giorgos147 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα παιδιά. Αν και την έχω αναφέρει αυτή τη σελίδα, θα την ξανα αναφέρω(την είχα αναφέρει πριν ένα χρόνο). Επειδή σκεφτόμουν να την κλείσω, είπα να της δώσω άλλη μία ευκαιρία. Έτσι λοιπόν, κάθισα και ξαναέφτιαξα λίγο το design της. Όπως καταλάβατε, θέλω τη γνώμη σας(σε γενική άποψη). Η σελιδούλα είναι η GreekMania.gr. Καλό βράδυ! (είναι σύνδεση Joomla+PhpBB)
giorgos147 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Παιδιά έχω απηυδήσει... Έχετε καμιά ιδέα για τον λόγο που δε μαζεύεται κόσμος; Εσείς τι θα αλλάζατε;(3-4 άτομα γράφουν όλα και όλα) Σας παρακαλώ, δώστε καμιά ιδέα.
Blondeamon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μου πήρε 1 χρονο να μαζέψω 50 άτομα και αλλον εναν να φτάσω τα 600. Αν είσαι συνεπής και ασχολείσαι θα εκτιμηθεί και θα μαζευτεί κόσμος.
ManosR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Πολύ καλό το site.το προβλημα με τετοια site ειναι οτι πλεον υπαρχουν πολλα και για να πεις οτι κανεις κάτι που ξεχωρίζει πρέπει να λιώσεις στο net για να το ενημερώνεις συνέχεια με ενδιαφεροντα θεματα.
trolaios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Πιστεύεις οτι λείπει κάτι; google is your friend !!! Seo και keywords που φέρνουν κόσμο..πχ αν βάλεις ενα καλό keyword που ψάχνουν πολλοί χρήστες : jackson m ..και είσαι ψηλά στην αναζήτηση θα φέρεις πολύ κόσμο!!αυτός ειναι ο μόνος τρόπος!!
giorgos147 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Έγιναν αλλαγές αυτές τις τελευταίες μέρες, οι οποίες έδωσαν μια άλλη νότα στην κοινότητα. Μπορείτε να δείτε εδώ τη κοινότητα, και τις τελευταίες αλλαγές, με πιο μεγάλη την συγχώνευση των ενοτήτων, εδώ. Τι λέτε;
giorgos147 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 καλό φαίνεται φίλε Να το δεχτώ. Αλλά, για πιο λόγο γράφουν στο Forum 4-5 άτομα; :/
morgy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 το σαιτ εχει ωραίο βασικό σχέδιο και είμαι υπερ των μινιμαλιστικών layouts αλλα να για να πω τη γνώμη μου, μου φαίνεται λίγο άδειο. Δεν είμαι web design guru αλλά η εντύπωση πού μου δόθηκε όταν το επισκέφθηκα είναι οτι δεν είναι ολοκληρωμένο. βέβαια αυτό είναι προσωπική μου άποψη πάντα. Αν εγώ λοιπόν δω κάτι μισοτελειώμενο δεν παίζει να ασχοληθώ για να γραφτώ σε μια τέτοια κοινότητα. θα ήθελα να δω περισσότερο περιεχόμενο. Οι ειδήσεις είναι λίγες στην πρώτη σελίδα, για να κάτσει κάποιος να αφιερώσει χρόνο. Επίσης το μενού είναι άδειο. Γράφεις μόνο κεντρική σελίδα και φόρουμ. Μπορείς να το χωρίσεις σε κατηγορίες πχ. αθλητικά, Ελλάδα, κόσμος, κτλ. οι όποιες κατηγορίες νέων σε ενδιαφέρουν να έχεις στη σελίδα σου. Το παλίοτερα άρθρα έχει μόνο ένα λινκ. Φαινομενικά δίχνει ένα σιτε που δεν έχει υλικό. Επίσης ο τίτλος δεν εξηγεί και πολλά για το περιεχόμενο του site. Θα μου πεις ότι με το που μπαίνεις βλέπεις ειδήσεις οπότε το πιάνεις το νόημα. Πάρε όμως παράδειγμα το insomnia.gr. Είναι γεμάτο περιεχόμενο, κεντρικές ειδήσεις στη μέση, αριστερά και δεξιά κουτάκια με περιεχόμενο, οριζόντιο μενού για να σε βοηθήσει να ψάξεις τις σελίδες και όλα αυτά χωρισμένα με έξυπνα γραφικά, μπάρες και κουτάκια. το σχέδιο της σελίδας εμφανίζει ένα tab και από κάτω "σύνδεση" και στα καπάκια την τελευταία είδηση. ίσως να χρειαστεί κάποιο γραφικό για να ξεχωρίσει τα δύο "τμήματα" εγγραφής και είδησης. αλλιώς μπορεί να περάσει απαρατήρητο στον χρήστη ότι εκεί πρέπει να γραφτεί. Η μία είδηση από την άλλη απέχει πολύ κάνοντας τη σελίδα να μοιάζει λίγο άδεια. Φέρτα πιο κοντά και καντο να φέρνει πιο πολλές ειδήσεις. το joomla, έχει ενα καρο mods kai plug ins που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις διαφορετικές υποενότητες και να τις φέρεις στην κεντρική σελίδα σαν preview. βάλε καμια φωτογραφία στο πλάι με μια λεζάντα που να σε οδηγεί σε σχετικό άρθρο. Και εννοείται SEO. Χωρίς αυτό δεν κάνεις τίποτα. Και ανελέητο και ξεδιάντροπο promotion βαλτο signature σε όλα τα φορουμ που συμμετέχεις και στο email σου. Γίνε μέλος σε διάφορα φόρουμ και χωρίς να σπαμάρεις, προμόταρέ το.
giorgos147 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 το σαιτ εχει ωραίο βασικό σχέδιο και είμαι υπερ των μινιμαλιστικών layouts αλλα να για να πω τη γνώμη μου, μου φαίνεται λίγο άδειο. Δεν είμαι web design guru αλλά η εντύπωση πού μου δόθηκε όταν το επισκέφθηκα είναι οτι δεν είναι ολοκληρωμένο. βέβαια αυτό είναι προσωπική μου άποψη πάντα.Αν εγώ λοιπόν δω κάτι μισοτελειώμενο δεν παίζει να ασχοληθώ για να γραφτώ σε μια τέτοια κοινότητα. θα ήθελα να δω περισσότερο περιεχόμενο. Οι ειδήσεις είναι λίγες στην πρώτη σελίδα, για να κάτσει κάποιος να αφιερώσει χρόνο. Επίσης το μενού είναι άδειο. Γράφεις μόνο κεντρική σελίδα και φόρουμ. Μπορείς να το χωρίσεις σε κατηγορίες πχ. αθλητικά, Ελλάδα, κόσμος, κτλ. οι όποιες κατηγορίες νέων σε ενδιαφέρουν να έχεις στη σελίδα σου. Το παλίοτερα άρθρα έχει μόνο ένα λινκ. Φαινομενικά δίχνει ένα σιτε που δεν έχει υλικό. Επίσης ο τίτλος δεν εξηγεί και πολλά για το περιεχόμενο του site. Θα μου πεις ότι με το που μπαίνεις βλέπεις ειδήσεις οπότε το πιάνεις το νόημα. Πάρε όμως παράδειγμα το insomnia.gr. Είναι γεμάτο περιεχόμενο, κεντρικές ειδήσεις στη μέση, αριστερά και δεξιά κουτάκια με περιεχόμενο, οριζόντιο μενού για να σε βοηθήσει να ψάξεις τις σελίδες και όλα αυτά χωρισμένα με έξυπνα γραφικά, μπάρες και κουτάκια. το σχέδιο της σελίδας εμφανίζει ένα tab και από κάτω "σύνδεση" και στα καπάκια την τελευταία είδηση. ίσως να χρειαστεί κάποιο γραφικό για να ξεχωρίσει τα δύο "τμήματα" εγγραφής και είδησης. αλλιώς μπορεί να περάσει απαρατήρητο στον χρήστη ότι εκεί πρέπει να γραφτεί. Η μία είδηση από την άλλη απέχει πολύ κάνοντας τη σελίδα να μοιάζει λίγο άδεια. Φέρτα πιο κοντά και καντο να φέρνει πιο πολλές ειδήσεις. το joomla, έχει ενα καρο mods kai plug ins που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις διαφορετικές υποενότητες και να τις φέρεις στην κεντρική σελίδα σαν preview. βάλε καμια φωτογραφία στο πλάι με μια λεζάντα που να σε οδηγεί σε σχετικό άρθρο. Και εννοείται SEO. Χωρίς αυτό δεν κάνεις τίποτα. Και ανελέητο και ξεδιάντροπο promotion βαλτο signature σε όλα τα φορουμ που συμμετέχεις και στο email σου. Γίνε μέλος σε διάφορα φόρουμ και χωρίς να σπαμάρεις, προμόταρέ το. 1. H σελίδα όντως δεν έχει γεμίσει. Αυτό σκεφτόμαστε τόσο καιρό. Τι να βάλουμε γα να γεμίσει. 2.Τώρα μιας που αναφέρθηκες για τα άρθρα. Μπαίνουν μόνο παράξενα άρθρα. Οπότε α) δε μπορούν να υπάρχουν περισσότερα άρθρα για τα "Παλιότερα Άρθρα", β) τα άρθρα που μπαίνουν κάθε μέρα είναι 3-4. Δε νομίζω οτι είναι λίγα. Απλούστατα, στην αρχική σελίδα, εμφανίζονται μόνο 3.
morgy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι, υλικό έχεις μπόλικο. Θά έλεγα να βάλεις 10 νέα στην κεντρική σελίδα, μάζεψε τα λίγο να μην είναι τοσο αραιά και βάλε κουτάκια στο πλάι "τα πιο δημοφιλή άρθρα","τα πιο προσφατα" και βάλε λινκ εγγραφής στο οριζόντιο μενού. κάτι σαν "γίνετε μέλη" or something
miza Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Το φόντο σίγουρα δεν μου αρέσει, επίσης γενικά το portal όντος είναι λίγο άδιο, θα σου πρότεινα δεις μερικά portals από διαφορα forum να κλέψεις καμια ιδέα, όπως και του insomnia είναι ένα ωραίο portal.
giorgos147 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Το φόντο σίγουρα δεν μου αρέσει, επίσης γενικά το portal όντος είναι λίγο άδιο, θα σου πρότεινα δεις μερικά portals από διαφορα forum να κλέψεις καμια ιδέα, όπως και του insomnia είναι ένα ωραίο portal. Το φόντο γιατί δε σου αρέσει; :/ Τα μέλη ζητούσαν κάτι πολύχρωμο και ουδέτερο...
miza Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μου φαίνεται λίγο παρδαλό με όλη αυτή την εναλλαγή χρωμάτων, επίσης αυτό που δεν μου άρεσε είναι με μια πρώτη ματια μου έμοιαζε πιο πολύ για blog παρα για portal ενός forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.