Προς το περιεχόμενο

farma

Anonymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

enoite oti oles aytes i ekpobes ta paralene ke vgazoun vromes prokimenou na poulane me to kathe rialiti.ala en prokimeni periptosi den xero ti lei i tatiana,o kathenas exi gnomi ke apopsi ti na pistevi apo oti akoui, ala ke i siberifora tis irinis den ine sosti exi xasi ton elegxo tis,ine poli oxithimi bori ke me kaliteri siberifora na dixi ti thesi tis oxi olo neyra ke epithesi.sigoura nomizo oti tha ine protinomeni apo toys sibextes tis

Δημοσ.

Geia paidakia,

Auto pou kanei h Tatiana mporei na einai antideologiko alla emas den mas noiazei. Pws ta ma8ainei;;;; Paparazzi kshmerobradiazontai piso apo tous 8amnous gia na 'bgaloun' kapoio 8ema pou na poulhsei!!!

Twra me to 8ema ths Manas tou Loxou. Entaksei re paidia eipame Mana tou Loxou thn PIPI_TSOULI :grin: kai katei egine !!! Diabaste ligo to biografiko ths :o Pantws opou yparxei kapnos yparxei kai fwtia !!! Giati den eipan mana tou loxou kapoia alli kopela ;;;; Pantws h kopela den kanei tipote kako.... Koinwniko ergo kanei !!! :grin:

....Twra sta NEA.... Kykloforei mia plhroforia oti syntoma 8a ksanadoume ton ENA KAI MONADIKO power_vlaho_LASKO sthn paragka!

Eidomen...... ;)

Δημοσ.

Στεφανία, είδα και εγώ καπνό που λέει ότι είσαι επίσης μάνα του λόχου. Και ότι έχεις πάει με τη μισή Αμφιθέα.

Το θέμα είναι μπορείς να απόδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας όταν ένας τρελλός/ηλίθιος/προβοκάτορας αρχίζει και λέει σε δημόσιο μέρος ότι είσαι ελέφαντας με γυριστούς χαφλιόδοντες;

Δημοσ.

MR KWSN -MEN ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ!ΑΝ 8ΙΧΤΗΚΕΣ ΟΤΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ .ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙ8ΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote miminios:</font><hr> MR KWSN -MEN ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ!ΑΝ 8ΙΧΤΗΚΕΣ ΟΤΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ .ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙ8ΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ. <hr /></blockquote>

Αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα; Μπήκες στον κόπο να διαβάσεις όλο το post μου;

ΥΓ: Σε παρακαλώ μην χρησιμοποιείς κεφαλαία. Δεν είμαστε στραβοί.

Δημοσ.

Το ότι το διάβασες, δε σημαίνει προφανώς ότι το κατάλαβες.

Να σου κάνω μια ανάλυση λοιπόν.

Στεφανία, είδα και εγώ καπνό που λέει ότι είσαι επίσης μάνα του λόχου. Και ότι έχεις πάει με τη μισή Αμφιθέα.<hr /></blockquote>

Ένας προφανώς αναληθής ισχυρισμός. Δεν γνωρίζω την κοπέλα και δεν έχω κανένα λόγο να λέω κάτι τέτοιο.

Το θέμα είναι μπορείς να απόδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας όταν ένας τρελλός/ηλίθιος/προβοκάτορας αρχίζει και λέει σε δημόσιο μέρος ότι είσαι ελέφαντας με γυριστούς χαφλιόδοντες; <hr /></blockquote>

Εδώ αναλύω το σκεπτικό μου. Εγώ λοιπόν που είμαι τρελλός/ηλίθιος/προβοκάτορας (διάλεξε όποιο θες) ισχυρίζομαι το παραπάνω. Πώς μπορεί να αποδείξει η Στεφανία ότι ο ισχυρισμός μου είναι αναληθής;

Μπορεί να πει ότι δεν την ξέρω. Σωστό. Ξέρει κανένας αυτήν την Ειρήνη ή την ήξερε πριν την δει στη τηλεόραση; ʼρα ποια η διαφορά;

Μπορεί ναι πει η Στεφανία ότι εγώ που τα λέω αυτά είμαι τρελλός/ηλίθιος/προβοκάτορας. Το θέμα είναι ότι όλοι όσοι εμφανίζονται ή εργάζονται στην Τατιάνα ή σε όλες τις άλλες εκπομπές είναι τρελλοί/ηλίθιοι/προβοκάτορες. Γιατί αυτούς τους πιστεύετε;

Ελπίζω να κατάλαβες.

ΥΓ1: Ελπίζω να ακούσω επιχείρηματα και όχι 'ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ'.

ΥΓ2: Το να γράφεις με κεφαλαία στο Internet είναι αγένεια καθώς είναι σαν να φωνάζεις. Και είναι παραδεκτό από όλους, δεν το λέω εγώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...