Προς το περιεχόμενο

Έκανα βλακια στην εγκατάσταση των drivers

iliadelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παω να εγκαταστήσω τους drivers στο pc και αντί να τους εγκαταστήσω τους διέγραψα. Το pc κάνει το μπιπ στην αρχή μετά μου δείχνει της motherboard την εικόνα και μετά δείχνει το logo των windows xp και μετά μαύρη οθόνη. Πως να τους ξανά εγκαταστήσω. Υπάρχει τρόπος να τους εγκαταστήσω από τα bios? Επίσης βάζω το φις της οθόνης στην On board κάρτα γραφικών σήμα δίνει στην οθόνη αλλά εικόνα δν δίνει. Σας παρακαλώ βοήθεια.

Δημοσ.

Πατάς F8 κατά την διαδικασία του boot και στην "safemode screen" επιλέγεις "enable VGA mode".

Μπαίνεις στα win, ορίζεις την ανάλυση που αντέχει η οθόνη σου, περνάς drivers (αν δεν έχεις ήδη περάσει), έτοιμος.

Δημοσ.
Πάτησα f8 και μου έβγαλε να διαλέξω από πια συσκευή θα bootari το pc

Χμ, τι μητρική έχεις; :P

Περίμενε να προχωρήσει λίγο η διαδικασία, ξεκίνα να το πατάς αφού περάσει το post screen που αναγνωρίζει το υλικό.

Δημοσ.
Asus p5kpl-am. Και οπότε το πάτησα μου έβγαζε το ίδιο πράγμα

Καθυστέρησε περισσότερο ώστε να έχει διαλέξει ήδη boot device.

Που θα πάει, θα το πετύχεις... :P

Δημοσ.

Το πέτυχα και πάτησα ενεργοποίηση vga αλλά με βγάζει το ίδιο πράγμα το λογκο και μετά τίποτα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:47 ----------

Και με την ενσωματομενη κάρτα και με την κανονική το ίδιο πράγμα γίνετε λέτε να κάηκε τίποτα

Δημοσ.

Δν γινόταν τίποτα και έκανα format έβαλα καινούργια windows 7 και καινούργια drivers και τέλος. Και σε safe μπαίνει με το f8 αυτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...