n!nj@ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 ffs, δεν λέμε ποτέ τέτοια πράγματα...παπαριές σου λέγανε ότι δεν το καλύπτει... ναι ok δεν είναι συνεχής αλλά μερικά posts πριν έλεγες ότι ήταν αρχικά όταν ξεκινάει κάνει έναν ήχο "σαν να παιρνει μπρος" μετά το μπιμπ μπιμπ που λέγαμε - σαν εκείνο το πλάσμα που το κυνηγάει το coyote σωστά , δεν έπρεπε να το πω , μαλακία , αλλά ήταν κατηγορηματικοί ...
GCMH Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Συνηθίζεται πάντως την κεφαλή να την λέμε και βελόνα που και που, μην σε παραξενεύει και τόσο...
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Συνηθίζεται πάντως την κεφαλή να την λέμε και βελόνα που και που, μην σε παραξενεύει και τόσο... Οπως το σουβλακι σαντουιτς (humor)
GCMH Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δεν πειράζει, έμαθες και κάτι καινούριο τουλάχιστον...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 σωστά , δεν έπρεπε να το πω , μαλακία , αλλά ήταν κατηγορηματικοί ... και εγώ μπορώ να γίνω κατηγορηματικός ότι ο γάιδαρος πετάει για ποιο κατάστημα μιλάμε?
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δεν πειράζει, έμαθες και κάτι καινούριο τουλάχιστον... Ποιος τη χαρη μου! Μαθαινω και κορακιστικα στο insomnia!
n!nj@ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 anyway , η καλύτερη λύση τώρα είναι : να αγοράσω ένα κουτί για έναν περισσευούμενο πρώην εσωτερικό που έχω και να τον κάνω εξωτερικό ( 3,5 " , Western Digital , έχει χρησιμοποιηθεί για περίπου 2 χρόνια ) ή να αγοράσω καινούριο εξωτερικό ; επίσης αν συνδέσω τον πρώην εσωτερικό χωρίς κουτί ,πόσο θα αντέξει ; (αν ανεβάζει θερμοκρασίες κλπ )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.