witty Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Καλημέρα, Το λειτουργικό είναι Windows XP και ο browser ο Internet Explorer Μου έστειλε ένας πελάτης έναν ηλεκτρονικό σύνδεσμο και όταν προσπαθώ να το ανοίξω, ανοιγεί αλλά δεν απεικονίζονται οι εικόνες. Εκεί που υποτίθεται ότι είναι το πλαίσιο της εικόνας, υπάρχει μόνο ένα κόκκινο Χ. Όταν κάνω δεξί κλικ πάνω του και επιλέγω "Show Picture" δεν γίνεται τίποτα. Μετά παρατήρησα ότι το αρχείο που μου είχε στείλει ήταν ".htm". To άλλαξα σε ".html" μήπως και ήταν αυτό το πρόβλημα, αλλά τίποτα. Υπάρχει κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ή τι μπορώ να κάνω για να δω τις εικόνες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
antonisid Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Καταρχει να σου πω οτι υπαρχουν και htm αρχεια.Εχω την εντυπωση παντως πως δεν ειναι δικο σου θεμα αν δε βλεπεις τις εικονες του , αλλα δικο του.Ισως να μην εχει οριστει σωστα το path για την καθε εικονα και να μη μπορει να την εμφανισει.
witty Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση και από ότι φαίνεται θα μιλήσω μαζί του. Κατά δεύτερον, χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους που εκτιμούν τη 2 καλύτερη ταινία που έβγαλε πότε ο αμερικάνικος κινητματογραφος. Τη μελωδία της συγκεκριμένης ταινίας ακούω όταν με καλούν στο κινητό
antonisid Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση και από ότι φαίνεται θα μιλήσω μαζί του. Κατά δεύτερον, χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους που εκτιμούν τη 2 καλύτερη ταινία που έβγαλε πότε ο αμερικάνικος κινητματογραφος. Τη μελωδία της συγκεκριμένης ταινίας ακούω όταν με καλούν στο κινητό Η πρωτη δηλαδη ποια ειναι?
witty Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 H πρώτη είναι η "Citizen Kane" και η δεύτερη το "Casablanca". Aν μπεις στο wikipedia.org και βάλεις "the godfather" θα βρεις πολύ ενδιαφέρον στοιχεία
ertylee Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 το ιδιο παθαινω και εγω απο εναν φιλο μου που μου στελνει mail απο otenet σε mail.gr και δεν εμφανιζονται οι εικονες αλλ οταν εχει καποιο συημενο μου κατεβαζει παντα ενα αρχειο με ονομα original message το οποιο καταλαμβανει τον χωρο του πραγματικου αρχειου αλλα δεν ξερω τι μπορει να ειναι... και μου ειπε οτι απο το mail του σε οποιον στελνει που εχει mail.gr του κανει το ιδιο... τι μπορει να ειναι αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.