Προς το περιεχόμενο

Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@euklidis: Οταν το budget ειναι 1700e δεν νομιζω να παει κανεις σε phenom. Το θεμα ειναι οταν πηγαινουμε σε λιγοτερο budget που οπως λες και συ καποια fanboiz στριμωχνουν ενα συστημα i7 με 4850 πχ και 640gb δισκο, μονο και μονο να λενε οτι εχουν i7, ενω θα μπορουσαν να εχουν εναν phenomII με καλυτερη vga και εναν μικρο SSD για πολυ καλυτερες overall επιδοσεις.

Το θεμα αυτο ειναι οτι πλακωνουν ολοι και λενε μην δωσεις τοσα θα εισαι βλακας. Οταν ο αλλος λεει οτι δεν λιωνει στα παιχνιδια τι θα του βαλεις απο καρτα γραφικων; 4890 ή GTX295; Με την 4850 μια χαρα επαιζα και crysis οπως επαιζε και με την 9800GT. ;)

Ωραία λοιπόν για να τελειώνει εδώ το θέμα εμένα δεν με ενδιαφέρει γιατί πήρες i7,μεγειά σου με χαρά σου τα λεφτά είναι δικά σου δεν τρως από την τσέπη μου.Αλλά δεν μπορούμε να ακούμε εδώ και κάτι σελίδες σε αυτό το thread(και σε άλλα) το πόσο γαμάτο cpu έχεις γιατί μας έχει σκοτίσει τον π**τσο.Αν είναι έτσι άνοιξε δικό σου thread να λες εκεί τα κατορθώματα σου με τον i7 να δούμε και εμείς τι δεν μπορούμε να κάνουμε με τους ταπεινούς C2Q.Και άλλοι πήραν i7 αλλά δεν έκαναν έτσι...

Και κάτι τελευταίο:Πήρες ένα μηχάνημα να κρατήσει με GTS250;;

euklidis.jpg

Έγραψε!! :P

Ρε φιλε αφου δεν παιζω παιχνιδια. Μια στο τοσο βαζω ενα να περασει η ωρα μου και τιποτα παραπανω. Εχεις δικιο ομως, επρεπε να σκασω αλλα 500 για μια GTX295 :P Σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει, συζητηση κανουμε. Φταινε αυτατα φορουμ που εχουν αυτο το χαρακτηρα ρε γμτ. Ακους εκει να συζηταμε σε φορουμ... Φιλε μου δεν εκανα τιποτα αλλο απο το να απανταω. Με το που ακουνε καποιοι την λεξη ιντελ αρχιζουν την επιθεση... Εγω απλα απανταω. Και επειδη οντως το thread δεν εχει κατι αλλο να πει απο την 1η του σελιδα.. δεν το κλειδωνουμε να τελειωνουμε;

Απο την αλλη... αν δεν θες να βλεπεις ρε φιλε γιατι ασχολεισαι; Βλεπεις οτι απο την σελιδα 1 το θεμα δεν ειναι για τον 965. Εχουμε φτασει 23 σελιδες και παλι για τον 965 δεν ειναι. Ωραια το καναμε flame αλλα αφου δεν σου αρεσει βρες κατι αλλο να δεις. Αλλα ηθελες να χωθεις καπου και ειδες φως και μπηκες...

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άρχισε ο linuxovios την αναφορά στην Intel και φυσικά ο δικηγόρος euklidis δεν άντεξε και άρχισε τη σύγκριση με τον i7. Όλα αυτά υπάρχουν στα αρχικά post του θέματος. Είστε ευπρόσδεκτοι να γυρίσετε και να τα διαβάσετε. Για να λέμε και ποιος αρχίζει τα off-topic..

Δημοσ.

Παράκληση προς μοντερειτορς : μη κλειδώσετε το νήμα, έχει γυρίσει εδώ και μέρες από άσχετο σε φαρσοκωμωδία και γελάω με την καρδιά μου,

φαντάζομαι αυτό ισχύει και για πολλούς άλλους και αφού περνάμε καλά γιατί να το κλειδώσετε; αφήστε τους να συνεχίσουν ακάθεκτοι...

