witty Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Καλημέρα, Όσον αφορά την ακτινοβολία που δεχόμαστε από τη χρήση κινητού, τι είναι πιο ασφαλές : τα handsfree ή το bluetooth? Ρωτάω, επειδή σκέφτομαι ότι για λόγους πρακτικότητας το bluetooth υπερτερεί σαφώς, από την άλλη όμως αν αυτό σημαίνει μεγαλύτερη επιβάρυνση από την ακτινοβολία, τότε καλύτερα να παραμείνω πιστός στα handsfree
Tenshi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Αν και δέν έχω ασχοληθεί με το θέμα και η άποψή μου ακροβατεί στα όρια της ημιμάθειας και της μπαρούφας,βάση της δίκης μου λογικής θα έλεγα οτι ο χρήστης επιβαρύνεται περισσότερο απο την στιγμή που υπάρχει φυσική σύνδεση του κινητού με καλώδιο (το οποίο εν τέλη καταλήγει στο κεφάλι του). Επίσης η χρήση handsfree απαγορεύεται απο τον νεο ΚΟΚ...
the_eye Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Το καλώδιο του hands free δεν είναι κεραία εκπομπής για να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αντίθετα το blutooth εκπέμπει σήμα 10 έως και 100mWatt στα 2,4Ghz δίπλα από το αυτί μας. Ένα κινητό εκπέμπει ως και 250mWatt. Αν ρωτάς για ασφάλεια κατά την οδήγηση νομίζω ότι κανένα από τα 2 δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.