Προς το περιεχόμενο

HOL ή Tellas στο Καματερό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετακομίζω στο άμεσο μέλλον στο Καματερό. Θέλω να κάνω σύνδεση για τηλεφωνία και Internet. Είμαι μεταξύ των Hol & Tellas. Ξέρει κανείς ποια από τις 2 "πιάνει" μεγαλύτερες ταχύτητες στο internet στην περιοχή; Απ' ότι ξέρω εξαρτάται από την απόσταση του σπιτιού απο το DSLAM. Μπορώ να βρω κάπου που έχουν DSLAM οι παραπάνω εταιρείες κοντά στο σπίτι μου; Υπάρχει κανείς που να μένει Καματερό και να έχει κάποια από τις 2 αυτές εταιρείες να μου πει την γνώμη του; Εγώ είμαι κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Δημοσ.

επειδη οι μισες ετερειες παιζουν ειτε με siemens ειτε alcatel ειτε huawei dslam.oi διαφορες στην τιμη κλειδωματος θα ειναι μικρες.απο εκει και περα το βασικο ειναι ποσο μακρια εισαι απο το αστικο κεντρο του καματερου.απλα δεν μπορω να θυμηθω αν υπαρχει dslam καματερο η παιρνετε απο αλλου.παντως δεν εχω δει τις καλυτερες ταχυτητες εκει.απο εκει και περα θεμα τυχης ποσο μακρια εισαι και θεμα τυχης ποσο καλο χαλκο θα πετυχεις.εχω δει σε πολυκατοικια με 4 ατομα με την ιδια ετερεια οι 2 να παιζουν 8 mbit και οι αλλοι 2 στα 4 mbit.

Δημοσ.
Απ' ότι κοίταξα το Dslam του ΟΤΕ στο Καματερό είναι σε απόσταση περίπου 3χλμ. από το σπίτι μου.

to kαματερο δεν φυμιζεται για τις καλες ταχυτητες.κατι 8 αρια εβλεπα αν καιλιγες ενεργοποιησεις απο εκεινη την πλευρα.αν εισαι 3 κM ante na δεις max 8mbit και κανα attenuation 42 43 περιπου.3 km βεβεα αντο καλωδιο δεν κανει το γυρω διαμεσω λαμιας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...