n!nj@ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 όχι ιπτάμενου δίσκου , αλλά σκληρού εξωτερικού . δεν τον άνοιξα για να τον πάω αύριο να τον δουν αλλά θα με φάει η αγωνία ... ο δίσκος γυρίζει , κάνει ένα θόρυβο αλλά όχι όπως γυρίζει κανονικά και το λαμπάκι στο κουτί δεν ανάβει . υπάρχει ελπίδα ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 RIP, ζωή σε μας...
ANHLIKOS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Οχι φίλε μου δυστυχώς... Είμαι παθόν και ξέρω την πίκρα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 όχι ιπτάμενου δίσκου , αλλά σκληρού εξωτερικού . δεν τον άνοιξα για να τον πάω αύριο να τον δουν αλλά θα με φάει η αγωνία ... ο δίσκος γυρίζει , κάνει ένα θόρυβο αλλά όχι όπως γυρίζει κανονικά και το λαμπάκι στο κουτί δεν ανάβει . υπάρχει ελπίδα ; 1ον δεν ειπες αν ο δισκος οταν επεσε ηταν σε λειτουργια. Αν ναι, ειναι σχεδον σιγουρο οτι χαλασε! Αν οχι, ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν επαθε τιποτα (ο δισκος)! Το οτι δεν αναβει το λαμπακι δειχνει οτι πιθανον εσπασε η πλακετα τροφοδοσιας (τι σου λεω τωρα...! ) η απλα εφυγε απο τη θεση του και δεν το βλεπεις (πχ lacie) . Στην καλη για σενα περιπτωση ο θορυβος που ακους μπορει να ειναι ο ανεμιστηρας (αν εχει)!
n!nj@ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 o δίσκος απ όσο θυμάμαι ήταν σε λειτουργία δεν έχει ανεμιστήρα απ΄ όσο ξέρω . ο δίσκος γυρίζει και προσπαθεί να πάρει μπρος αλλά τιποτα περισσότερο ανησυχώ αν έχουν χαθεί τα δεδομένα . Πείτε μου πως ΟΧΙ
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 o δίσκος απ όσο θυμάμαι ήταν σε λειτουργία δεν έχει ανεμιστήρα απ΄ όσο ξέρω . ο δίσκος γυρίζει και προσπαθεί να πάρει μπρος αλλά τιποτα περισσότερο ανησυχώ αν έχουν χαθεί τα δεδομένα . Πείτε μου πως ΟΧΙ Ποιος ειναι; Το οτι δεν αναβει το λαμπακι ομως δειχνει σπασιμο πλακετας οποτε πιθανον να μην τροφοδοτειται καλα και ο δισκος , πχ να μην μπορει να δωσει το κυκλωμα το ρευμα που θελει για εκκινηση. Δηλαδη τον ακους να ανεβαζει στροφες, να ξανακατεβαζει, κοκ? Σε φιλο μου παντως που του επεσε εν λειτουργια απο μισο ομως μετρο, ο δισκος δεν επαθε τιποτα!! Με λιγη (πολλη) τυχη θα εισαι χαμογελαστος αυριο.
n!nj@ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 ναι , ακούω τον δίσκο να παίρνει στροφές ξεκινάει , γυρίζει και μετά κάνει καποιο σταθερό θόρυβο . κυρίως όπως ανέφερα με ενδιαφέρει αν υπάρχει ελπίδα για τα δεδομένα ή αν έχουν χαθεί . ..
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 ναι , ακούω τον δίσκο να παίρνει στροφές ξεκινάει , γυρίζει και μετά κάνει καποιο σταθερό θόρυβο . κυρίως όπως ανέφερα με ενδιαφέρει αν υπάρχει ελπίδα για τα δεδομένα ή αν έχουν χαθεί . .. Τα δεδομενα 100% ΔΕΝ εχουν χαθει! Το πως θα τα παρεις ομως αν τελικα εχει χαλασει ο δισκος ειναι αλλη υποθεση.
n!nj@ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 καταρχας ευχαριστώ για τη βοήθεια . Τα δεδομενα 100% ΔΕΝ εχουν χαθει! Το πως θα τα παρεις ομως αν τελικα εχει χαλασει ο δισκος ειναι αλλη υποθεση. εννοείς ότι θα πρέπει να πληρώσω μια μικρή περιουσία ? αν ναι δυστυχώς είναι σαν να έχουν χαθει ...
oldnew Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Το πιθανοτερο ειναι .. data los poulos.. Τα δεδομενα στην επιφανεια του σκληρου βεβαια κατα 90 % υπαρχουν, αλλα αντε να τα διαβασεις (χωρις να τον πας σε καταλληλη εταιρια και να πληρωσεις αρκετα), απο τη στιγμη που κατι χαλασε στο σκληρο. Αυτο που δεν εγραψες , ειναι αν ο σκληρος φαινεται καθολου απο το λειτουργικο, πχ το γραμμα του αν ειναι το D: αναγνωριζεται? ,και αν ναι, τι σου γραφει? οτι δεν διαβαζονται τα δεδομενα? Εγω τι θα εκανα. Θα εκανα τον σκληρο εσωτερικο. Ανοιγεις τη θηκη του σκληρου, βγαζεις μονο το σκληρο δισκο και τον συνδεεις με τα καταλληλα καλωδια στο pc. Μπορει ο σκληρος να ειναι μια χαρα και απλα να εχει χαλασει κατι απο τα υπολοιπα. Αμα το κανεις αυτο, και τον βλεπει το λειτουργικο, ακομα και αν δεν βλεπεις ολα τα δεδομενα, υπαρχουν προγραμματα που μπορεις να σωσεις οτι σωζεται. Το ξερω γιατι το εχω κανει.
n!nj@ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 όχι , ο δίσκος δε φαίνεται πουθενά το πήγα στο μαγαζί και μου είπαν ότι χάλασε η βελόνα δεν τον άνοιξαν , από τον ήχο το κατάλαβαν παρεπιμπτόντως μου είπαν ότι το κουτί είναι κολλημένο και δεν ανοίγει , επειδή σκεφτόμουν να βάλω μέσα έναν άλλο δίσκο αν το κουτί είναι οκ. ο δίσκος είναι seagate free agent .
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 όχι , ο δίσκος δε φαίνεται πουθενά το πήγα στο μαγαζί και μου είπαν ότι χάλασε η βελόνα δεν τον άνοιξαν , από τον ήχο το κατάλαβαν παρεπιμπτόντως μου είπαν ότι το κουτί είναι κολλημένο και δεν ανοίγει , επειδή σκεφτόμουν να βάλω μέσα έναν άλλο δίσκο αν το κουτί είναι οκ. ο δίσκος είναι seagate free agent . "το πήγα στο μαγαζί και μου είπαν ότι χάλασε η βελόνα " Η κεφαλη πρεπει να σου ειπαν, εκτος αν ο δισκος σου ειναι... βυνιλιου!! Ααα, η εκτος αν το πηγες σε μοδιστρες "δεν τον άνοιξαν , από τον ήχο το κατάλαβαν" ακους δηλαδη ενα "ελαφρυ" η "βαρυ" κλικ, κλικ, κλικ, κλικ συνεχόμενο; Δεν μας ειπες κατι τετοιο χθες. "το κουτί είναι κολλημένο και δεν ανοίγει" ενταξει , τον εριξες κατω, δεν ισχυει εγγυηση, δεν γουσταρουν να ασχοληθουν, απλο ειναι. Το κουτι ανοιγει αλλα πρεπει να το κανεις μονος σου, η να βρεις καποιον γνωστο που ξερει. Σου ειπα και πιο πριν, πιο πιθανο ειναι να εχει χαλασει η πλακετα του interface/controller παρα ο δισκος (αφου δεν αναβει το λαμπακι) οποτε επιμενεις σε λαθος κατευθυνση μαλλον.
gesamgr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Το πιθανοτερο ειναι .. data los poulos..Τα δεδομενα στην επιφανεια του σκληρου βεβαια κατα 90 % υπαρχουν, αλλα αντε να τα διαβασεις (χωρις να τον πας σε καταλληλη εταιρια και να πληρωσεις αρκετα), απο τη στιγμη που κατι χαλασε στο σκληρο. Αυτο που δεν εγραψες , ειναι αν ο σκληρος φαινεται καθολου απο το λειτουργικο, πχ το γραμμα του αν ειναι το D: αναγνωριζεται? ,και αν ναι, τι σου γραφει? οτι δεν διαβαζονται τα δεδομενα? Εγω τι θα εκανα. Θα εκανα τον σκληρο εσωτερικο. Ανοιγεις τη θηκη του σκληρου, βγαζεις μονο το σκληρο δισκο και τον συνδεεις με τα καταλληλα καλωδια στο pc. Μπορει ο σκληρος να ειναι μια χαρα και απλα να εχει χαλασει κατι απο τα υπολοιπα. Αμα το κανεις αυτο, και τον βλεπει το λειτουργικο, ακομα και αν δεν βλεπεις ολα τα δεδομενα, υπαρχουν προγραμματα που μπορεις να σωσεις οτι σωζεται. Το ξερω γιατι το εχω κανει. 2 φορες εχω κανει αυτο που αναφερει ο φιλος με απολυτη επιτυχια! οι δισκοι βγηκαν απο το κουτι τους συνδεθηκαν στο PC και διαβαστηκαν κανονικα!!
nikos_alfa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 πεταξε ο δισκοσ πεταξαν και τα δεδομενα μαλλον αμα δουλευει λιγο αστον χωρισ να τον πειραξεισ και δοκιμασε τον σε μια εβδομαδα. σε εμενα με ενα δισκο επιασε μια φορα και δουλευει ακομα
n!nj@ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 "το πήγα στο μαγαζί και μου είπαν ότι χάλασε η βελόνα "Η κεφαλη πρεπει να σου ειπαν, εκτος αν ο δισκος σου ειναι... βυνιλιου!! Ααα, η εκτος αν το πηγες σε μοδιστρες "δεν τον άνοιξαν , από τον ήχο το κατάλαβαν" ακους δηλαδη ενα "ελαφρυ" η "βαρυ" κλικ, κλικ, κλικ, κλικ συνεχόμενο; Δεν μας ειπες κατι τετοιο χθες. "το κουτί είναι κολλημένο και δεν ανοίγει" ενταξει , τον εριξες κατω, δεν ισχυει εγγυηση, δεν γουσταρουν να ασχοληθουν, απλο ειναι. Το κουτι ανοιγει αλλα πρεπει να το κανεις μονος σου, η να βρεις καποιον γνωστο που ξερει. Σου ειπα και πιο πριν, πιο πιθανο ειναι να εχει χαλασει η πλακετα του interface/controller παρα ο δισκος (αφου δεν αναβει το λαμπακι) οποτε επιμενεις σε λαθος κατευθυνση μαλλον. μου είπαν η βελόνα , όπως ακριβώς το λέω , ίσως είναι πιο άσχετοι και από μένα , δεν ξέρω ακούγεται ένας ήχος , όπως όταν ξεκινάει και μετά ένας συνεχής ήχος αν έχει χαλάσει η πλακέτα λοιπόν , τι γίνεται ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.