kage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Απ οτι καταλαβα ειναι πιο προσεγμενο(κ πιο πολυπλοκο) κ επαγγελματικο... Μπορει τωρα καποιος να το εξηγησει τι παραπανω κανει απ τα αλλα προγραμματα?(εχω το pro) Mπορει καποιος να μου εξηγησει τι αλλο εχει κ πως το κανει εκτος απ το πατημα του κουμπιου mix? Πως μπορω να το βαζω να αρχιζει ενα τραγουδι πχ το επομενο να παιζει απο εκει που θελω εγω κ μετα να συνεχιζει στο επομενο της λιστας κ να μην σταματαει? Καθως κ πως μπορω να το κανω να παιζει 2 τραγ. ταυτοχρονα (εναλαξ γινεται¨: 1)παιζοντας με την φωνη 2)απο κυματομορφη να ορισω τα σημεια που θελω 3)υπαρχει καποιο κουμπι να το κανει αυτο?)τα οποια ειναι αργοτερα απ αυτο που παιζει ? Τα τραγουδια που δεν ειναι στην playlist γιατι δεν εμφανιζει κυματομορφη ετσι ωστε να μπορουμε να προχωραμε το τραγουδι εκει που θελουμε,πως αλλιως το προχωραμε?? Για ενα απλο party με list 300τραγ.ειναι καταλληλο για live mix,υπαρχει κανενα ποιο ευκολο αλλα καλο-να μην κολαει στις αλλαγες-(εκανα search k βρηκα διαφορα αλλα ποιο ειναι ας πουμε μετα το mixmeister?)? Yπαρχει καποιο προγραμμα που να δειχνει εναν μεικτη με δεξια κ αριστερα τα τραγ.κ εσυ απλα να πατας μερικα κουμπια για τις αλλαγες-χωρις να εχει καθυστερηση στις αλλαγες-?
DJNAKIS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 asfalos yparxei to kalitero gia mena einai to pcdj red kai mporeis na to pareis apo thn selida moy!!! my site
SpY Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 file DJNAKIS den leitourgei to download apo tin selida sou gia to pcdj
DJNAKIS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 einai ok!!! malon htan kato o server otan prospa8ises ksana dokimase!!!!
Innersense Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Re paidia, ta exoume pei xiliades fores. H xrhsh tou mixmeister einai arketa exeidikeumenh. Prokete gia ena programma to opoio proorizete kyriws gia state of the art static mixes ta opoia sth synexeia grafonte se cd me thn ensomatomenh burn engine pou exei h ekdosh pro. Apo ekei kai pera gia live/party mixing yparxei pws proteinei o filos to PCDJ RED, to BPM Studio, enw exoun emfanistei kai alles kales protaseis opws to Atomix, to Traktor DJ Studio 2 (ta opoia rythmizoun bpm atch "on the fly") kai o theos vohthos. Auta!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.