Προς το περιεχόμενο

Audigy 2 ZS:Την αφήνω ή την βγάζω;

Voodooman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την Audigy 2 ZS και mobo την P5Q. Ποιά κάρτα αξίζει να κρατήσω από άποψη ποιότητας, κατανάλωσης, χωροταξίας στο κουτί και δεν ξέρω τί άλλο;

Δημοσ.
Έχω την Audigy 2 ZS και mobo την P5Q. Ποιά κάρτα αξίζει να κρατήσω από άποψη ποιότητας, κατανάλωσης, χωροταξίας στο κουτί και δεν ξέρω τί άλλο;

φιλε καλημερα. δεν καταλαβα αρκετα ,αλλα πιστευω πως εννοεις αν αξιζει να αλλαξεις την καρτα ηχου. αν ειναι αυτο μπορω να σου πω μιας και ειχα αυτην την καρτα και πηρα την elite pro. γνωμη μου, μην την αλλαξεις ειναι μια χαρα καρτα και με εκπληκτικη ποιοτητα. δε θα καταλαβεις διαφορα με οποια καινουρια της creative και αν παρεις.

παντως το μονο καλο σε σχεση με την προηγουμενη ειναι τα εφε που δινει στα mp3 καθως τα καθαριζει και πως μπορει να φορτωσει λιγοτερο τον επεξεργαστη σου οταν κανεις rendering στο cubase η reason 2 λογω του οτι εχει δικο της επεξεργαστη ανεξαρτητο αλλα και επιλεγεις τη λειτουργια audio creation. αυτα τα χαρακτηριστηκα δεν τα βρισκεις στην audigy 2. αν ομως δε σε απασχολουν τετοια προγραμματα τοτε δεν αξιζει.

Δημοσ.

Αξίζει αν παίζεις παιχνίδια. Όλες οι audigy υποστηρίζουν ΕΑΧ αν δεν κάνω λάθος, και η audigy θα σου προσφέρει λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα.

Δημοσ.

Ναι, ήθελα να πω ότι έχω τώρα την Audigy 2, αλλά σκέφτομαι αν αξίζει να την χρησιμοποιώ σε σχέση με την ενσωματωμένη που έχει το mobo.

Δημοσ.
Ναι, ήθελα να πω ότι έχω τώρα την Audigy 2, αλλά σκέφτομαι αν αξίζει να την χρησιμοποιώ σε σχέση με την ενσωματωμένη που έχει το mobo.

Φιλε μου η καταναλωση και η χωροταξια (εκτος αν ''εχεις'' στριμωχτει τοσο πολυ )ειναι το τελευταιο που θα πρεπει να σε απασχολει.Το πρωτο ειναι ο ηχος.

Αφου τις εχεις και τις δυο , και τιποτα δεν σε εμποδιζει να τις δοκιμασεις και τις δυο εισαι ο πιο αρμοδιος να απαντησει.Δυσκολα καποιος θα σου πει αν η καρτα ηχου του mobo σου ειναι καλυτερη η χειροτερη απο την audigy .Και πολυ περισσοτερο αφου δεν διευκρινιζεις τι χρηση κανεις (μουσικη , games ,dvd ),και τι συνδεση εχεις κανει (ψηφιακη ,αναλογικη).Αλλα και αυτα να διευκρινιζες εισαι ξαναλεω ο πιο καταλληλος κριτης...:-)

Δημοσ.

Περοσσότερο ρώτησα από άποψη χαρακτηριστικών αν ξέρει κανείς, από θέμα ακουστικής δεν είδα καμμιά διαφορά, αν και δεν έχω σε αυτά τα θέματα και το πιο ευαίσθητο αυτί.

Δημοσ.

η ενσωμετωμενη καρτα ηχου των μητρικων ειναι απλα αθλιες...μιλαμε για το αναλογικο κοματι.

