picos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Το χει κανει καποιος ? εχω καμμια δεκαρια παιχνιδια που λεω να τα παω
NickPlusPlus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 δεν το εκανα αλλα επειδη πηγα και ρωτησα μου φενεται ψηλομουφια.. μου ειπανε οτι ειτε παιρνεις καποιο καινουριο σε χαμηλοτερη τιμη η ανταλλαζεις με αλλα μεταχειρισμενα.. οταν ρωτησα απο τι θα εξαρτηθει ποσο θα κατεβει η τιμη ενος καινουριου μου λενε απο την κατσταση αυτουνου που δινεις και απο το ποσο παλιο ειναι. οποτε λεω νταξει δεν αξιζει αμα ειναι για να παρω ενα καινουριο για 20 ευρω φθηνοτερα να δωσω game που αγορασα πριν 5 μηνες. . . καπως ετσι την βλεπω τη δουλεια
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δεν ξερω τι παιζει στο public στο Seven Video Net παντως πριν κανα 3 μηνο που ειχα ρωτησει μου επερναν παιχνιδια 6-7 μηνων για 5 ευρω......σιγα να μην δωσω 10 γνησια για να αγορασω ενα καινουργιο....10000 φορες να τα κρατησεις
Rubin074 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Ναι αλλά το συγκεκριμένο σύστημα αξίζει τον κόπο (υπό προϋποθέσεις γιατί δεν ξέρω ακριβείς τιμές) όταν κάποιος τερματίζει ένα παιχνίδι σε PS3 ή X360 ή Wii που έτσι κι αλλιώς και δεν ξαναπαίζεται (action games βασικά) και πανάκριβα είναι τα καινούρια παιχνίδια της κονσόλας. Σε αυτή την περίπτωση, γιατί να μην το επιστρέψει και να πάρει φθηνότερα ένα άλλο αν δεν καίγεται για τη συλλογή του;
TziniX Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Ναι αλλά το συγκεκριμένο σύστημα αξίζει τον κόπο (υπό προϋποθέσεις γιατί δεν ξέρω ακριβείς τιμές) όταν κάποιος τερματίζει ένα παιχνίδι σε PS3 ή X360 ή Wii που έτσι κι αλλιώς και δεν ξαναπαίζεται (action games βασικά) και πανάκριβα είναι τα καινούρια παιχνίδια της κονσόλας. Σε αυτή την περίπτωση, γιατί να μην το επιστρέψει και να πάρει φθηνότερα ένα άλλο αν δεν καίγεται για τη συλλογή του; το θέμα είναι πόσο φθηνότερα το παίρνεις πχ να δωσεις ένα που κάνει γύρω στα σαράντα καινούριο και να σου δώσουν ένα στην ίδια τιμή η ελάχιστα πιο φτηνό δε συμφέρει και πολύ υπάρχουν πολλά ''παραθυράκια'' στη διαδικασία
giorgos147 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Όντως, τα 5 ευρώ "ανα παιχνίδι" που δίνει το Seven, είναι, να το πω καπως λαϊκά, ελεεινά λίγα. Δε το δίνω καλύτερα σε κανέναν φίλο;
ntsarb Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Το χει κανει καποιος ? εχω καμμια δεκαρια παιχνιδια που λεω να τα παω Έγραψα μια εφαρμογή για το σκοπό αυτό - φέρνει σε επαφή τους χρήστες που θέλουν να ανταλλάξουν μεταξύ τους τα νόμιμα, μεταχειρισμένα παιχνίδια τους: http://www.games4exchange.gr/
green gordon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια δεν υπαρχει μονο το public που κανει αυτη τη δουλεια. Εχει και αλλα μαγαζια που ισως δινουν καλυτερα χρηματα,ειδικα για νεα games.
Luciddream Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Έγραψα μια εφαρμογή για το σκοπό αυτό - φέρνει σε επαφή τους χρήστες που θέλουν να ανταλλάξουν μεταξύ τους τα νόμιμα, μεταχειρισμένα παιχνίδια τους: http://www.games4exchange.gr/ εκανα register αν και δεν νομίζω να το χρησιμοποιήσω ποτέ μου αρέσει σαν ιδέα
Tobajara Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια δεν υπαρχει μονο το public που κανει αυτη τη δουλεια. Εχει και αλλα μαγαζια που ισως δινουν καλυτερα χρηματα,ειδικα για νεα games. Όπως?
green gordon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Το console club στην λεωφορο Ηρακλειου.
DJ_Duker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Έγραψα μια εφαρμογή για το σκοπό αυτό - φέρνει σε επαφή τους χρήστες που θέλουν να ανταλλάξουν μεταξύ τους τα νόμιμα, μεταχειρισμένα παιχνίδια τους: http://www.games4exchange.gr/ Πολύ καλή ιδέα! Υ.Γ. Ο γνωστός ntsarb που πέρασε από inf uth?
ntsarb Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ καλή ιδέα! Υ.Γ. Ο γνωστός ntsarb που πέρασε από inf uth? Ευχαριστώ! Ναί, του inf.uth.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα