zipos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Βγάλε το icon του joomla από το template. Δίνει την εντύπωση πως η σελίδα είναι ακόμα υποκατασκευή. Τον χρήστη δεν τον ενδιαφέρει τι τρέχει από πίσω.
zipos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Oι γωνίες στα αριστερα κουτάκια είναι επίτηδες έτσι?
giorgos147 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά είναι πρόβλημα του Template, που θέλω να το κοιτάξω. Αλλά έλειπα πάλι.
zipos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Επίσης το background για τον τίτλο του κάθε άρθρου, κάνε το πιο λευκό γιατί είναι δυσανάγνωστα τα γράμματα.
giorgos147 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Επίσης το background για τον τίτλο του κάθε άρθρου, κάνε το πιο λευκό γιατί είναι δυσανάγνωστα τα γράμματα. Μα το BackRound είναι μαύρο, και τα γράμματα είναι έντονο πορτοκαλί Ένιγουέι
giorgos147 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Πως σας φαίνεται τώρα που τελειώνει σιγά σιγά;
CyberCr33p Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραίο ΥΓ: Κάποια στιγμή θα σου στείλω μήνυμα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα για το integration του phpbb με το joomla.
giorgos147 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραίο Ωραία ΥΓ: Κάποια στιγμή θα σου στείλω μήνυμα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα για το integration του phpbb με το joomla. Ενημερωτικά, το βοήθημα δε το έχω ελέγξει αν τα έχω γράψει όλα σωστά. Όταν βρω χρόνο θα κάνω μια εγκατάσταση μόνο για να δοκιμάσω το βοήθημα.
zipos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Χωρίς να έχω σπουδαίες γνώσεις για το joomla η το phpbb, αναρωτιόμουν αν είναι εφικτό ένα τέτοιο "πάντρεμα" του forum με ένα custom site.
zipos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Τι δεν καταλαβαίνεις? Έχει κάποιος ένα Site που το έχει κάνει μόνος του (custom). Xωρίς να είναι κάποιο cms. Και θέλει να βάλει φόρουμ το οποίο να ταιριάζει εμφανισιακά, και να απότελεί μέρος του site. Όπως στο greekmania που αν πατησεις φορουμ, το background και το πάνω μενού μένουν σταθερά.
snik Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Το background και το γραφικο κομματι νομιζω οτι μπορει ανετα καποιος να το φτιαξει με το css, αλλλα ουσιαστικο intergration δηλαδη να συνεργαζεται το forum με το custom νομιζω εξαρταται απο τις δυνατοτητες του cms που εχεις κατασκευασει.
zipos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν λες να συνεργάζεται τι εννοείς? Δηλαδή εκτός από το connect/disconnect.
sam sam Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά έχω απηυδήσει... Έχετε καμιά ιδέα για τον λόγο που δε μαζεύεται κόσμος; Εσείς τι θα αλλάζατε;(3-4 άτομα γράφουν όλα και όλα) Σας παρακαλώ, δώστε καμιά ιδέα. χμ... διαβασα την πρωτη σελιδα ( λεω μπορει να ετυχα σε $#$%#% θεματα ) , παω στην δευτερη αρχισα να ... αντε να διαβασω και την τριτη .... τεταρτη δεν εχει ! καλη η ολη η προσπαθεια αλλα η γνωμη μου ειναι πως το "background για τον τίτλο του κάθε..." δεν θελει τοσο αλλαγη, οσο τα αρθρα-ειναι η προσωπικη μου γνωμη- αλλα τα περισσοτερα ( των 3 σελιδων ) δεν εχουν και τοσο εδιαφερον και γενικα δεν με κρατησε ( το site ) ωστε να ξανα μπω... ( βεβαια μπορει να ειμαι πολυ περιεργος-στριμμενος-0&%^%-και πολλα αλλα και γιαυτο να μην μου αρεσε η θεματολογια... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.