Nord_Chaos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Πως γινεται να βαλεις το παλαιο interface και να φαινεται σαν το 2003? Thanks , Υπαρχει το δοκιμασμενο και αξιοπιστο UbitMenu που σου δινει τη δυνατοτητα μαζι με το ribbon να χρησιμοποιεις το παλιο και καλο interface του office 2003... screenshot: http://www.freewaregenius.com/wp-content/uploads/2009/03/ubitmenu-screenshot4.jpg ...απο τη στιγμη που το προγραμμα εχει εγκατασταθει εμφανιζει ενα νεο tab με τιτλο menu και κανοντας κλικ σε αυτο, σου εμφανιζεται το interface του παλιου office... σελιδα του προγραμματος: http://www.ubit.ch/software/ubitmenu-languages/ ..
oldnew Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Thanks boys. Μολις με κανατε να εγκαθιστω και παλι τo office 2007 που ειχα αποριψει απο οταν βγηκε και μετα απο δοκιμη μερικων ημερων. Ειχα συνηθισει τοσο πολυ το παλαιο interface που μου ηταν αδυνατο να δουλεψω με το καινουριο. Ασε που ποτε δεν βρηκα που εχει το μενου για δημιουργια και διαχειρηση vbasic script.. Και εψαχνα τοτε να βρω αν υπαρχει τροπος να βαλω το παλαιο interface ,αλλα δεν υπηρχε (τοτε..)
kostelo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 [offtopic] Office 2002 αποκλείεται να έχεις ,μάλλον 2003 εννοείς! Το office xp ειναι γνωστο και ως office 2002. Τσεκαρε και εδω που ολα τα υποπρογραμματα της σουΪτας αλλωστε εχουν την καταληξη "2002". [/offtopic]
ostvarivanje Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Ενδιαφέρομαι και εγώ για το μενού που το κάνει σαν του 2003. Ο λόγος, πέρα από τη συνήθεια, είναι ότι συχνά χρησιμοποιώ και openoffice (3.1 ελληνικό), του οποίου το μενού μοιάζει πάρα πολύ με του Office 2003. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι μέχρι στιγμής δόθηκαν 3-4 επιλογές για την αλλαγή του μενού. Ποια είναι η πιο καλή; Λέγοντας πιο καλή εννοώ... ξέρω 'γω, πιο λειτουργική; πιο ελαφριά; Τέλος πάντων, ποια προτείνετε περισσότερο από τις υπάρχουσες λύσεις; Εν τω μεταξύ, χάρηκα πάρα πολύ, γιατί δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ευχαριστώ πολύ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες.
StavrosD Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Υπάρχει κάποιου είδους πακέτο συμβατότητας...Εγώ που έχω το 2003 μπορώ και βλέπω αρχεία του 2007 Ζητάς από αυτόν που έχει το 2007 να κάνει αποθήκευση ως 2003. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι μετά, το βλέπει κανονικά.
Nord_Chaos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Ενδιαφέρομαι και εγώ για το μενού που το κάνει σαν του 2003. Ο λόγος, πέρα από τη συνήθεια, είναι ότι συχνά χρησιμοποιώ και openoffice (3.1 ελληνικό), του οποίου το μενού μοιάζει πάρα πολύ με του Office 2003.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι μέχρι στιγμής δόθηκαν 3-4 επιλογές για την αλλαγή του μενού. Ποια είναι η πιο καλή; Λέγοντας πιο καλή εννοώ... ξέρω 'γω, πιο λειτουργική; πιο ελαφριά; Τέλος πάντων, ποια προτείνετε περισσότερο από τις υπάρχουσες λύσεις; Εν τω μεταξύ, χάρηκα πάρα πολύ, γιατί δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ευχαριστώ πολύ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες. κατα την αποψη μου το καλο με το ubitmenu ειναι οτι δεν αποκλεει τη χρηση του ribbon του office 2007, δηλαδη μπορεις να χρησιμοποιησεις και τα 2 μενου των office 2003 και 2007 ταυτοχρονα, και οταν πχ. βιαζεσαι να τελειωσεις μια εργασια, να χρησιμοποιεις το interface του 2003 (που το ξερεις καλυτερα) ,ενω οταν θελεις να εξασκηθεις με το office 2007 να χρησιμοποιεις το δικο του interface με το ribbon...δεν σημαινει για παραδειγμα οτι, απο τη στιγμη που θα εγκαταστησεις το ubitmenu εχεις διαγραψει τελειως την εργαλειοθηκη του 2007...η εργαλειοθηκη αυτη συνεχιζει να υπαρχει αλλα σε μια πιο ...μινι μορφη. Και το αλλο θετικο στοιχειο ειναι οτι το ubitmenu δεν επιβαρυνει το office και δεν δεσμευει πορους συστηματος...το συγκεκριμενο προγραμματακι το χρησιμοποιω και εγω αρκετο καιρο τωρα χωρις κανενα προβλημα μεχρι στιγμης...
oldnew Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 κατα την αποψη μου το καλο με το ubitmenu ειναι οτι δεν αποκλεει τη χρηση του ribbon του office 2007, δηλαδη μπορεις να χρησιμοποιησεις και τα 2 μενου των office 2003 και 2007 ταυτοχρονα, και οταν πχ. βιαζεσαι να τελειωσεις μια εργασια, να χρησιμοποιεις το interface του 2003 (που το ξερεις καλυτερα) ,ενω οταν θελεις να εξασκηθεις με το office 2007 να χρησιμοποιεις το δικο του interface με το ribbon...δεν σημαινει για παραδειγμα οτι, απο τη στιγμη που θα εγκαταστησεις το ubitmenu εχεις διαγραψει τελειως την εργαλειοθηκη του 2007...η εργαλειοθηκη αυτη συνεχιζει να υπαρχει αλλα σε μια πιο ...μινι μορφη.Και το αλλο θετικο στοιχειο ειναι οτι το ubitmenu δεν επιβαρυνει το office και δεν δεσμευει πορους συστηματος...το συγκεκριμενο προγραμματακι το χρησιμοποιω και εγω αρκετο καιρο τωρα χωρις κανενα προβλημα μεχρι στιγμης... Ακριβως ετσι δουλευει και το αλλο που προταθηκε εδω, το Classic Menu for Office 2007, μιας και τα δοκιμασα και τα 2 Το Classic Menu for Office 2007 ειναι ενα κλικ καλυτερο κατα τη γνωμη μου, αλλα δεν ειναι free οπως το αλλο. Τα τεσταρα σε Ελληνικο office 2007 και τα 2 δουλεψαν μια χαρα. Το μονο, τεραστιο για εμενα, μειον ειναι οτι βγαζουν τις μπαρες με τα εργαλια "μαζεμενες" σε ενα σημειο, λες και διπλωσες μια εργαλιοθηκη του office 2003 που κανονικα επιανε απο την μια ακρη μεχρι την αλλη, τωρα πιανει 2 μισες γραμμες και οι υπολοιπες γραμμες ειναι κενες. Το αποτελεσμα ειναι οτι σου τρωει χρησιμο χωρο απο την οθονη με τα κελια..
antreaslam Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 για μένα το 2007 είναι μεγάλη απάτη, για όποιον δουλεύει "γρήγορα"! για κάποιον ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ λόγο, έχουν αλλαξει τελείως το μενού του excel, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί ΟΛΕΣ οι συντομεύσεις με το keyboard, ενώ πράγματα που έβρισκες στο data, τώρα είναι στο tools,κλπ... Το εβαλα, κ μετά από 1 μήνα, σφόδρα απογοητευμένος, το έβγαλα όπως ήταν και ξαναέβαλα το 2003!
.:VenoM:. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 μπορεί κάποιος να μου πει τι ειναι αυτη η Blue Edition που κυκλοφορεί ? ΠΣ μην μου στειλεται λινκ στην wiki , δν ξερω καλα αγγλικα
mimidon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Office 2002 αποκλείεται να έχεις ,μάλλον 2003 εννοείς! Και ναι τα Office 2007 εκτός από πολύ καλύτερο GUI έχουν αξιοσημείωτες διαφορές σε σχέση με τους προκατόχους του. Σωστά μιλάει, η XP έκδοση είναι η 2002... Όσο για τα 2007, προσωπική άποψη είναι ότι δεν αξίζουν τον κόπο.. Καλύτερα να πας στην 2003.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.