Anonymous Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 pados apo ta kalitera show i farma..
Anonymous Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 stin ekpombi me ton fwti kai tin maria san sto spiti sas rwtise i maria tin eleni an stenoxwrietai, an tis leipoun ta paidia kai ekeini apantaei:(oxi,stenoxwriemai pou eftasa mexri to telos stin teliki eu8eia kai me diwxane...) me liga logia...pane ta 50...
Anonymous Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 pane ta 50 eleni pane tora volepsou me to .....baoulo....
Anonymous Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 stin ekpombi me ton fwti kai tin maria san sto spiti sas rwtise i maria tin eleni an stenoxwrietai, an tis leipoun ta paidia kai ekeini apantaei:(oxi,stenoxwriemai pou eftasa mexri to telos stin teliki eu8eia kai me diwxane...) me liga logia...pane ta 50... kai eipe kiolas oti apo tin douleia tis paraiti8ike enw tin apelisan... olokliri ekpombi ekane i tatiana gia ayto to 8ema...
Anonymous Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 pane ta 50 .ax ayto to koritsi ine ftoxo ala exi plousia elatomata...
Anonymous Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 kala min tin les ftwxi einai san na tin brizeis...
Gabriel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Πιστεύω οτι ήταν η χειρότερη η Ελένη, δεν είναι τυχαίο οτι δεν είχε ούτε μια φίλη έξω από το παιχνίδι.
Anonymous Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 i kaliteri tis fili lei pou apektise pote ine to ....voidomosxaro....megali filia ....toso megali pou tha gini tenia..............MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :) :)
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote miminios:</font><hr> olokliri ekpombi ekane i tatiana gia ayto to 8ema... <hr /></blockquote> Ε αφού το είπε το Associated Press το πιστεύουμε... Κύρος...
Anonymous Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote miminios:</font><hr> olokliri ekpombi ekane i tatiana gia ayto to 8ema... <hr /></blockquote> Ε αφού το είπε το Associated Press το πιστεύουμε... Κύρος... <hr /></blockquote> kali i tatiana ke i eteri labiri ala prepi na paradextite oti tin pliroforisi pou kanoume emis edo sto insomnia den tin kani kamia tous!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :p
Anonymous Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 pistevw pantws oti ta 50 8a ta parei i eirini distixws.ton gianni ligoi 8a ton psifisoun.an omws to koino apofasize 8a psifizan oloi gianni.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Ενώ ο Γιάννης είναι συμπαθιτικός... Καλός καραγκιοζάκος είναι και αυτός. Πενήντα χρονών άνθρωπος και συναισθηματικά και πνευματικά είναι στην εφηβεία. Αλλά να μου πεις ο κόσμος πήγε να βγάλει την Μαίρη στο Bar πέρσι, γιατί να μην βγάλει τον Γιάννη...
Anonymous Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 ela de kalos ke o gianis....mou sikonete proi gia na etimazi gia tis ales pou ...xinoun ta nixia tous....ke ta akoui kiolas,adras ise john vale kamia foni ....ade....giati 50 den vlepo na pernis asta gia kanena pou ta exi anagi....kamia rinoula pou ine apolita....alithini ke douleytarou,kathe mera xini to m***i tis....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.