hammerd Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 παιδια εκανα και γω με την σειρα μου 2play forthnet.. μου εστειλαν το router thomson tg585 v7...τα προβληματα συγχρονιζει 1021/17024 αλλα δεν πιανει πανω απο 450kbps απο NVIDIA πχ. σε UTORRENT exei piasei kai 850kbps στιγμιαια ! (σταθερα μονο αμα το βαλω 700kbps ! ) τι να κανω για να δω καμια ταχυτητα πανω απο 11mbps σταθερα ??? μηλησα με forthnet,καναμε καποιες δοκιμες μαζι και μου λεει οτι η γραμμη μου ειναι ΟΚ ! θα δουνε μηπως ειναι κατι απο αυτους και θα με παρουν τηλ...εως τωρα τιποτα τα ιδια χαλια !! κατι που μπορω να δοκιμασω εγω ??? και κατι τελευταιο...πως μπορω να απενεργοποιησω το intrusion detection ??? δεν εχει επιλογη πουθενα !!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 για direct downloads να χρησιμοποιείς download manager με segmented downloading... για torrents μόνο από private tracker θα δεις ταχύτητες της προκοπής...
hammerd Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 για direct downloads να χρησιμοποιείς download manager με segmented downloading... για torrents μόνο από private tracker θα δεις ταχύτητες της προκοπής... φιλε μου thresh... κατα την γνωμη σου δεν εχω καποιο προβλημα... ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 sorry δεν το διατύπωσα σωστά... κάντα έτσι και αν δεν πιάνεις πάλι ταχύτητες ανάλογες με τον συγχρονισμό τότε είναι πίταρισμένο το dslam...τυπικά η γραμμή δεν έχει πρόβλημα
accipio Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δες κι εδώ, παρόμοια περίπτωση, σελίδες 5 και 6.
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 δοκιμασε με get right Παλι απο το site τις http://www.apple.com kai επισης δοκιμασε βραδινες ωρες μηπως ειναι πιτα κανα dslam>τωρα για το Ids κοινως Intusion detectin system αν και δυσκολα να φτεει αυτο αλλα θα σου πω πως κλεινει απο παραθυρο msdos telnet 192.168.1.254 username Administrator Με Α κεφαλαιο.εκτος αν το εχεις αλλαξει password τιποτα εκτος αν το εχεις αλλαξει μετα γραφεις Menu Και βγαινει ενα μενoy me ta βελακια πας στο Ids kai mpeneiς μεσα και σου βγαζει κατι επιλογες. state Νομιζω και κατι αλλο πας πανω πατας enter και το κανεις disable.Πας στο οκ για να πας στο Previous μενου μεχρι να φτασεις στην αρχικη οθονη η να βγεις τελειως απο τον ρουτερ.απλα μην ξεχασεις ειτε στην αρχικη οθονη ειτε αμα σε βγαλει απο το ρουτερ τοτε ξαναμπες μεσα και γραψε saveall για να κανει save Και μετα ξαναβγες.οταν πας μεσα απο το web interface Θα δεις οτι θα ειναι disable.good lucK
hammerd Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 λοιπον παιδια..το ξανατσεκαρα καλυτερα και τα πραγματα ειναι χαλια μονο μεσω wireless !!! μεσω καλωδιου ολα οκ ! οσο συγχρονιζει (15mbps) τοσο κατεβαζει... μηλησα με forthnet και μου ειπαν να παω απο κει το royter να το αλλαξω, μπορει να εχει προβλημα.. η αμα θελω να πειραματιστω με το τελευταιο firmware ...ετσι και αλλιως και να το καψω μου το αλλαζουν ειπαν !! ευχαριστω...
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 το πιο πιθανο ειναι οτι και να στο αλλαξουν δεν θα αλλαξει κατι.στο λεω διοτι εχει τυχει να εχω δυο λαπτοπ και τα αποτελεσματα ηταν. 10 Mbit κλειδωμα.με καλωδιο και τα 2 κατεβαζαν 1000 .το δικομου wi fi Με 980 ενω το αλλο με 500 Max.δοκιμασα και αλους drivers και τιποτα.το λαπτοπ δεν πηγαινε πιο πανω.δεν εφταιγε το ρουτερ.ισως η ασυρματη καρτα ισως ασυμβατοτητα.για αυτο λεμε παντα ολα τα τεστ με καλωδιο.μπορεις να κανεις δοκιμη να ειναι κοντα ρουτερ με Pc η να αλλαξεις καναλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.