grhgorhs1976 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Καλησπερα,εχω έναν λογαριασμό mail δωρεάν στο yahoo.com και δεν μπορώ να τον κάνω να δουλέψει μέσο outlook,διάβασα σχετικά άρθρα και εδώ στο insomnia αλλά τα πιο πολλά ήταν παλιά και δεν κατάφερα να κάνω κατι,εγω έχω το yahoo mail classic και απ`ότι έχω καταλάβει πρέπει να βάλω το plus για να κάνω κάτι ρυθμίσεις pop3 στο yahoo,αλλά αυτό δεν είναι δωρεάν ,μήπως υπάρχει άλλος τρόπος?
MixalisX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Καλησπερα,εχω έναν λογαριασμό mail δωρεάν στο yahoo.com και δεν μπορώ να τον κάνω να δουλέψει μέσο outlook,διάβασα σχετικά άρθρα και εδώ στο insomnia αλλά τα πιο πολλά ήταν παλιά και δεν κατάφερα να κάνω κατι,εγω έχω το yahoo mail classic και απ`ότι έχω καταλάβει πρέπει να βάλω το plus για να κάνω κάτι ρυθμίσεις pop3 στο yahoo,αλλά αυτό δεν είναι δωρεάν ,μήπως υπάρχει άλλος τρόπος? Αν φτιάξεις ένα μαιλ στο yahoo.gr θα έχεις δωρεαν pop3. Γιατί μή με ρωτάς αλλά εγώ το δουλεύω έτσι χρόνια.
grhgorhs1976 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ενταξει αλλα το θεμα ειναι οτι εγω δεν θελω να αλλαξω mail.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Καλησπερα,εχω έναν λογαριασμό mail δωρεάν στο yahoo.com και δεν μπορώ να τον κάνω να δουλέψει μέσο outlook,διάβασα σχετικά άρθρα και εδώ στο insomnia αλλά τα πιο πολλά ήταν παλιά και δεν κατάφερα να κάνω κατι,εγω έχω το yahoo mail classic και απ`ότι έχω καταλάβει πρέπει να βάλω το plus για να κάνω κάτι ρυθμίσεις pop3 στο yahoo,αλλά αυτό δεν είναι δωρεάν ,μήπως υπάρχει άλλος τρόπος? Όχι, μόνο εάν έχεις το Yahoo! Plus ή εάν έχεις mail account στο yahoo.gr, αυτό δίνει ακόμη (νομίζω) δωρεάν POP3 support. Edit: Ooops με προλάβανε. Ναι, εάν δεν θέλεις να αλλάξεις mail account και είναι απαραίτητο το POP3, τότε δυστυχώς πληρώνεις Plus.
tolkki Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 http://email.about.com/od/outlooktips/qt/et_getyahoofree.htm
antonisid Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Το χα ψαξει κι εγω και για να εχεις pop3 στην Yahoo.com ηθελε 20 δολλαρια τον χρονο . Βεβαια αυτο πριν 9 μηνες τωρα δε ξερω.
grhgorhs1976 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 http://email.about.com/od/outlooktips/qt/et_getyahoofree.htm Μπα τιποτα φιλε,δεν εκανε τιποτα,τελικα ισως απλα να μην γινετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.