Melemike Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Γεια σας Σε win xp home sp3, εχω το εξης Προβλημα. Το router ειναι συνδεμενο, κανοντας ping στο ip του παιρνω απαντηση. Ομως δεν μου εμφανίζει καμια σελιδα στο Web Browser Ξερει Κανεις τι μπορει να φταει ?
victz Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Το οτι εχεις IP που σου δινει ο ρουτερ, δε σημαινει τιποτα παραπανω απο το οτι το δικτυο σου δουλευει σωστα, μιας και IP σου δινει ο ρουτερ. Ο ρουτερ, αν δεις μεσα στις ρυθμισεις του, ειναι συνδεμενος σωστα με το provider? Τα λαμπακια του DSL και του Internet αναβουν;
Melemike Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου καταρχας victz, Λοιπον στο ROUTER ειμαι συνδεμενος αυτη τι στιγμη με αλλο PC και φυσικα ολα ok. διπλα μου εχω το αλλον ο οποιος ΓΙΟΚ. No internet, No Web, No MSM, No Update, No Nothing. What do you Think, Τα αγγλικα μου ειναι καλυτερα απο τα ελληνικα μου. Born & Raised In Australia Thanks
100 010 00 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 try those 2 commands from command prompt (start>run and type cmd, press enter) in ΓΙΟΚ pc, restart and test again....... netsh int ip reset reset.txt netsh winsock reset Επανεκκινηση και ξαναδοκιμασε
the_valliant Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αν κατάλαβα καλά: έχεις 3 pc. Το ένα είναι συνδεδεμένο (με LAN-cable υποθέτω... ή μήπως με USB?) με το modem/router και παίζει το ρόλο του "κεντρικού υπολογιστή". Τα άλλα δύο pc συνδέονται με LAN-cable στο modem/router. Το ένα από αυτά τα δύο έχει ίντερνετ ενώ το άλλο γιοκ. Σωστά; Στο "προβληματικό pc" σου βγάζει "limited connectivity"? Έχεις τη δυνατότητα να δεις αρχεία και φακέλους του "κεντρικού"; Αν κάνεις (στον "προβληματικό") διπλό κλικ στο εικονίδιο του δικτύου στο system tray και διαλέξεις την καρτέλα Υποστήριξη (Support) σου δίνει ΙΡ αντίστοιχα με αυτά των άλλων δύο;
Melemike Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Καλημερα σας, Και τα 3 PC ειναι συνδεμενα με LAN 192.168.240.1 - 2 - 3 πχ το 2 δεν βλεπει ιντερνετ βλεπει ο τα αλλα 2 PC με ping βλέπει και router με ping. αλλα οχι internet. Τρελλο ετσι ?
Vancas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Αρχικά και εγώ σου προτείνω να δοκιμάσεις τις εντολές netsh που σου πρότεινε ο φίλος προηγουμένως. Αν και αυτό είναι συνήθως κάποιο bug στα vista όπου δεν καθαρίζουν σωστά οι στοίβες με το network repair tool, σε πόλλά pc φίλων που είχαν μόνο τοπικό δίκτυο και όχι net, μετά από πολύ ψάξιμο είχα βρεί αυτή τη λύση. Μετά δοκίμασε να κάνεις ping σε κάποια διεύθυνση π.χ. ping http://www.google.com Αν δεν την βλέπεις κάνε ping σε εξωτερική IP του google π.χ. ping 209.85.229.104 Αν μπορείς να την δείς τότε έχεις κάποια λάθος ρύθμιση στους DNS. Θα το καταλάβεις επίσης αν βάλεις στον browser αντί για σελίδα την παραπάνω IP και σε βγάλει στο google.
gkastros Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 route add -p 0.0.0.0 mask 0.0.0.0 ip tu router στο προβληματικο pc Επισης chekare με ipconfig αν το προβληματικο pc εχει ιδιο Gateway και DNS server με τα αλλα
victz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Υπαρχει ενα προγραμματακι που κανει reset στο Winsock. Μου εχει τυχει καποιες φορες, μετα απο ιο, να εχω δικτυο τοπικο, αλλα οχι ΝΕΤ. Κατεβασε το σε ενα στικακι, και τρεξτο στο προβληματικο pc. Eννοειται οτι θα ελεγξεις οτι οι ρυθμισεις ειναι σωστες πριν. Επισης δοκιμασε, μηπως ειναι θεμα DNS. Δηλαδη, αν αντι για http://www.enet.gr δωσεις http://78.108.34.5 θα σε βγαλει στο site? Το προγραμματακι θα το βρεις εδω http://www.softpedia.com/get/Tweak/Network-Tweak/WinSockFix.shtml
ApSiMan Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ξεθάβω το θέμα καθώς έχω παρόμοιο προβλημα: Έχω ένα Laptop το οποίο αρνείται πεισματικά να δει οποιαδήποτε σελίδα. Από cmd κάνω Ping με επιτυχία στην ip του router, στην εξωτερική ip του google (!) αλλά όχι σε http://www.google.com Το ίδιο ισχύει για τους browsers (IE 7, FF). Το πρόβλημα υπάρχει και σε ασύρματη σύνδεση και σε ενσύρματη και σε pstn (!). Αυτή την στιγμή πειραματίζομαι σε ασύρματες συνδέσεις (έχω 2-3 εδώ που είμαι, όλες δουλεύουν καλά) και τίποτα. Ο υπολογιστής είναι ένας FS Amilo με Windows XP Home SP2, antivirus: antivir (τώρα περνάω το avg) Έχω δοκιμάσει τα ακόλουθα: 1. DNS/IP αυτόματα και χειροκίνητα 2. TCP/IP εγκατάσταση απεγκατάσταση 3. Antivirus απεγκατάσταση (τώρα κάνω scan με το avg) 4. Windows Firewall κλειστό/ανοιχτό 5. netsh reset 6. το προγραμμα που προτείνει ο victz πιο πάνω Βασικά το ότι βλέπει τις IP που του δίνω, σημαίνει ότι έχουν πρόβλημα οι DNS. Έλα όμως που με αυτόματο και χειροκινητο δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά. Παιδιά την βοήθεια σας!!!!
_Anonymous_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Aν δε κανει δουλεια το WinSock XP Fix, ποσταρε ενα hijackthis log αρχειο φιλε
ApSiMan Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Aν δε κανει δουλεια το WinSock XP Fix, ποσταρε ενα hijackthis log αρχειο φιλε Δυστυχώς δεν έκανε δουλειά ούτε το winsock. Όταν λες hijackthis log file εννοείς κάτι τέτοιο? hijackthis2.txt
_Anonymous_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ναι αυτο εννοω αλλα μονο τοσο μικρο? 4 υπηρεσιες τρεχει το pc σου μονο?
ApSiMan Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Βασικά συναδέλφου είναι το pc και δεν το έχω μπροστά μου αυτή την στιγμή για να σιγουρρευτώ. αλλά αυτό το log file μου δημιούργησε. Θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο service που να τρέχει?(κ η απώλεια του δημιουργεί το πρόβλημα?)
Pantelwolf Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δοκίμασες να βάλεις τους στανταρ Dns της google ? Ακούνε στα 8.8.8.8 και 8.8.4.4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.