varsa Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Γεια σας.Το κινητό μου πιθανόν να χάλασε,διότι ήταν επί 10 περίπου λεπτά στη θάλασσα.Αφού σκουπίστηκε και βγήκε η μπαταρία,μετά το αφήσαμε να στεγνώσει εντελώς και μετά βάλαμε ξανά την μπαταρία κι'ακούστηκε ένα τσαφ και άστραψε.Το πήγα σε 2 service,ο ένας αφού το είδε μου είπε δε γίνεται,ο άλλος είπε ότι 10% έχει πιθανότητες να λειτουργήσει.αλλά θα το δει μετά τον δεκαπενταύγουστο.Δε μ'ενδιαφέρει τόσο η αποκατάσταση,όσο να πάρω τα δεδομένα που είναι στη μνήμη του τηλεφώνου.Απ'τη wind μου είπαν ότι γίνεται μ'ένα πρόγραμμα(αλλά δε ξέρουν ποιο είναι),παρ'όλο που κάηκε η πλακέτα,ενώ απ'την sony ericsson μου είπαν ότι δε μπορούν να παρθούν τα δεδομένα αν δε λειτουργεί το τηλέφωνο.Τελικά ποιος έχει δίκιο;Και ποιο πρόγραμμα είναι αυτό της επανάκτησης δεδομένων;
Dissenter Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Γεια σου, το θέμα είναι ότι το κινητό λογικά δεν θα λειτουργήσει. Αν υπάρχει έστω και 10% πιθανότητα να ξανα-ανοίξει τότε σύνδεσέ το γρήγορα με το PC σου και transfer τα αρχεία σου από κινητο σε PC! Κατά τη γνώμη μου, από τη στιγμή που έμεινε στο νερό για έστω και 10 λεπτά, δυστυχώς έχει καταστραφεί! Επίσης, με το που έβαλες τη μπαταρία έκανε "τσακ" και έβγαλε μια σπίθα όπως λες, είναι τελειωμένη η κατάσταση... Βραχυκυκλώθηκε το σύστημα! Λυπάμαι αλλά κατά πάσα πιθανότητα τα έχεις χάσει όλα... Εικόνες, Videos, Ήχους, Επαφές... Φτου κι απ' την αρχή τώρα! Υπ' όψιν ότι δεν είμαι ειδικός και πραγματικά ελπίζω να κάνω λάθος! Μιλάω όσο πιο λογικά και ρεαλιστικά γίνεται! Καλή τύχη πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.