makisss Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα σας!Εγκατέστησα το medal στο λάπτοπ μου για να παίζω που και που καθόλου multiplayer αλλά έχω το εξής πρόβλημα:το παιχνίδι παίζει κανονικά αλλά αριστερά και δεξιά στην οθόνη αφήνει μαύρο κενό.Δηλαδή το παιχνίδι παίζει σε ένα τετράγωνο στο κέντρο της οθόνης αφήνοντας κενό αριστερά και δεξιά.Καμιά ιδέα;
sugata Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μπας και δεν είναι σε full screen? Ή μπας και δεν κάνει stretch στην οθόνη; (αν και μου ακούγεται λίγο κουλό) Γιατί το allied assault είναι αρκετά παλιό, μπορεί να είναι τίποτα τέτοιο. Άλλαξες ανάλυση; uninstall-reinstall?
makisss Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Έχω δοκιμάσει όλες τις αναλύσεις και έχω κάνει απεγκατάσταση-εγκατάσταση 2-3 φορές αλλά τίποτα.Πάντως windowed mode δεν είναι γιατί άμα πατήσεις αριστερό alt+enter πηγαίνει σε windowed mode...
GCMH Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Κοίτα είναι παλιό παιχνίδι και λογικά δεν υποστηρίζει ευρεία οθόνη, που λογικά έχει ο φορητός σου. Δοκίμασε να δώσεις τις παρακάτω εντολές στην κονσόλα του παιχνιδιού και να δεις εάν σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα. >seta r_mode -1 seta r_customwidth 1680 seta r_customheight 1050 seta cg_fov 130 Εννοείται πως στην θέση των 1680 και 1050, θα βάλεις τις αντιστοιχες διαστάσεις που τρέχεις την οθόνη σου. Η κονσόλα ξέρεις πως ανοίγει, έτσι; γιατί εγώ δεν θυμάμαι... Ρίξε και μια ματιά σε αυτό το άρθρο. Υπόψη το παιχνίδι τρέχει σε μηχανή Quake III.
makisss Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Κοίτα είναι παλιό παιχνίδι και λογικά δεν υποστηρίζει ευρεία οθόνη, που λογικά έχει ο φορητός σου. Δοκίμασε να δώσεις τις παρακάτω εντολές στην κονσόλα του παιχνιδιού και να δεις εάν σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα. >seta r_mode -1 seta r_customwidth 1680 seta r_customheight 1050 seta cg_fov 130 Εννοείται πως στην θέση των 1680 και 1050, θα βάλεις τις αντιστοιχες διαστάσεις που τρέχεις την οθόνη σου. Η κονσόλα ξέρεις πως ανοίγει, έτσι; γιατί εγώ δεν θυμάμαι... Ρίξε και μια ματιά σε αυτό το άρθρο. Υπόψη το παιχνίδι τρέχει σε μηχανή Quake III. Χίλια ευχαριστώ φίλε GCMH!Έβαλα τις εντολές που μου είπες στο αρχείο που σώζει τις ρυθμίσεις του το παιχνίδι και παίζει πλέον σε ολόκληρη την οθόνη!
