Dark_Sage Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Γεια σε όλους, θα ήθελα να ρωτησω τα ακόλουθα: 1. Η πιο αντικειμενικη και αξιοπιστη πηγη για να δω το vcore ποιο είναι? Βιοs? CoreTemp? Cpu-z? 2. Eστω οτι εχει γινει ενα μικρο o/c (~=600hz) και έχει γίνει με το vcore στο auto και ειναι rock stable. Να το αφήσω έτσι auto ή ειναι προτμότερο στο ο.c να του δώσω συγκεκριμένη τιμη στο vcore? 3. Εχοντας μνημες 800αρες, και Bus speed CPU 333 mhz, ειναι προτιμοτερο να βαλω τις μνημες μου 667 για 1:1 ratio ή να τις αφήσω 800? EDIT: Μιλάω πάντα για core2duo Ε6600 ευχαριστώ παιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 1. Πολύμετρο, αν δεν έχεις, cpuz 2. Καλύτερα να δώσεις την χαμηλότερη stable τιμή στο vcore 3. Κρατάς το voltage default (έστω +0.1) και 5άρια και βλέπεις μέχρι που φτάνουν, εικάζω κάτι ~ 9ΧΧ MHz, αν είχες AMD θα έλεγα να κυνηγήσεις τα 4άρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 για ένα περιεργο λόγο οι Kingston HyperX 800mhz, έχουν ενα θεματάκια στο πισι μου και πάνω απο 900 θέλουν αρκετό ρεύμα και δύσκολα πάνε, άρα παίζω κυρίως με 836-850 mhz και αναρωτιόμουν για τα οφέλη του 1:1 (667 - 668) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ρίξε κανένα 5άρι σε 4άρι τότε αν γίνεται με λογικό ρεύμα... Ξέχνα το 1:1 KAI THN KINGSTON Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 εκτος απο CPUZ υπαρχει καποιο προγραμμα που να δειχνει αξιοπιστα το vcore? το bios εκει που λεει vcore, +12ν, +5ν, +3.3ν εινα άραγε η πιο αξιοπιστη πηγη? ρωτάω επειδη: εχω ορίσει ρευμα vcore 1.28... CPUZ λεει 1.25 και οταν κανω τρεχω stress Progr. παει ΛΙΓΟΤΕΡΟ (1.24)!!!! το oc ειναι σταθερότατο δοκιμασμενο ωρες απο πολλα becnhmarks (2.4 ghz -> 3 ) ΕDIT: τελικα ειναι απο το vdroop, η μητρικη που εχω εχει αρκετες αποκλισεις με bios ειδικα οταν ειναι enabled τα settings SpeedStep Κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 ( Για το vdroop υπάρχει και το Load Line Calibration an και δεν νομίζω ότι είναι μεγάλο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ποιά είναι η μητρική σου; Να δούμε μήπως παίζει κανένα Vmod/pencilmod για το Vdroop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Asus P5W DH Deluxe 975X chipset, απο την παλια φρουρά! παίζουν κατι penclimods αλλα δε ψηνομαι να τα κανω εβλεπα σε κατι fora Οτι με συγκεκριμένη mobo παιζουν vdrops [0.07, 0.1] άρα εγω με το 0.04 δε θα πρεπει να παραπονιεμαι... ετσι κ αλλιως δεν παιζω με τρελλα ρολογια και ψηλα ρευματα να εχω προβληματα απροβληματιστο το ο/c που επιθυμώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Γεια σε όλους,θα ήθελα να ρωτησω τα ακόλουθα: 1. Η πιο αντικειμενικη και αξιοπιστη πηγη για να δω το vcore ποιο είναι? Βιοs? CoreTemp? Cpu-z? 2. Eστω οτι εχει γινει ενα μικρο o/c (~=600hz) και έχει γίνει με το vcore στο auto και ειναι rock stable. Να το αφήσω έτσι auto ή ειναι προτμότερο στο ο.c να του δώσω συγκεκριμένη τιμη στο vcore? 3. Εχοντας μνημες 800αρες, και Bus speed CPU 333 mhz, ειναι προτιμοτερο να βαλω τις μνημες μου 667 για 1:1 ratio ή να τις αφήσω 800? EDIT: Μιλάω πάντα για core2duo Ε6600 ευχαριστώ παιδες 1) πολύμετρο, bios, cpu z 2) όχι ψάξε το λιγότερο vcore μόνος σου 3) παραδόξως όσο πιο ψηλά τόσο καλύτερα ρωτάω επειδη: εχω ορίσει ρευμα vcore 1.28... CPUZ λεει 1.25 και οταν κανω τρεχω stress Progr. παει ΛΙΓΟΤΕΡΟ (1.24)!!!! it's Called Vdroop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ Vatos_locos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.