Προς το περιεχόμενο

Converter απο flv to mp3,avi,wav.....

panos009

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μήπως ξέρει κανείς κανα πρόγραμμα converter το θέλω κυρίως για να μετατρέπω αρχεία flv σε mp3.......Θέλω να είναι συμβατό με windows vista γιατί αυτά που βρίσκω εγώ παίζουν σε xp και δεν παίζουν σε vista.... :-(:-(:-(:-(:-(:-(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:41 ----------

οκ τη βρήκα τη λύση βρήκα το "super converter" είναι εξαιρετικό το έχω και στο desktop αλλά εκεί έχω xp το πρόγραμμα ήταν του 2007 γιαυτό δεν ήταν συμβατό με vista τώρα κατέβασα την έκδοση του 2009 και παίζει μια χαρά....:-):-):-)

Παρόλα αυτά αν έχετε να προτείνετε κάτι καλό είμαι όλος αφτιά......;););)

Δημοσ.
Καλησπέρα μήπως ξέρει κανείς κανα πρόγραμμα converter το θέλω κυρίως για να μετατρέπω αρχεία flv σε mp3.......Θέλω να είναι συμβατό με windows vista γιατί αυτά που βρίσκω εγώ παίζουν σε xp και δεν παίζουν σε vista.... :-(:-(:-(:-(:-(:-(

υπαρχει και το free video to mp3 converter που απομονωνει τον ηχο ενος video(flv,avi,mkv...) σε mp3.. http://www.dvdvideosoft.com/guides/dvd/extract-audio-from-video-to-mp3.htm ...

Δημοσ.

Υπάρχει ένα addon στον Firefox που λέγεται Video DownloadHelper. Μπορείς να το εγκαταστήσεις αμέσως πατώντας εδώ.

Με το addon αυτό, μπορείς να πατήσεις στα 3 μπαλάκια που θα εμφανιστούν (και θα γυρνάνε) δίπλα στην διεύθυνση πχ youtube και να πατήσεις σε ποιο τύπο θέλεις να το μετατρέψεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...