παρεις 330.000. Ελεος δηλαδη. Παντα επερνα και εγω κατι πιο μετριο οταν η διαφορα ηταν τεραστια. Φυσικα ολο αυτο, για τους περισσοτερους, δεν εχει να κανει με τα 100 ευρω αλλα με την χρονια τωρα διαμαχη Intel VS AMD. Καμια απο τις 2 αγορες δεν ειναι ασχημη η λαθος. Και τα 2 ειναι παρα πολυ καλα προιοντα, ειτε λεγονται i7 ειτε phenom II. Εκτος απο την δουλεια μας με τα μηχανηματα κανουμε και την καβ...α μας για δικη μας πορωση και μερακι. Τωρα αν εσυ το βλεπεις σαν πολεμο μεταξυ μας, τοτε προφανως δεν εχεις θεση σε ενα φορουμ, που εχει σαν σκοπο την ανταλλαγη αποψεων, ακομα και αν διαφερουν απο τις δικιες μας. Με την λογικη σου λοιπον, ολοι οσοι βαζουν λαμπες στο Pc τους, οσοι βαζουν μια καλη ψυκτρα για να clockαρουν το pc τους 10-20% παραπανω, οσοι δινουν κατι παραπανω για να παρουν ενα ομορφο κουτακι ειναι θυματα. Καταλαβε το οτι pc για πολλους δεν σημαινει μονο δουλεια. Ειναι πολλα αλλα πραγματα ΕΚΤΟΣ της δουλειας. Σαφως και τα αγοραζουμε για να κανουμε τη δουλεια μας. Αν ηταν ομως μονο για αυτο ενας C2D ή ενας Athlon X2 μας καλυπτει ολους για να παιζουμε τα παιχνιδακια μας, να σερφαρουμε, να ανοιγουμε τη σουιτα γραφειου μας, στην περιπτωση μου να κανω simulation δικτυου και πολλα αλλα. Τα μηχανηματα 3ετιας ειναι υπεραρκετα για ολα αυτα την παρουσα στιγμη. Εκτος αν ζεις σε ενα ουτοπικο κοσμο που ολοι οσοι εχουν Phenom II και i7 χρησιμοποιουν τον επεξεργαστη στο 100% οταν δουλευουν. Με encoding δεν εχω καταφερει να ξεπερασω το 30% του δικου μου. Προσωπικα μπαινω εδω για να περασω ευχαριστα την ωρα μου, να λυσω αποριες μου και για να βοηθησω οποιον μπορω να βοηθησω. Προφανως το να με προσβαλλουν με αυτο τον τροπο δεν ειναι ενας απο τους λογους που μπαινω κυριως οταν εχω πανω απο 15 χρονια στον χωρο (και οχι σαν gamer) και οταν αυτο συνεχιζω να το σπουδαζω ακομα και σημερα και θα συνεχιζω για οσο πιο πολυ μπορω. Γιατι πανω απο ολα ειναι αυτο που γουσταρω. Και για να τελειωνει το θεμα γιατι λες οτι περνω στο λαιμο μου ατομα και τα βαζω να ξεπαραδιαστουν. Οταν καποιος μου λεει οτι θελει να σκασει 1200 ευρω για pc θα του προτινω ενα pc με τα λεφτα που θελει να δωσει. Δεν θα του πω παρε αυτο που ειναι πιο φθηνο. Αν μου πουνε οτι δινουν μεχρι 700 προφανως δεν θα τους πω να παρουν i7 με μητρικη 300 ευρω. Εχω προτινει phenom II σε παρα πολυ κοσμο που δεν διεθεται λεφτα για i7 ή τα διεθεται απλα ηξερα οτι εχει θεση σαν ταβανι μια τιμη και αν πεσει πιο κατω θα ειναι πιο ικανοποιημενος. Δεν καθομαι να παιξω με τα λεφτα των αλλον για να δειξω οτι αυτο που πηρα εγω ειναι το καλυτερο. Γιατι μπορει να ειχα την ανεση για να τα παρω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μου τα χαρισε κανεις. Οταν καποιος μου ζηταει γνωμη για ενα pc η πρωτη ερωτηση ειναι " Για τι δουλεια το θες" και οχι οπως εσυ που με την μια προτινεις αυτο που θελεις για να νιωσεις καλυτερα για την αγορα που εκανες. Εγω αυτο που ηθελα και μου αρεσε το πηρα. Το αν θα το παρεις και εσυ και αλλοι 5000 δεν με ενδιαφερει καθολου. Δεν ηρθα εδω για να κανω διαφημηση σε καμια εταιρια που βγαζει σε μια μερα οσα δεν θα βγαλω εγω σε ολη μου τη ζωη. Απο την αλλη ομως προτινω σε οποιον ζηταει γνωμες αυτο που θεωρω εγω καλυτερο ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ. Αυτα απο εμενα, την επομενη φορα προσεχε λιγο το πως μιλας γιατι δεν ειναι και οτι πιο σωστο να προσβαλεις ανθρωπους που δεν ξερεις και κυριως ατομα που ουτε σε εβρισαν, ουτε σε εθηξαν.
