Προς το περιεχόμενο

Γιατί δεν μου ανοίγει το zip???

bachtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα ένα αρχείο zip το οποίο μου γράφει από κάτω ότι είναι έγγραφο xml!!!! Με rar δεν ανοίγει... Με τί ανοίγει;;; Παιδιά sos!!! Είναι λυμένες ασκήσεις που θέλω για την εξεταστική....

Το έιχα ξαναpostάρει αλλά είχε κλειδωθεί λόγω ασαφούς τίτλου. Ελπίζω τώρα να είναι καλύτερα.... Πρίν κλειδωθεί το θέμα κάποιος μου είπε να χρησιμοποιήσω text editor... Τι είναι αυτό;;;;

Δημοσ.

Έλεος ρε φίλε... Και πάλι θα κλειδωθεί λόγω ασαφούς τίτλου.

Το text editor είναι το also known as "Σημειωματάριο". Αν λέει πως είναι zip αποσυμπίεσέ το με το WinRar και μετά άνοιξέ το με το office.

Δημοσ.

Παρατήρησα το εξής παράδοξο... Μόλις το αποσυμπίεσα εμφανίζεται πάλι ως zip!!! Δηλ αποσυμπίεσα το αρχικό rar αρχείο και μου έβγαλε κάποια zip αρχεία τα οποία όμως δεν ανοίγουν με zip!!!! Πατάω άνοιγμα με word και μου ζητάει να επιλέξω κάποια κωδικοποίηση...

Δημοσ.

Ανέβασέ το εδώ. Κάποιος θα το ανοίξει και θα στο στείλει έτοιμο. Αν είναι μεγάλο, ανέβασέ το στο Rapidshare και δώσε το link στο forum. Μην παιδεύεσαι...ιδιαίτερα αν έχεις πανικοβληθεί, δεν θα το ανοίξεις ποτέ.

Δημοσ.
Παρατήρησα το εξής παράδοξο... Μόλις το αποσυμπίεσα εμφανίζεται πάλι ως zip!!! Δηλ αποσυμπίεσα το αρχικό rar αρχείο και μου έβγαλε κάποια zip αρχεία τα οποία όμως δεν ανοίγουν με zip!!!! Πατάω άνοιγμα με word και μου ζητάει να επιλέξω κάποια κωδικοποίηση...

ξεζιπααρισετα και αυτα με τη σειρα

Δημοσ.

Εεε, επειδή είμαι άσχετος, πώς θα το ανεβάσω...; btw από αύριο θα λείπω μέχρι Δευτέρα απόγευμα οπότε Please αν δεν προλάβω να το ανεβάσω απόψε ρίχτε μια ματιά από Δευτέρα σε τούτο το post... Θα σας είμαι υπόχρεος....

Δημοσ.

Τζίφος... Πάλι έγγραφο xml με κατάληξη zip... Και μάλιστα αποζιπάρει και εμφανίζει μόνο ένα αρχείο... Μπορείτε να μου πείτε τι είναι το έγγραφο xml???

Σας το ανοίγει εσάς??

Δημοσ.
Τζίφος... Πάλι έγγραφο xml με κατάληξη zip... Και μάλιστα αποζιπάρει και εμφανίζει μόνο ένα αρχείο... Μπορείτε να μου πείτε τι είναι το έγγραφο xml???

Σας το ανοίγει εσάς??

Γραψε λαθος το ανοιξα το με excel νομιζοντας οτι ειναι xls

Δημοσ.

Το κατέβασα και το άνοιξα κι εγώ. Αλλά δεν ισχύει αυτό που γράφεις παρακάτω για το περιεχόμενο του ZIP:

Πάλι έγγραφο xml με κατάληξη zip

Είναι έγγραφο XML, με κατάληξη επίσης XML. Για την ακρίβεια, το filename είναι "SAEII_20081127.zip.xml". Μήπως στα Windows σου δεν έχεις κάνει τη ρύθμιση για μη απόκρυψη επεκτάσεων γνωστών τύπων αρχείων και στον Windows Explorer σου το εμφανίζει ως "SAEII_20081127.zip";

Anyway, ανοίγοντάς το με τον Internet Explorer 8, βλέπουμε τα παρακάτω:

><?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?> 
- <BitComet Author="RnySmile" Version="0.1">
 <Comment>Άσκηση Πράξης (27 Νοεμβρίου 2008)</Comment> 
 <DownloadInfo DownloadBytes="100414" ElapsedTime="5" CreateDate="2009-01-14 12:59:34.734375" FinishDate="2009-01-14 12:59:40.343750" Comment="Άσκηση Πράξης (27 Νοεμβρίου 2008)" RefererURL="http://auto-hsae.teipir.gr/" MaxConnection="5" downloaded_filesize="0" no_size_file_complete="false" support_set_range="true" filesize="100414" main_url_etag=""9662-1883e-2306b147"" know_filesize="1" block_list="22 serialization::archive 3 0 0 0" file_created="true" with_bc_ext="false" rate_download="0" save_file_name_original="SAEII_20081127.zip" enable_p2sp="true" enable_http_share="true" enable_dl_from_mirror="true" enable_auto_rename="true" file_hash="b7c6f9d307ebc9e68a53b0f8b4fd96f698a30485" /> 
 </BitComet>

BitComet tags, αναφορά σε κάποιο αρχείο "SAEII_20081127.zip" που είναι ο τελικός στόχος για download κλπ. Αντί να εγκαθιστώ BitComet, είπα να κάνω ένα Google search για τον όρο SAEII_20081127.zip:

>http://www.google.gr/search?q=SAEII_20081127.zip

For Great Justice!

>http://auto.teipir.gr:8080/auto/courses/systimata-aytomatoy-elegchoy-s.a.e-ii/s.a.e.-2-askiseis-praksis/SAEII_20081127.zip/view

...από όπου μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο-εκφώνηση άσκησης που (μάλλον) σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

@parsifal

Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...