Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Αν σου ειπαν βελονα ειναι αυτο που σου ειπα, το μαγαζι ηταν ραφειο! (Πιο μαγαζι ηταν?! Πες το να προσεχουν κι αλλοι με ποιους μπλεκουν!) Αν εχει χαλασει η πλακετα, βγαζεις τον δισκο απο μεσα και τον συνδεεις σαν εσωτερικο στο pc. Αν δεν εχει παθει ζημια (πολυ πιθανο) θα δουλεψει μια χαρα. Αν τον θες εξωτερικο μπορεις μετα να παρεις μια θηκη εξωτερικη και να τον βαλεις μεσα. (Σου εχω στειλει απο νωρις ΠΜ)
GCMH Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Προφανώς λέγοντας βελόνα εννοούσαν την κεφαλή (εικόνα 1) (εικόνα 2).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 ακούγεται ένας ήχος , όπως όταν ξεκινάει και μετά ένας συνεχής ήχος o συνεχής ήχος δεν είναι πρόβλημα κεφαλής? αν ναι τότε δεν υπάρχει ελπίδα...
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Προφανώς λέγοντας βελόνα εννοούσαν την κεφαλή (εικόνα 1) (εικόνα 2). Μπααααα, πιο πιθανο ειναι να εννοουσαν τον συμπιεστη του aircondition! Ακου βελονα σε δισκο! :lol::lol::lol::lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:48 ---------- o συνεχής ήχος δεν είναι πρόβλημα κεφαλής? αν ναι τότε δεν υπάρχει ελπίδα... Ο συνεχης ηχος πιθανον να ειναι ο ηχος που κανει idle ενας δισκος! Αν δεν τον ακουσουμε δεν ξερουμε τι ειναι.
n!nj@ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 χμμμ , μάλλον εννοούσαν την κεφαλή ,γιατί ήταν απόλυτοι ότι δεν υπάρχει ελπίδα οπότε RIP καλέ μου δίσκε ...
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 "το πήγα στο μαγαζί και μου είπαν ότι χάλασε η βελόνα "Η κεφαλη πρεπει να σου ειπαν, εκτος αν ο δισκος σου ειναι... βυνιλιου!! Σιγουρα εννουσαν την κεφαλη στο εχω πει απο τις 11.25
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 είναι έντονος ο συνεχής ήχος?
n!nj@ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Σιγουρα εννουσαν την κεφαλη στο εχω πει απο τις 11.25 ναι η αλήθεια είναι ότι το πρόσεξα στις 1.55 Thresh : όχι δεν είναι συνεχής ο ήχος , απ ' όσο θυμάμαι είναι : μπιμπ.... μπιμπ ..... όπως περιμένεις να απαντήσει το τηλέφωνο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 και δεν στον αλλάζουν? έχει σπάσει πουθενά εξωτερικά ή έχει κάποια φθορά?
n!nj@ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 και δεν στον αλλάζουν? έχει σπάσει πουθενά εξωτερικά ή έχει κάποια φθορά? όχι δεν έχει . αλλά μου είπαν ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 ακούγεται ένας ήχος , όπως όταν ξεκινάει και μετά ένας συνεχής ήχος Thresh : όχι δεν είναι συνεχής ο ήχος , απ ' όσο θυμάμαι είναι : μπιμπ.... μπιμπ ..... όπως περιμένεις να απαντήσει το τηλέφωνο θα αποφασίσεις? όχι δεν έχει . αλλά μου είπαν ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση τους είπες ότι έπεσε κάτω ο δίσκος?
n!nj@ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 θα αποφασίσεις? τους είπες ότι έπεσε κάτω ο δίσκος? δυστυχώς όταν μου είπαν ότι η εγγύηση δεν το καλύπτει έτσι κι αλλιώς τότε ναι , το αποκάλυψα ... ΔΕΝ είναι συνεχής ήχος είναι μπιμπ.....μπιμπ
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 δυστυχώς όταν μου είπαν ότι η εγγύηση δεν το καλύπτει έτσι κι αλλιώς τότε ναι , το αποκάλυψα ... Φυσικα καλυπτει η εγγυηση, εκτος αν ειπες απο την αρχη οτι επεσε. ΥΓ. Εκτος αν εννοεις οτι σου ειπαν οτι εχει ληξει η εγγυηση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 ffs, δεν λέμε ποτέ τέτοια πράγματα...παπαριές σου λέγανε ότι δεν το καλύπτει... ναι ok δεν είναι συνεχής αλλά μερικά posts πριν έλεγες ότι ήταν
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 ffs, δεν λέμε ποτέ τέτοια πράγματα...παπαριές σου λέγανε ότι δεν το καλύπτει... ναι ok δεν είναι συνεχής αλλά μερικά posts πριν έλεγες ότι ήταν Ειπε πολλες φορες οτι ο ηχος ειναι συνεχης, αλλα προφανως ηθελε να πει "περιοδικος".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.