Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν το εκανα αλλα επειδη πηγα και ρωτησα μου φενεται ψηλομουφια.. μου ειπανε οτι ειτε παιρνεις καποιο καινουριο σε χαμηλοτερη τιμη η ανταλλαζεις με αλλα μεταχειρισμενα.. οταν ρωτησα απο τι θα εξαρτηθει ποσο θα κατεβει η τιμη ενος καινουριου μου λενε απο την κατσταση αυτουνου που δινεις και απο το ποσο παλιο ειναι. οποτε λεω νταξει δεν αξιζει αμα ειναι για να παρω ενα καινουριο για 20 ευρω φθηνοτερα να δωσω game που αγορασα πριν 5 μηνες. . . καπως ετσι την βλεπω τη δουλεια :-(

Δημοσ.

Δεν ξερω τι παιζει στο public στο Seven Video Net παντως πριν κανα 3 μηνο που ειχα ρωτησει μου επερναν παιχνιδια 6-7 μηνων για 5 ευρω......σιγα να μην δωσω 10 γνησια για να αγορασω ενα καινουργιο....10000 φορες να τα κρατησεις

Δημοσ.

Ναι αλλά το συγκεκριμένο σύστημα αξίζει τον κόπο (υπό προϋποθέσεις γιατί δεν ξέρω ακριβείς τιμές) όταν κάποιος τερματίζει ένα παιχνίδι σε PS3 ή X360 ή Wii που έτσι κι αλλιώς και δεν ξαναπαίζεται (action games βασικά) και πανάκριβα είναι τα καινούρια παιχνίδια της κονσόλας.

Σε αυτή την περίπτωση, γιατί να μην το επιστρέψει και να πάρει φθηνότερα ένα άλλο αν δεν καίγεται για τη συλλογή του;

Δημοσ.
Ναι αλλά το συγκεκριμένο σύστημα αξίζει τον κόπο (υπό προϋποθέσεις γιατί δεν ξέρω ακριβείς τιμές) όταν κάποιος τερματίζει ένα παιχνίδι σε PS3 ή X360 ή Wii που έτσι κι αλλιώς και δεν ξαναπαίζεται (action games βασικά) και πανάκριβα είναι τα καινούρια παιχνίδια της κονσόλας.

Σε αυτή την περίπτωση, γιατί να μην το επιστρέψει και να πάρει φθηνότερα ένα άλλο αν δεν καίγεται για τη συλλογή του;

το θέμα είναι πόσο φθηνότερα το παίρνεις

πχ να δωσεις ένα που κάνει γύρω στα σαράντα καινούριο και να σου δώσουν ένα στην ίδια τιμή η ελάχιστα πιο φτηνό δε συμφέρει και πολύ

υπάρχουν πολλά ''παραθυράκια'' στη διαδικασία

Δημοσ.

Όντως, τα 5 ευρώ "ανα παιχνίδι" που δίνει το Seven, είναι, να το πω καπως λαϊκά, ελεεινά λίγα. Δε το δίνω καλύτερα σε κανέναν φίλο;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το χει κανει καποιος ? εχω καμμια δεκαρια παιχνιδια που λεω να τα παω

Έγραψα μια εφαρμογή για το σκοπό αυτό - φέρνει σε επαφή τους χρήστες που θέλουν να ανταλλάξουν μεταξύ τους τα νόμιμα, μεταχειρισμένα παιχνίδια τους: http://www.games4exchange.gr/

Δημοσ.

Παιδια δεν υπαρχει μονο το public που κανει αυτη τη δουλεια.

Εχει και αλλα μαγαζια που ισως δινουν καλυτερα χρηματα,ειδικα για νεα games.

Δημοσ.

Έγραψα μια εφαρμογή για το σκοπό αυτό - φέρνει σε επαφή τους χρήστες που θέλουν να ανταλλάξουν μεταξύ τους τα νόμιμα, μεταχειρισμένα παιχνίδια τους: http://www.games4exchange.gr/

εκανα register :P αν και δεν νομίζω να το χρησιμοποιήσω ποτέ μου αρέσει σαν ιδέα

Δημοσ.

Παιδια δεν υπαρχει μονο το public που κανει αυτη τη δουλεια.

Εχει και αλλα μαγαζια που ισως δινουν καλυτερα χρηματα,ειδικα για νεα games.

Όπως?

Δημοσ.

Πολύ καλή ιδέα!

Υ.Γ. Ο γνωστός ntsarb που πέρασε από inf uth?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...