Sidereal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Καλησπέρες. Αγόρασα γνήσιο ένα παιχνίδι (δεν αναφέρω τίτλο για να μην υπάρξει υποψία spam) και δεν μπορώ να το τρέξω γιατί μου γράφει οτι εντοπίστηκε λογισμικό εξομοίωσης δίσκου (όταν το είδα έσωισα ό,τι λογισμικό υπήρχε στον C με δυνατότητες Mount). Μετά απο λίγο ψάξιμο κατάλαβα οτι πρόκιτε για ένα πρόγραμμα ονόματι SecuROM. Aν μπορούσταε να μου πίτε πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτό θα σας ήμουν υπόχρεος μiας και δεν θέλω να κάνω format. Ευχαριστώ πολυ.
firewalker Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Το SecuROM είναι τεχνολογία προστασίας οπτικών δίσκων απέναντι στις αντιγραφές και περιλαμβάνετε στο παιχνίδι που αγόρασες. Μάλλον έχεις (είχες) εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα όπως το CloneCD, Alcohol 120%, Nero virtual drive και αυτό ανιχνεύεται σαν ύποπτη ενέργεια με σκοπό την αντιγραφή του παιχνιδιού. Μπορεί να έκανες απεγκατάσταση αλλά να έμειναν κάποιες εγγραφές στο μητρώο και να ανιχνεύονται. Στείλε να email στην εταιρία του παιχνιδιού.
million_voices Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 απεγκατεστησε το clone cd/dvd η τελος παντων το clone κατι edit φτου δεν στροφαρα καλα τον chrome και με προλαβε ο πυροβατης
linuxovios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Επίσης θα πρότεινα να μην ξαναγοράσεις παιχνίδι που έχει τέτοιο κλείδωμα (καλό είναι να γίνεται μια έρευνα πριν την αγορά στο internet). Έχουμε φτάσει πλέον τα DRM να μας υπαγορεύουν και τη διαμόρφωση του υπολογιστή μας... (α ρε πουτ@να registry και ανάθεμα σε αυτόν που σε σκέφτηκε... ) Σε τέτοιες περιπτώσεις, ΝΑΙ, η πειρατεία είναι καλύτερη. Άσε που πολλές φορές καταντάμε να παίζουμε νόμιμα αγορασμένα παιχνίδια με crack για να ξεφύγουμε από τις ΗΛΙΘΙΕΣ απαιτήσεις τους (από τις πιο συνηθισμένες η απαίτηση να βρίσκεται το cd στο drive).
accipio Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Άσε που πολλές φορές καταντάμε να παίζουμε νόμιμα αγορασμένα παιχνίδια με crack για να ξεφύγουμε από τις ΗΛΙΘΙΕΣ απαιτήσεις τους (από τις πιο συνηθισμένες η απαίτηση να βρίσκεται το cd στο drive). Ακριβώς... Αυτό κάνω κι εγώ σε πολλά παιχνίδια που έχω αγοράσει. Ακόμα θυμάμαι πόσο με είχε ταλαιπωρήσει το Descent 3, που το CDROM drive μου (ένα Philips) δεν μπορούσε να το διαβάσει 3 στις 4 φορές και δεν μπορούσα να παίξω το παιχνίδι! (χωρίς μάλιστα τότε να καταλαβαίνωτο γιατί).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.