brazilieros Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας . Δεν κατεω πραμα από πιεςδυο , το πρόβλημα μου είναι το εξής , έχω ένα cd με το παιχνίδι Colin MacRae 2 το τρέχω όμορφα και ωραία στο PS2 , όταν όμως πρέπει να αποθηκεύσω την πορία του παιχνιδιού μου βγάζει ότι δεν βρίσκει κάρτα ενώ κάρτα υπάρχει . Που είναι το πρόβλημα βρε παιδιά ,
gherudos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Σύντεκνε εν το κατέεις το άθλημα,πρέπει να κατέχεις μια κάρτα μνήμης PSX.
brazilieros Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Σύντεκνε gherudos Καταρχη σε ευχαριστώ για την απάντηση σου .και στο προκείμενο . πάω σε κάποιο κατάστημα και ζητώ μια κάρτα psx , από πού την αγοράζουμε παλικάρι μου .
giorgos147 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Σύντεκνε gherudos Καταρχη σε ευχαριστώ για την απάντηση σου .κε στο προκείμενο . πάω σε κάποιο κατάστημα και ζητώ μια κάρτα pox , από πού την αγοράζουμε παλικάρι μου . Μπορείς να βάλεις μια αγγελία εδώ και να ζητήσεις. Μπορείς να πάρεις από e-bay. Υπάρχουν τόσες λύσεις.
gherudos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μόνο στα Jumbo θα βρείς,ξάνοιξε να γράφει PS1 ή PSX επάνω.
Tilemaxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μόνο στα Jumbo θα βρείς,ξάνοιξε να γράφει PS1 ή PSX επάνω. Πές το ψέμματα, όλο κάτι αρχαιολογίες βρίσκεις στα Jumbo.
brazilieros Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Την κάρτα την αγόρασα και κάμνω τον χαβά μου ,και της ευχαριστίες μου σε σας μέσα από την κάρδια μου
gherudos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Σύντεκνε αν θές να με βοηθήσεις γιάγυρε εδώ http://www.pspgr.net και στο τέλος της σελίδας κάνε 1-2 κλίκ στις διαφημίσεις,ευχαριστώ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.