Yperaspisths Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μιλάς για 8 πυρήνες λες και υπάρχουν. Το SMT (Simultaneous Multithreading) στους Nehalems έρχεται από τον Pentium 4 και είναι απο τις ποιο "φθηνές" μεθόδους αρχιτεκτονικός για Hardware Multithreading, δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο στην CPU γιατί αποτελείται από πολύ λίγα transistors και ο σκοπός του είναι να μην αφήνει τους πυρήνες "πεινασμένους" κρύβοντας έτσι τα latencys. Η Intel βέβαια το πασάρει σαν την νέα μεγάλη καινοτομία στους Nehalems και το χρεώνει με πάνω από 50 ευρώ εξτρά κόστος. Η AMD από την άλλη, είχε δηλώσει από το 2005 ότι ποτέ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με "φθηνά" κόλπα στις CPU της όπως το SMT και θα παρουσιάσει πραγματικό Hardware Multithreading όπως πρέπει να γίνεται στις μελλοντικές CPU της. Ένα "θεωρητικό" σχεδιάγραμμα 2 Bulldozer πυρήνων (Dualcore CPU + Cluster Based Multithreading) βασισμένο στις μέχρι τώρα δημοσιευμένες πατέντες της AMD. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:39 ---------- Σταματα πια με τα ανουσια screenshots. Η ουσια ειναι μια. Εφαγε φολα με τους core 2 duo η ΑΜD και τρωει ξανα με τους core i7 και core i5. Ειναι αιωνες πισω σε επιδοσεις. Ποσταρε οτι θες. Αν θες περνα και λιγο απο το μεγαλυτερο site για υπολογιστες(anandtech) να μαθεις μερικα πραγματακια
PCharon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 @euklidis Για αρχή, θα σου πω πως είναι τρελό fail το post σου, διότι ούτε έβρισα, ούτε απευθύνθηκα σε εσένα ή σε κάποιον συγκεκριμένα, απλά δεν έχεις μάθει να βγάζεις νόημα από συνταγμένη νεοελληνική γλώσσα. Υπάρχουν διάφορα στυλ γραφής βλέπεις, δε σημαίνει πως όλοι ασχολούνται με εσένα. Για το γεγονός πως απαντάς στο post μου, το μόνο που συμπεραίνω είναι πως ένιωσες άγγιγμα. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, λέει ο λαός. Βλέπε ξανά πώς ξεκινάει: Γενικά, (...) Τις μειωτικές εκφράσεις (κάτι περί διατροφής κτλ) που εσύ απευθύνεις σε εμένα μιλώντας στο δεύτερο πρόσωπο κάνοντας quote, κοίτα να τις επαναπατρίσεις γιατί κατά δώθε θα μείνουν άστεγες. Τα περί ανωνυμίας και τα τοιαύτα, βερεσέ. Το "ποιός είσαι" και το "τί έκανες" και σε "ποιό χώρο διαπρέπεις", βερεσέ επίσης. Εδώ που γράφουμε, όπως οι αναγνώστες δε γνωρίζουν τον PCharon, δεν γνωρίζουν και τον euklidis. Οπότε θα κριθούμε από αυτά που λέμε κι αν σ'αρέσει. Υ.Γ. Αν νομίζεις πως κάποιο post είναι άμεσα υβριστικό στο forum προτίμησε την αναφορά ή αν έχεις περισσότερο θάρρος τα ΠΜ, από το να κάνεις άκυρα anti-post χωρίς λόγο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Αν θες περνα και λιγο απο το μεγαλυτερο site για υπολογιστες(anandtech) να μαθεις μερικα πραγματακια ειλικρινά από τα posts του grimpr (γενικότερα) έβγαλες το συμπέρασμα ότι πρέπει να περάσει από site για να μάθει μερικά πράγματα?
euklidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Σοφή κουβέντα.Φυσικά ο euklidis, ΤΑ ΕΧΕΙ και "σιγά τί είναι 50-100-150 παραπάνω, μια βραδιά στα μπουζούκια" ΑΛΛΑ... έχει σκοπό να κρατήσει τη σύνθεσή του "4-5 χρόνια". Οξύμωρο? Μπα... Άντε πάλι, δύο μέτρα και δύο σταθμά. Τα "80-100" είναι η "φτηνή" μητρική άλλων sockets. Για τους i7 η φτηνή είναι ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ. Επαναφορά από το άλλο topic: Οι πράξεις αυτοαναιρούν τα λεγόμενά σου, καθ' ομολογίαν. Και μιας κι έγινε δις αντιληπτό, σταμάτα να τα επαναλαμβάνεις τουλάχιστον, είναι ελαφρώς γελοίο... Μου αρέσει που έλεγες στο άλλο topic φράσεις του στυλ "σύνθεση με i7 στοιχίζει 40Ε παραπάνω" όταν εσύ έχεις ξοδέψει τα μαλλιοκέφαλά σου σε μητρική και μόνο, απλά για να νιώσεις... ασφαλής για 5 χρόνια με O/C στον 920, ενώ θα είσαι ήδη κάπου στη μέση των επιδόσεων σε κανά 2 χρόνια. Ά μπράβο, τί λέμε τόσες μέρες! Δηλαδή εσύ που αγόρασες ένα PC για να κάνει πού και πού ένα dvdrip σε 8,5 λεπτά αντί για τα 11 του 955, μπορείς να μου πεις τί στην ευχή κέρδισες? Πλήρωσες τόσα λεφτά για i7, για πανάκριβη μητρική και DDR3 για να κερδίσεις 2-3 λεπτά παίζοντας στο PC? Θα ξέρεις επίσης, πως όσοι πραγματικά χρειάζονται την τελευταία σταγόνα από ένα PC (υποπτέυομαι 3D animation 24/7, τί άλλο) δε διστάζουν να δώσουν 1500 και παραπάνω για ένα high end μηχάνημα ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ και να τα ξαναδώσουν σε 1,5 χρόνο. Περί gaming γνωστά. Επένδυση η αγορά high end PC... Ναι εχεις δικιο απλα οτι απαντηση εχεις δωσει στο συγκεκριμενο νημα ειναι κυριως σε εμενα και στο τελευταιο ποστ τα ιδια ελεγες απλα με χειροτερο τροπο. Με το να ξοδεύεις ΕΣΥ ΑΣΧΕΤΕ ένα κάρο λεφτά... Aλλα ναι, εχεις δικιο. αλλου πηγαινε μαλλον,ε; Ηταν τελειως γενικο Eλεος...
PCharon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Βρε συ συμφορουμίτη (euklidis), μήπως θες να κάνω συντακτική και νοηματική ανάλυση κάθε φορά που γράφω? Ξεκινάω την πρώτη περίοδο γράφοντας τις λέξεις "γενικά" και "όσοι" κάνοντας κατηγοριοποίηση και η δεύτερη περίοδος μιλάει στο δεύτερο πρόσωπο, ΠΡΟΦΑΝΩΣ αναφερόμενη στην κατηγορία της πρώτης. Έλεος εσύ, αυτά τα κάναμε στα "κείμενα" του σχολείου, δε θα τα κάνουμε εδώ. Γι αυτό και σου είπα πως υπάρχουν διάφορα στυλ γραφής μπας και καταλάβεις. Κι αν θες να σου πω κι από τί ορμώμενος έστειλα post, είναι το διαλογάκι που περίτεχνα έχει παραθέσει στο #101 ο eSATA. Όταν ήταν να μιλήσω με εσένα έγραφα το "euklidis" κι έχουμε τοποθετηθεί αμφότεροι επί του topic στα προηγούμενα posts. Τώρα το αν εσύ κάνεις τους δικούς σου συσχετισμούς και το παίρνεις προσωπικά, είναι πραγματικά δικό σου πρόβλημα και δε με αφορά. Αντιθέτως εσύ μόνος σου εκτέθηκες.
grimpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 :lol::lol: Σταματα πια με τα ανουσια screenshots. Η ουσια ειναι μια. Εφαγε φολα με τους core 2 duo η ΑΜD και τρωει ξανα με τους core i7 και core i5. Ειναι αιωνες πισω σε επιδοσεις. Ποσταρε οτι θες. Αν θες περνα και λιγο απο το μεγαλυτερο site για υπολογιστες(anandtech) να μαθεις μερικα πραγματακια
Age4Greeks Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Έχω την εντύπωση ότι το κάναμε σίριαλ και έχουμε ξεφύγει κατά πολύ από το θέμα του νήματος. Για τις διαφορές και προτιμήσεις περί corei7 vs 965BE θα μπορούσατε να δώσετε ο καθένας τα υπέρ και τα κατά και εκεί νομίζω ότι θα βγάζαμε ωφέλιμα συμπεράσματα. Όταν θεωρούμε ότι τα λεγόμενα μας είναι σωστά χρησιμοπούμε 1-2 ή και 10 σχετικά επιχειρήματα και αναλύουμε αν θέλουμε το γιατί. Δεν χρειάζονται ούτε προσωπικές φιλονικίες ούτε κατεβατό από εξηγήσεις. Και γενικώς εδώ στην Ελλάδα υπάρχει η νοοτροπία της "απόλυτης δικιάς μου γνώμης" ξεχνώντας ότι όλα είναι πολύ μα πολύ σχετικά.
Yperaspisths Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Γενικά, σταματήστε όσοι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ από ηλεκτρονικά, υπολογιστές και τούτα-εκείνα να πετάτε τη μία κοτσάνα μετά την άλλη. Έχετε κατασκευάσει μια ντουζίνα φανταστικά παραμύθια που διαδίδονται από παπαγαλάκια στα απανταχού forums και το μόνο που καταφέρνετε κάποιοι fans είναι να κάνετε τους κακόμοιρους που δεν έχουν και πολύ ιδέα από δαύτα να πάνε να πετάξουν ένα κάρο λεφτά χωρίς τελικά να ξέρουν γιατί. Με το να ξοδεύεις ΕΣΥ ΑΣΧΕΤΕ ένα κάρο λεφτά σε PC hardware και να κάνεις συλλογή το περιοδικό "ΣΟΥΠΕΡ PC" το μόνο που έχεις κερδίσει δικαιωματικά είναι ο τίτλος "θύμα του marketing". Διότι αγοράζεις παιχνίδια για μεγάλους και σα να μην έλειπε τούτο, σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και χαίρεσαι κιόλας σαν ανόητος. Κατά τα άλλα ΔΕΝ έχεις αποκτήσει καμία εξειδίκευση και ΔΕΝ μπορείς να πετάς παραμύθια και να περιμένεις να τα πιστέψουν άπαντες. Μερικοί κάνετε λες και προσπαθείτε να πείσετε, όχι τους άλλους, αλλά τον εαυτό σας πως άξιζε το μηνιάτικο που σπαταλήσατε για το νέο σας παιχνίδι. Μεχρι στιγμης αυτος που εχει κατηγορηθει σε αυτο το τοπικ, οτι δεν γνωριζει απο υπολογιστες ειναι ο euklidis. Οποτε το ''γενικο'' γινεται ''ειδικο'' και κανεις εμμεση επιθεση στο προσωπο του. Επισης ο μονος που κατηγορηθηκε σε αυτο το ΤΟΠΙΚ, οτι ξοδευει τα λεφτα του ασκοπα και ειναι θυμα ειναι παλι ο euklidis ,οποτε παλι για αυτον το εγραψες. Αφηστε και εσυ και ο grimpr και ο thresh να κανετε τους ξερολες και σοβαρευτειτε. Υ.Γ Εγω για παραδειγμα για να πω κατι, συνηθως το διασταυρωνω απο sites(anandtech,bittech κ.τ.λ). ΔΕν ειμαι ''ξερολας'' και ουτε το παιζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Αφηστε και εσυ και ο grimpr και ο thresh να κανετε τους ξερολες και σοβαρευτειτε. Υ.Γ Εγω για παραδειγμα για να πω κατι, συνηθως το διασταυρωνω απο sites(anandtech,bittech κ.τ.λ). ΔΕν ειμαι ''ξερολας'' και ουτε το παιζω. μιλάς για σοβαρότητα και για ξερόλες εσύ που ειρωνεύτηκες επειδή δεν είχες άλλη απάντηση όταν postαρε ο liopyr τις photos με την κατανάλωση του υπολογιστή του, αντί να παραδεχτείς ότι ήταν σωστά αυτά που έλεγε? http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2842147&postcount=75 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2846635&postcount=80 γεια σου ρε σοβαρέ και μετριόφρονα Yperaspisth δεν μιλάμε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου...
