skiabox Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ειμαι μεταξυ HOL και Forthnet. Με ενδιαφερει κυριως το Internet και ταχυτητες απο 8-24mbit. Στο τηλεφωνο δε μιλαω σχεδον καθολου και για κλησεις χρησιμοποιω το skypeout. Αυτη τη στιγμη ειμαι OTE - 8mbit και παρολες τις μειωσεις ο δημινιαιος λογαριασμος φτανει παλι σχεδον τα 80 ευρω. Μενω Μαρούσι. Ποιον provider προτεινετε για αυτην την περιοχη? Ευχαριστω. (Θελω και να μπορω να δεχομαι τηλεφωνικες κλησεις).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 τι attenuation, snr margin και attainable rate δείχνει το router σου?
skiabox Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 LineAttenuation (down) 18db Noise Margin (down) 17db
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 την φτηνότερη ανάλογα με το πακέτο που προσφέρει τότε...
skiabox Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Βασικα δεν εχω καταλαβει αν παρεις το πακετο μονο Internet τηλεφωνο θα μπορουνε να σε παιρνουνε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 ναι αλλά θα συνεχίσεις να πληρώνεις το πάγιο της PSTN στον OTE μιας και θα έχει μείνει σε αυτόν η τηλεφωνία...
skiabox Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Αυτο εδω δηλαδη ειναι παραπλανητικο ? http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10012017 Γιατι λεει χωρις παγιο οτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 nope, νομίζω ότι αυτό είναι το πακέτο που δεν έχει απεριόριστες κλησεις κτλπ κτλπ μόνο internet και τηλέφωνο αλλά θα πληρώνεις κανονικά χρονοχρέωση τις κλήσεις...
skiabox Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 http://www.hol.gr/default.asp?pid=225&la=1&itmid=51&ct=6&prd_st=4 Εδω ειναι το αντιστοιχο πακετο της Hol(στην τελευταια στηλη) αλλα δεν αναφερουν τιποτα για τηλεφωνο. Οποιος φιλος εχει χρησιμοποιησει καποια απο τις 2 υπηρεσιες ας μας διαφωτισει για το τι ακριβως ισχυει! Ευχαριστω!
binary_dreamer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δοκίμασε το hol douple plat lite. σου δίνει 200 λεπτά σε σταθερά, 20 λεπτά σε κινητά, 20 λεπτά σε διεθνή και 6/1Mbps ιντερνετ. δοκιμασμένο.
mistral Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Internet χωρίς καθόλου τηλέφωνο παίζει; Και αν παίζει σε ποιά εταιρεία και με ποιές τιμές; Περιοχή Αμπελόκηποι, Αθήνα. Δεν θέλω σταθερό τηλέφωνο ούτε φάξ, Γιατί να το πληρώνω; Ευχαριστώ
binary_dreamer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 adsl χωρίς τηλέφωνο δεν play πουθενά ανά την υφήλιο.
mistral Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 adsl χωρίς τηλέφωνο δεν play πουθενά ανά την υφήλιο. play μόνο το wi-fi του ...γείτονα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δοκίμασε το hol douple plat lite.σου δίνει 200 λεπτά σε σταθερά, 20 λεπτά σε κινητά, 20 λεπτά σε διεθνή και 6/1Mbps ιντερνετ. δοκιμασμένο. το θέμα είναι να πάει πιο πάνω και από τα 8mbit που είναι τώρα, όχι να πέσει... Internet χωρίς καθόλου τηλέφωνο παίζει;Και αν παίζει σε ποιά εταιρεία και με ποιές τιμές; Περιοχή Αμπελόκηποι, Αθήνα. Δεν θέλω σταθερό τηλέφωνο ούτε φάξ, Γιατί να το πληρώνω; Ευχαριστώ στην Ελλάδα όχι δεν παίζει, στο εξωτερικό παίζει όμως
mistral Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 στην Ελλάδα όχι δεν παίζει, στο εξωτερικό παίζει όμως Δεν είναι όμως ένα σοβαρό θέμα αυτό ειδικά σήμερα με τα κινητά; Τι να το κάνει κάποιος το σταθερό αν δεν το χρειάζεται και χρειάζεται μόνο το internet? «Χαζομάρα» των εταιρειών είναι αυτή για να δεσμεύουν τους χρήστες και στην τηλεφωνία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.