Δημοσ.
Δε μπορω να καταλαβω που αποσκοπουν τετοιες αναλυσεις ,περα απο το να διμηουργουν αρνητικο κλιμα χωρις κανενα λογο.

Η κυκλοφορια λαμπαδας με τα σηματα της intel θα εκανε θραυση στην Ελλαδα.

Έχω διαβάσει τόσα posts( εδώ έχει μόνο 24 σελίδες) για AMD vs INTELκαι LINUX vs MS ακόμα και για το αν αξίζουν οι ssd και το καλύτερο και πιο σωστό για μένα είναι το παραπάνω που postare ο savas!!

Και βέβαια θα πούλαγε σαν τρελή και δεν μου φαίνεται παράλογο!!! Μπορεί και κάνει ότι όλες οι μεγάλες εταιρίες με δυνατό brand name. Και στα κινητά ,στις tv ακόμα και στα ρούχα το ίδιο ισχύει. Το αν πρέπει να πέφτουμε στην παγίδα ρωτήστε όλους αυτούς που με μισθό κάτω από 1000 παίρνουν diesel με 200+ κα πάνε στα μπουζούκια!

Για μένα τα πράγματα είναι απλά. Η Intel είναι σαν την Porshe και η ΑΜD σαν την VW-Audi. Τα GTI μπορούν φτιαγμένα να είναι και πιο γρήγορα(αρκεί να κλήσεις το ac) αλλά turbo δεν θα γίνουν. Εμένα η τσέπη μου άντεχε μέχρι ένα Polo και είμαι super με αυτό!

Τώρα οποίος πιστεύει ότι αν τα είχε δεν θα έπαιρνε intel extreem ed. Ssd και …porshe συγνώμη που θα το πω αλλά είναι ΤΣΙΓΚΟΎΝΗΣ!!!

B)

Δημοσ.
Έχω διαβάσει τόσα posts( εδώ έχει μόνο 24 σελίδες) για AMD vs INTELκαι LINUX vs MS ακόμα και για το αν αξίζουν οι ssd και το καλύτερο και πιο σωστό για μένα είναι το παραπάνω που postare ο savas!!

Και βέβαια θα πούλαγε σαν τρελή και δεν μου φαίνεται παράλογο!!! Μπορεί και κάνει ότι όλες οι μεγάλες εταιρίες με δυνατό brand name. Και στα κινητά ,στις tv ακόμα και στα ρούχα το ίδιο ισχύει. Το αν πρέπει να πέφτουμε στην παγίδα ρωτήστε όλους αυτούς που με μισθό κάτω από 1000 παίρνουν diesel με 200+ κα πάνε στα μπουζούκια!

Για μένα τα πράγματα είναι απλά. Η Intel είναι σαν την Porshe και η ΑΜD σαν την VW-Audi. Τα GTI μπορούν φτιαγμένα να είναι και πιο γρήγορα(αρκεί να κλήσεις το ac) αλλά turbo δεν θα γίνουν. Εμένα η τσέπη μου άντεχε μέχρι ένα Polo και είμαι super με αυτό!

Τώρα οποίος πιστεύει ότι αν τα είχε δεν θα έπαιρνε intel extreem ed. Ssd και …porshe συγνώμη που θα το πω αλλά είναι ΤΣΙΓΚΟΎΝΗΣ!!!

B)

Nαι αλλα η audi εχει και το R8....:P

Δημοσ.

Ναι, αλλά η Lamborghini είναι θυγατρική της Audi και που ανήκουν στο VW Group.

Οπότε λέμε όλοι αρλούμπες για να περάσει η ώρα :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι, αλλά η Lamborghini είναι θυγατρική της Audi και που ανήκουν στο VW Group.

Οπότε λέμε όλοι αρλούμπες για να περάσει η ώρα :P

Bugatti επίσης στην VW...καλύτερο παράδειγμα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...