Yperaspisths Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 μιλάς για σοβαρότητα και για ξερόλες εσύ που ειρωνεύτηκες επειδή δεν είχες άλλη απάντηση όταν postαρε ο liopyr τις photos με την κατανάλωση του υπολογιστή του, αντί να παραδεχτείς ότι ήταν σωστά αυτά που έλεγε? http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2842147&postcount=75 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2846635&postcount=80 γεια σου ρε σοβαρέ και μετριόφρονα Yperaspisth δεν μιλάμε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου... Φυσικα και ειρωνευτηκα ,αλλα το εκανα ευθεως και οχι εμμεσως. Τι αλλο τροπο δεν ειχα? Βασιστηκα σε αυτα που ελεγε το anandtech. Απο εκει και περα ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Φυσικα και ειρωνευτηκα ,αλλα το εκανα ευθεως και οχι εμμεσως. Τι αλλο τροπο δεν ειχα? Βασιστηκα σε αυτα που ελεγε το anandtech. μπορούσες κάλιστα να παραδεχτείς αυτό που έλεγε ο liopyr από την στιγμή που postαρε τις photos, αλλά δεν το έκανες...αυτό τα λέει όλα Απο εκει και περα ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει Αφηστε και εσυ και ο grimpr και ο thresh να κανετε τους ξερολες και σοβαρευτειτε. μάλιστα ok...
Yperaspisths Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Aλλο ενα ανουσιο post του grimprrrr. EΛΕΟΣ ΠΙΑ
euklidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Έχω την εντύπωση ότι το κάναμε σίριαλ και έχουμε ξεφύγει κατά πολύ από το θέμα του νήματος. Για τις διαφορές και προτιμήσεις περί corei7 vs 965BE θα μπορούσατε να δώσετε ο καθένας τα υπέρ και τα κατά και εκεί νομίζω ότι θα βγάζαμε ωφέλιμα συμπεράσματα. Όταν θεωρούμε ότι τα λεγόμενα μας είναι σωστά χρησιμοπούμε 1-2 ή και 10 σχετικά επιχειρήματα και αναλύουμε αν θέλουμε το γιατί. Δεν χρειάζονται ούτε προσωπικές φιλονικίες ούτε κατεβατό από εξηγήσεις. Και γενικώς εδώ στην Ελλάδα υπάρχει η νοοτροπία της "απόλυτης δικιάς μου γνώμης" ξεχνώντας ότι όλα είναι πολύ μα πολύ σχετικά. Oκ. θετικα του i7 μιας και εχω εναν... - Tripple channel - HT - Καλυτερη αποδοση ακομα και σε χαμηλοτερες συχνοτητες απο τους phenom. π.χ. Ο 920 που ειναι στα 2.66 ξεπερναει σε επιδοσεις κατα πολυ τον 955 που ειναι 3.2Ghz καθως και τον 965. - Καλυτερο chipset - Σιγουρη συνεχεια του s1366 καθως η ιντελ εχει ηδη ανακοινωσει νεα μοντελα για το μελλον στο ιδιο socket σε αντιθεση με την AMD που δεν εχει ανακοινωσει ακομα σε τι socket θα ειναι οι bulldogers oποτε μπορει να ειναι το ΑΜ3 μπορει ομως και οχι... Αρνητικα: - Ιδιαιτερα ζεστο chip οποτε χρειαζεται καλη ψυξη - 21 ευρω ακριβοτερο απο τον phenom II 955. - Ακριβοτερες μητρικες κατα 80 ευρω κατα μεσο ορο... (Για να προλαβω απαντησεις. Μην αρχισουμε τις συγκρισεις τιμων αναμεσα σε Ashrock των 70 ευρω και την Asus Rampage των 390 ευρω...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.