γιατι αν ειναι να στελνεις μεσω optical η spdif σε εξωτερικο ενισχυτη δεν εχει νοημα ειτε εχεις onboard ειτε καρτα 200 ευρω.

ακομα και μια audigy των 15 ευρω,ειναι παρα πολυ καλυτερη..

Δημοσ.

συμφωνω κι εγω οτι οι onboard καρτες ηχου ειναι πολυ απλοικες για να σου δωσουν ποιοτικο ηχο. οπως συμβαινει και με τις VGA. οποιαδηποτε onboard καρτα, δεν συγκρινεται με τις εξωτερικες.

Δημοσ.

Φιλε καλησπερα εχω και εγω αυτη τη καρτα ηχου και ειναι παρα πολυ καλη θα σημφονισω και εγω με τα παιδια!!!Οι ενσωματομενες καρτες ηχου φτανουν σχεδων τη καρτα αυτη αλλα δεν αξιζει να τη βγαλεις γιατι το pc σου θα ειναι πιο γρηγορο με τη καρτα αυτη αν τη βγαλεις πεφτης λιγο σε επιδοσεις αλλα και σε ηχο τα εχω δοκιμασει αυτα που σου λεω κρατησε την!!!!!!

Δημοσ.
...γιατι το pc σου θα ειναι πιο γρηγορο με τη καρτα αυτη αν τη βγαλεις πεφτης λιγο σε επιδοσεις αλλα και σε ηχο τα εχω δοκιμασει αυτα που σου λεω κρατησε την!!!!!!

Δηλαδή πόσο πιο αργός θα γίνει ο Q9550; Αυτά τα λέγαμε την εποχή των pentium ΙΙ, που η επεξεργαστική ισχύς ήταν πιο περιορισμένη. Τί να καταλάβει το γομάρι από το αν χρησιμοποιεί ενσωματωμένη sound ή όχι;

Για την ιστορία, την έχω ήδη βγάλει. Η μόνη αξιοσημείωτη διαφορά που έχω καταλάβει είναι μία μικρή πτώση στην ένταση του ήχου, κατά τα άλλα, δεν βλέπω διαφορές.

Δημοσ.

Αμα δεν ειδεσ διαφορα κρατα την onboard τοτε αν και η sb εχει και eax και διαφορα αλλα κυριος για games,καλα δε σου πα οτι θα λαγκαρι κιολας απλα κυριος ειναι για παιχνδια αυτη η καρτα.

Δημοσ.

Και εγω νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα να την κρατούσες..

Εχει περισσότερα να δώσει απο την ενσωματωμενη.

Βεβαια παιζει ρολο και γιατι την χρησιμοποιείς....

π.χ. για μουσικά προγράμματα νομιζω θα εχει διαφορά, η ενσωματωμενη καρτα δεν νομιζω οτι θα μπορει να εχει τοσο χαμηλο latency οσο η Audigy....

Δημοσ.

Υπολογίστε επίσης και το άλλο.

Ένας από τους (πολλούς) λόγους που δεν έβαλα vista ήταν και η ελλειπής υποστήριξη της κάρτας σε θέμα drivers. Η creative έχει να κυκλοφορήσει drivers κάτι αιώνες, νομίζω από τον Ιανουάριο του 06. Τώρα θέλω να βάλω 7 64bit και δεν έχω διάθεση να ασχολούμαι με τα βίτσια της creative...

Δημοσ.

ευτυχως που ασχοληθηκε ενας τυπος, ο Daniel_K και εβγαλε αυτος βελτιωμενους οδηγους.. Εκανε τη δουλεια των προγραμματιστων της Creative και στο τελος τον κυνηγουσαν απο πανω..

Εγω με αυτους κανω τη δουλεια μου τα τελευταια χρονια..

Δημοσ.

Παντως μπορει να μην ακουσες διαφορες αλλα η audigy αφηνει οποιαδηποτε ενσωματωμενη μιλια πισω. Οσον αφορα τους drivers υπαρχει και ο youp-pax.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...