Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεας τηλεορασης

liam1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες, τον τελευταιο καιρο ειμαι σε σκεψη να πεταξω την αρχαια μου τιβου

και να αγορασω μια καινουργια. Σκεφτομαι να αγορασω μια lcd full hd γυρω στις 32'' κ μπορω να διαθεσω 1000 ευρω πανω κατω. Θα ηθελα να ακουσω τις προτασεις σας κ ακομα ποια χαρακτηριστικα ειναι σημαντικα για την νεα μου τηλεοραση(αναλυση,αντιθεση, ηχο κλπ) μιας κ ειμαι ψιλοασχετος.

Ολες τις προτασεις σας θα τις ακουσω με χαρα :mrgreen:

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
Καλησπερα παιδες, τον τελευταιο καιρο ειμαι σε σκεψη να πεταξω την αρχαια μου τιβου

και να αγορασω μια καινουργια. Σκεφτομαι να αγορασω μια lcd full hd γυρω στις 32'' κ μπορω να διαθεσω 1000 ευρω πανω κατω. Θα ηθελα να ακουσω τις προτασεις σας κ ακομα ποια χαρακτηριστικα ειναι σημαντικα για την νεα μου τηλεοραση(αναλυση,αντιθεση, ηχο κλπ) μιας κ ειμαι ψιλοασχετος.

περυσι το καλοκαιρι πηρα μια σαμσουνγκ 32αρα γυρω στα 7οο κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Κ δειχνει κ πολυ ωραια τα γραφικα της κονσολας που εχω συνδεσει...Εχω ακουσει κ οτι οι lg ειναι πολυ δυνατες...

Δημοσ.

Kαταρχην πρεπει να μας πεις για τι χρηση την θες

επιγειο σημα,ps3,bluray dvds,δορυφορικο HD,οπως επισης αποσταση θεασης

Εγω θα σου προτεινα σε αυτα τα χρηματα

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1274619

Δημοσ.
Kαταρχην πρεπει να μας πεις για τι χρηση την θες

επιγειο σημα,ps3,bluray dvds,δορυφορικο HD,οπως επισης αποσταση θεασης

Εγω θα σου προτεινα σε αυτα τα χρηματα

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1274619

Με ενδιαφερει κυριως επιγειο σημα κ bluray dvds . Την προοριζω για το σαλονι του σπιτιου-μιλαμε για περιπου 4-5 μετρα αποσταση θεασης.

Οι ιντσες δεν με περιοριζουν, ενδεικτικα εγραψα 32'' για να εχουμε εναν αξονα, αλλα με χρηματικο ποσο 1000 ευρω

Δημοσ.

4-5 μέτρα???Με 32 ίντσες δεν θα τη βγάλεις καθαρή...Για τόσα μέτρα χρειάζεσαι πολύ περισσότερες ίντσες.Ακόμα και οι 52" μπορεί να φανούν λίγες.Ειδικά άμα προορίζεται η θέαση blu-ray,μπορεί να μην φαίνονται οι διαφορές από τα dvd,ειδικά αν πας σε κάτι μικρότερο των 52".

Τώρα,αν πας τελικά σε 32άρα,καλή θα ήταν η sony w5500.Την έχω βάλει κι εγώ στο μάτι.Για 52" είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα σε αυτή τη τιμή.

Δημοσ.
4-5 μέτρα???Με 32 ίντσες δεν θα τη βγάλεις καθαρή...Για τόσα μέτρα χρειάζεσαι πολύ περισσότερες ίντσες.Ακόμα και οι 52" μπορεί να φανούν λίγες.Ειδικά άμα προορίζεται η θέαση blu-ray,μπορεί να μην φαίνονται οι διαφορές από τα dvd,ειδικά αν πας σε κάτι μικρότερο των 52".

Τώρα,αν πας τελικά σε 32άρα,καλή θα ήταν η sony w5500.Την έχω βάλει κι εγώ στο μάτι.Για 52" είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα σε αυτή τη τιμή.

Να κανω μια μικρη διορθωση. Η αποσταση θεασης ειναι κατι λιγοτερο απο 4 μετρα-Βραδυ χτες δεν μπηκα στον κοπο να μετρησω ακριβως :o

Δημοσ.

Για λιγότερο απο 40 ίντσες samsung...για πάνω απο 40 τότε phillips καρφωτό!

Και οι Sony καλές αλλα είναι υπερτιμημένες!