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Έχω ένα θέμα με το παιχνίδι..Το έκανα install(σε win7 64bit) αλλά θέλω να το βγάλω...πάω να κάνω unistall ξεκινάει η διαδικασία,και τελειώνει..αλλά το παιχνίδι δεν έχει βγεί από τον υπολογιστή..Βρήκα από την ΕΑ αυτό εδώ http://support.ea.co...etail/a_id/2304 Delete the game files (in the default location):1. Click the Start button and select Computer 2. Select the Local Disk (C:) drive folder 3. Select the Program Files folder 4. Select the Electronic Arts folder 5. Right-click the Medal of Honor™ folder and select Delete (Warning: Changes to the registry can cause your computer to operate improperly, so please follow these instructions exactly as they are written.) Backing up the registry: Perform the steps listed below to back-up the registry so that should something go wrong, you can restore your system back to a working state: 1. Click the Start button (Windows button on Windows Vista) on the Windows Taskbar. 2. Click Run. 3. Type regedit into the available text field, and click OK. • Note: If you are using Windows 2000/XP/Vista, click File, and select Export. • Note: If you are using Windows 95/98/ME, click Registry, then select Export Registry. 4. Select All under Export Range. 5. Type backup into the File name field, and click Save. Delete the registry keys: 1. Expand the HKEY_LOCAL_MACHINE folder 2. Expand the SOFTWARE folder 3. Expand the Electronic Arts folder 4. Expand the Electronic Arts folder 5. Right-click the Medal of Honor folder and select Delete 6. Collapse the Electronic Arts folder 7. Right-click the Medal of Honor folder and select Delete 8. Collapse the Electronic Arts folder 9. Expand the Microsoft folder 10. Expand the Windows folder 11. Expand the CurrentVersion folder 12. Expand the Uninstall folder 13. Delete the following folder if it appears: • {415030B8-3E8B-462A-8C03-41D95AA3AB3B} Delete the uninstall files: 1. Click the Start button and select Computer 2. Select the Local Disk (C:) drive folder 3. Select the Program Files folder 4. Select Tools, then Folder Options, then View, then select "Show hidden files and folders" 5. Select the InstallShield Installation Information folder 6. Delete the following folders if they appear: • {415030B8-3E8B-462A-8C03-41D95AA3AB3B} Medal of Honor should now be completely removed from your system. Να το δοκιμάσω ή όχι;; Ευχαριστώ.
Tmark Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εγώ λέω να μην μπλέξεις με διαγραφή κλειδιών του μητρώου.. Την έχω πατήσει 2 φορές για τα καλά
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εγώ λέω να μην μπλέξεις με διαγραφή κλειδιών του μητρώου.. Την έχω πατήσει 2 φορές για τα καλά Εεε κάποια λύση τότε;;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εγώ λέω να μην μπλέξεις με διαγραφή κλειδιών του μητρώου.. Την έχω πατήσει 2 φορές για τα καλά Define "για τα καλά". Σορρυ αλλά αν είναι συγκεκριμένες οι διαγραφές, δεν γνωρίζω κάποιο κίνδυνο. Τι σου είχε συμβεί εσένα ακριβώς; Εεε κάποια λύση τότε;; Fresh Restart - FileAssassin - Manual Delete αρχείων - Installation of CCleaner, βρίσκεις την εγγραφή και δοκίμασε να το κάνεις ξανά uninstall μετά από φρέσκο restart. Αν έχουν διαγραφεί όλα και έχει μείνει μόνο η εγγραφή στο μητρώο και στην "Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων", άστο να πάει στα τσακίδια.
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Fresh Restart - FileAssassin - Manual Delete αρχείων - Installation of CCleaner, βρίσκεις την εγγραφή και δοκίμασε να το κάνεις ξανά uninstall μετά από φρέσκο restart. Αν έχουν διαγραφεί όλα και έχει μείνει μόνο η εγγραφή στο μητρώο και στην "Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων", άστο να πάει στα τσακίδια. Μάλιστα... Μετά από αυτό,αν πιο μετά θα θέλω να το κάνω πάλι install θα μπορώ ή θα πετάει σφάλμα;;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Α) Αν τα ρωτάς όλα αυτά για την ψυχολόγηση ενός λειτουργικού συστήματος, μαγκιά σου.. δε μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Πιθανότατα θα μπορούσε να εγκατασταθεί αν υπήρχε η επιλογή στο Installation το να γράψεις την ονομασία της εγγραφής.. ίσως έτρωγες και άκυρο ολάκερο. Β) Αν ρωτάς διότι πραγματικά μετά από τον αγώνα να το βγάλεις, θα θελήσεις να παίξεις το Alied Assault με τόσα Warfare FPS νέας γενιάς που υπάρχουν σήμερα.. θες σφαλιάρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.