Προς το περιεχόμενο

Ποιο από τα δύο 2.0 ηχεία?

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ενδιαφερομουν κι εγώ παλιότερα τα είχα βρει αγγλία γύρω στις 70 λίρες + 10, 15 για μεταφορικά. Δες αν σε συμφέρει από έξω. Είχα ακούσει τα t20 και ήταν πολύ καλά, άρα φαντάζομαι αυτά θα σκίζουν.

Αλλά 140 ευρώ για 2.0 ηχεία δε δίνω (τα ήθελα για λαπτοπ, δε τα πήρα τελικά).

Δημοσ.

Πηγαινοντας σε 2.0 ηχο, σημαινει οτι δεν εχεις τρελες απαιτησεις ουτε σε ενταση ουτε και σε ποιοτητα ηχου.

Αποψη μου ειναι οτι εφοσον δεν πας για ενα καλο συστημα ηχου δε χρειαζεται να ξοδεψεις πολλα λεφτα. Τα ηχεια με τα 80 ευρω ειμαι σχεδον βεβαιος οτι θα καλυψουν πληρως τις μικρες σου απαιτησεις και με το παραπανω μαλιστα. Μουσικη θα παιζουν φινα, παιχνιδια αξιοπρεπως και ταινιες απλα στερεοφωνικα και τπτ παραπανω. Ειτε τα μεν παρεις ειτε τα δε, θα περιοριζονται στα παραπανω.

Τα Creative δειχνουν απτη φωτο καλυτερης ποιοτητας και κατασκευης (βασικα εχουν καλους κωνους) , αλλα αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι ο ηχος τους θα σε ικανοποιησει περισοτερο απο τον ηχο των Logitech. Ενδεχομενως να μην αντιληφθεις σοβαρη διαφορα. Η ενταση απτην αλλη ειναι ιδια και στα 2.

Αρα για μια καθημερινη χρηση σε νορμαλ επιπεδα εντασης και χωρις κολλημα για εντυπωσιακα εφε και λεπτομερειες (στις οποιες ουτε τα Creative θα σε καλυψουν ετσι κι αλλιως), προτεινω την value for money λυση της Logitech.

Ειναι κριμα να δωσεις παραπανω λεφτα για 2.0 ηχεια για pc.

Και ενας κανονας περι ηχου. Το καλο ηχειο δεν οριζεται ουτε απο την τιμη, ουτε απο την μαρκα, αλλα απο το αυτι του καθενος. Δυο ατομα μπορει να ακουνε τελειως διαφορετικα το ιδιο ηχειο. Η ποιοτητα ηχου, περα απο καποια στανταρ (ευρος συχνοτητων, rms ισχυς κλπ), ειναι υποκειμενικη.

Αυτα βεβαια παιζουν πολυ μικρο ρολο σε low-end κατηγοριες οπως τα 2.0 απο 80 εως 150 ευρω, οπου οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες απο ηχειο σε ηχειο.

μια ψηφος στα Logitech απο εμενα.

Δημοσ.

Τώρα που τα ξανασκέφτηκα λέω να περάσω σε 5.1 μιας και θα απολαμβάνω καλύτερα τις ταινίες και την μουσική μου.

Έχω τις επιφυλάξεις μου γιατί πριν 5 χρόνια είχα αγοράσει κάτι Phillips 5.1, πάρα μα πάρα πολύ προβληματικά. Τα 2 από πίσω ηχεία ήταν σχεδόν άχρηστα γιατί έβγαζαν μόνο μια βοή (συμπληρωματικό ήχο και καλά) και το woofer ήταν μια καταστροφή για τα αυτιά, έτρεμε και το γραφείο... Μέχρι 100-150 ευρώ πιστεύω να παίρνω ικανοποιητικά ηχεία για την χρήση τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...