Δημοσ.
Με ενδιαφερει κυριως επιγειο σημα κ bluray dvds . Την προοριζω για το σαλονι του σπιτιου-μιλαμε για περιπου 4-5 μετρα αποσταση θεασης.

Οι ιντσες δεν με περιοριζουν, ενδεικτικα εγραψα 32'' για να εχουμε εναν αξονα, αλλα με χρηματικο ποσο 1000 ευρω

Για μενα ασυζητιτη πας σε πανασονικ πλασμα

πιστευω οτι τι παρακατω 2 μπορεις να τις βρεις και σε καλυτερη τιμη

Παρε ενα τηλ κοσμας στη στοα φεξη

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1274635&DIAGONIAL_SIZE=50+inches&category=69980053&catalog=19

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1233238&Manufacturer=Panasonic&category=69980053&catalog=19&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BEDD37B4CEAECB11D1F614A3AF628C936D7F3242F06EAD0446E02B984C22AD524FD10B8E82039229774B5D08B5C5E02293F0B9C7A5B53BFD98A16B84B18B14C0A708CD2FA07BD9731E08A6123FDBE26CF6FF364673B3063FFD13B6D35E21EF98C970E941127FF01B6FCDCBCBFDAA9B57DA5969909B011BAB9F

επειδη εχω την g10 ρωτα ποια ειναι η διαφορα με την S10.

Εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και την χρηησιμοποιω για τα παντα,nova,ps3,bluray,και απλα dvd

Μπες αν θες και στο avclub.gr οπου θα σε βοηθησουν πολυ τα παιδια

Δημοσ.

Οι plasma έχουν τεράστια κατανάλωση ρεύματος. Αν θα έπαιρνα εγώ τώρα θα κοίταζα για Philips. Δεν έχω δει καλύτερη εικόνα. Ούτε Samsung ούτε Sony.

Δημοσ.

Τα 1000 ευρω πολυ δυσκολα θα τα υπερβω. Συμφωνα με οσα διαβαζω τις τελευταιες μερες μεγαλο ρολο παιζει η αναλογικη αντιθεση αν τα λεω καλα κ οχι η δυναμικη, σωστα? Ακομα η φωτεινοτητα ποσο σημαντικη ειναι?

Καποιο αλλο στοιχειο καθοριστικο για την εικονα στην επιλογη μιας tv που πρεπει να προσεξω υπαρχει?

Δημοσ.
Τα 1000 ευρω πολυ δυσκολα θα τα υπερβω. Συμφωνα με οσα διαβαζω τις τελευταιες μερες μεγαλο ρολο παιζει η αναλογικη αντιθεση αν τα λεω καλα κ οχι η δυναμικη, σωστα? Ακομα η φωτεινοτητα ποσο σημαντικη ειναι?

Καποιο αλλο στοιχειο καθοριστικο για την εικονα στην επιλογη μιας tv που πρεπει να προσεξω υπαρχει?

την G10 σε 42αρα πιστευω θα την βρεις με ψαξιμο στο χιλιαρικο

Δημοσ.

Sorry που άργησα να απαντήσω.

Καλό θα ήταν να μην κοιτάς μόνο πόσο αντίθεση γράφουν στα χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων.Το καλύτερο είναι να πας να δεις μόνο σου την εικόνα που βγάζει η κάθε tv.

Πάντως,αυτά που πρέπει να κοιτάς πάνω-κάτω είναι η ανάλυση (hd ready,full hd) και η αντίθεση,άντε και πόσες θύρες εισόδου έχει.

Τώρα,μιας που η απόσταση θέασης είναι λίγο κάτω των 4 μέτρων και τα λεφτά είναι 1000 ευρώ,πας μάλλον για 40άρα.Και θα σου 'λεγα να δεις την sony w5500,που είναι αρκετά δίκαιη για τα λεφτά της.Βέβαια,σε "μεγάλα" μαγαζιά έχει 200 ευρώ πάνω,γι' αυτό καλύτερα ψάξε στο skroutz,που απ' ότι είδα υπάρχει και λίγο κάτω από 1000.Δυστυχώς,δεν ξέρω καλά από samsung για να σου προτείνω κάποια,αλλά καλό θα 'ταν να ψάξεις και για samsung,γιατί φτιάχνει πολύ καλές tv,ίσως τις καλύτερες αυτή τη στιγμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...